Vendég Posztolva ekkor: 2015. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. október 21. Ma már mindannyian internetezünk, de vajon tökéletesen tisztában vagyunk a jelszavaink, személyes adataink kezelésének, a tartalom letöltések vagy éppen az internetes vásárlások alapszabályaival, az internetes támadások, adathalászat veszélyeivel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Vendég Posztolva: 2015. október 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. október 21. Sziasztok!Bevallom, nekem nagyon jól jött volna ezekről egy leírás, amikor annak idején, a kilencvenes évek végén a munkám miatt megvettem életem első saját számítógépét, majd nem sokkal később először csatlakoztam vele az internetre. Persze nemhogy összefoglalóm, akkor még tudomásom sem volt ezek jelentőségéről, működéséről. Józan logikával, pár szögberúgással persze azóta összeállt a kép, de mennyivel gyorsabb, könnyebb lett volna, ha…Ezen út lerövidítése miatt ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalunkat, ahol a kollégák rövid ízelítők formájában összeszedték, internetezés közben milyen buktatók leselkednek ránk – profiknak ismétlésképpen ajánlott Szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2015. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Hello István, már éppen írtam volna, hogy a kollégáid a közösségi hálózatokat is felvehették volna a listára, de közben megtaláltam ezt (az Okosdigitálisotok a Facebook biztonsági beállításokról) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Vendég
Ma már mindannyian internetezünk, de vajon tökéletesen tisztában vagyunk a jelszavaink, személyes adataink kezelésének, a tartalom letöltések vagy éppen az internetes vásárlások alapszabályaival, az internetes támadások, adathalászat veszélyeivel?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.