Ugrás a tartalomhoz

Fórum és közösség - alapok


Vendég

Ajánlott posztok

Mi ez a Telekom fórum?

Telekom fórum a Magyar Telekom Nyrt. - a továbbiakban Telekom - által indított, felhasználók párbeszédére épülő közösségi médiafelület. Az egykori T-Home Beszélgessünk! fórumot kiváltó, a felhasználói tudást megosztó közösségi oldal a vállalat otthoni és mobiltermékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések megválaszolásának közvetlen, nyilvános, így hatékony formáját kínálja: konkrét kérdésekre, válaszokra és kötetlenebb beszélgetésekre épülő fórum és fórumközösség, valamint blogfelület, ahol lehetőség nyílik a szakértő és a kezdő telekommunikációs felhasználók, köztük akár a T ikonnal jelzett Telekom munkatársak találkozására.

A közösség nem hivatalos ügyfélszolgálati felület, a tagok más tagok személyes tapasztalataiból származó információkat kereshetnek, olvashatnak, vagy sajátjaikat írhatják meg rajta.

§  A vendégek - nem regisztrált vagy regisztrált, de az oldalra nem belépett látogatók - a teljes közösségben böngészhetnek, információt kereshetnek.

§  A regisztrált és az oldalra belépett tagok a meglévő tartalmak keresése, olvasása mellett kérdezhetnek, válaszolhatnak, értékelhetik a válaszokat, publikus vagy privát üzenetekben kommunikálhatnak egymással, szavazásokon vehetnek részt, valamint e-mail értesítéseket kaphatnak az új bejegyzésekről.

Mi az én szerepem a közösségben?

A közösség összekapcsolja a Telekomot, a Telekom jelenlegi és leendő ügyfeleit, teret ad kérdések feltevéséhez, a válaszadáshoz vagy a kérdésekre vonatkozó válaszok kereséséhez.

Javasoljuk, hogy regisztrálj, és gyakran látogass ide, vegyél részt a közösség életében. Akkor is fontos tagja vagy a közösségnek, ha mindössze elolvasod a mások által közzétett üzeneteket, de a legfogósabb kérdéseket is nyugodtan felteheted. Jó eséllyel lesz valaki, aki megoldással szolgál, vagy segít a helyes megoldáshoz vezető út megtalálásában. Ha működő megoldást találtál, mondd el másoknak, ha nálad nem működött, add tovább saját tanácsaid. Amennyiben tudod a választ, segíts a kérdezőnek, hiszen lehet, hogy éppen te adod majd meg a megoldást, amit várt!

Kérjük, ne felejts el köszönetet mondani a közösség azon tagjainak, akik segítettek neked. Elismerésedet a hasznos bejegyzések kedvelésével, a kérdésedre adott megoldás elfogadásával, vagy köszönő válaszüzenetek közzétételével egyaránt kinyilváníthatod.

Azt szeretnénk, hogy a fórum barátságos, informatív és szórakoztató legyen mindenki számára, így kérjük, használat előtt fusd át a regisztrációkor minden tag által elfogadott, a Mindent a Telekom fórumról/ Első és további lépések alkategóriában is megtalálható fórumszabályzatainkat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...