Posztolva ekkor: July 10, 2015 Sziasztok!! Telefonos megrendelés esetén mikor szállítanak?? pl: notebookot? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 10, 2015 Hello sanyi76, itt megtalálod a részleteket (ne zavarjon össze, hogy látszólag a honlapra vonatkozik, az ügyfélszolgálatra is ez érvényes): otthoni termékeknél (30 napon belül)mobil termékeknél (1-2 napon belül) mobil oldalon jónéhány cuccot rendeltem idén (notebookot is), 1-2 napon belül megkaptam mindent (na jó, volt egy 3 napos, mert elsőre nem sikerült találkoznom a futárral, de újra kihozták zokszó és külön költség nélkül) ja nap=munkanap, hétvégén nincs kiszállítás Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 10, 2015 Köszönöm! igazság szerint elküldtem weben a rendelést de... aztán hiába vártam semmiVégül tegnap telefonon megrendeltem azt mondták majd hívnak de semmi konkrétumot Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 27, 2015 Sziasztok!Én is rendeltem tegnap 1 Lenovó laptoppot . Cseten irtam 1 hölgyel de azt mondta ő nem bírja megrendelni, nekem kell.Pedíg régebben rendeltem így telefont és akkor a cseten lévő emberke megrendelte nekem és ki is küldték pár nap mulva a telefont most kiváncsi leszek mikor kapom meg illetve mikor fognak felhívni ez ügybe 09.26.-án rendeltem szombaton. Majd meg írom ha jelentkezik valaki. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!! Telefonos megrendelés esetén mikor szállítanak?? pl: notebookot?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon