Ugrás a tartalomhoz

Címke, címkézés


Vendég

Ajánlott posztok

Mi a címke?

A címke a kérdés feltevése során a kérdéshez fűzött, egyszerű kulcsszó vagy több kulcsszóból álló kifejezés, amely leírja a bejegyzés témáját, tartalmát, így könnyebben kereshetővé teszi azt. Például egy Samsung mobiltelefonról szóló bejegyzéshez a következők lehetnek jó címkék: Samsung, Android, frissítés, ébresztő beállítás, tartozék, legolcsóbb ár előfizetéssel stb. Ha több címkét szeretnél a kérdésedhez hozzáfűzni, vesszővel vagy az enter gombbal választhatod el, tagolhatod azokat.

 

Mi a címkefelhő?

A fórum főoldalának alján, a Leggyakoribb címkék részen láthatod a címkefelhőt, ami a kérdésekhez legtöbbször használt címkéket jeleníti meg. Minél több alkalommal használsz, használtok egy címkét, annál nagyobb a mérete a címkefelhőben. A címkefelhő így azt is megmutatja, hogy melyek a legnépszerűbb témák a fórumon.

 

Mire jók a címkék?

Címkézéssel segíthetsz a téma szakértőinek és a többi tagnak, látogatónak, hogy megtalálják, és akár megválaszolják az őket érdeklő bejegyzéseket. Ezen kívül rendszerezheted velük a közösségben azokat a tartalmakat, amelyeket összefüggőnek tartasz. Amikor tehát címkéket adsz a kérdésedhez, akkor növeled annak értékét, mert a tagok, látogatók többféleképpen találhatják meg a tartalmat.

 

Hogyan címkézhetek?

A címke lehet egy egyszerű kulcsszó vagy egy kifejezés, ami leírja egy bejegyzés témáját, tartalmát. Címkék segítségével lényegében „könyvjelzővel” jelölheted, kategorizálhatod a bejegyzéseket. A címkék segíthetnek a közösség többi tagjának az őket érdeklő tartalmak megtalálásában.

Címke hozzáadása:

·         Kérdés feltevésekor töltsd ki a Címkék mezőt.

·         Vesszőkkel vagy enterrel elválasztva több címkét is beírhatsz.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...