Vendég

Fórum és közösség - alapok

1 bejegyzés ebben a témában

Mi ez a Telekom fórum?

Telekom fórum a Magyar Telekom Nyrt. - a továbbiakban Telekom - által indított, felhasználók párbeszédére épülő közösségi médiafelület. Az egykori T-Home Beszélgessünk! fórumot kiváltó, a felhasználói tudást megosztó közösségi oldal a vállalat otthoni és mobiltermékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések megválaszolásának közvetlen, nyilvános, így hatékony formáját kínálja: konkrét kérdésekre, válaszokra és kötetlenebb beszélgetésekre épülő fórum és fórumközösség, valamint blogfelület, ahol lehetőség nyílik a szakértő és a kezdő telekommunikációs felhasználók, köztük akár a T ikonnal jelzett Telekom munkatársak találkozására.

A közösség nem hivatalos ügyfélszolgálati felület, a tagok más tagok személyes tapasztalataiból származó információkat kereshetnek, olvashatnak, vagy sajátjaikat írhatják meg rajta.

§  A vendégek - nem regisztrált vagy regisztrált, de az oldalra nem belépett látogatók - a teljes közösségben böngészhetnek, információt kereshetnek.

§  A regisztrált és az oldalra belépett tagok a meglévő tartalmak keresése, olvasása mellett kérdezhetnek, válaszolhatnak, értékelhetik a válaszokat, publikus vagy privát üzenetekben kommunikálhatnak egymással, szavazásokon vehetnek részt, valamint e-mail értesítéseket kaphatnak az új bejegyzésekről.

Mi az én szerepem a közösségben?

A közösség összekapcsolja a Telekomot, a Telekom jelenlegi és leendő ügyfeleit, teret ad kérdések feltevéséhez, a válaszadáshoz vagy a kérdésekre vonatkozó válaszok kereséséhez.

Javasoljuk, hogy regisztrálj, és gyakran látogass ide, vegyél részt a közösség életében. Akkor is fontos tagja vagy a közösségnek, ha mindössze elolvasod a mások által közzétett üzeneteket, de a legfogósabb kérdéseket is nyugodtan felteheted. Jó eséllyel lesz valaki, aki megoldással szolgál, vagy segít a helyes megoldáshoz vezető út megtalálásában. Ha működő megoldást találtál, mondd el másoknak, ha nálad nem működött, add tovább saját tanácsaid. Amennyiben tudod a választ, segíts a kérdezőnek, hiszen lehet, hogy éppen te adod majd meg a megoldást, amit várt!

Kérjük, ne felejts el köszönetet mondani a közösség azon tagjainak, akik segítettek neked. Elismerésedet a hasznos bejegyzések kedvelésével, a kérdésedre adott megoldás elfogadásával, vagy köszönő válaszüzenetek közzétételével egyaránt kinyilváníthatod.

Azt szeretnénk, hogy a fórum barátságos, informatív és szórakoztató legyen mindenki számára, így kérjük, használat előtt fusd át a regisztrációkor minden tag által elfogadott, a Mindent a Telekom fórumról/ Első és további lépések alkategóriában is megtalálható fórumszabályzatainkat.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most