Törölt_tag5627

Havi számla

Kérdés

Üdv, van egy havi számlám aminek egy része korábban be lett fizetve viszont az új remek kezelőfelületen nem látom a fennmaradó részt csak az egészet.
Azon kívül nem értem miért kell a folyószámlaszámot megjeleníteni, lehetne mondjuk lehetne helyette a számlához tartozó telefonszámot kiírni.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Nos ezt rosszul tudod mert a régi felületen kijelezte a részösszeget, most már viszont csak mobil alkalmazásban látom így kénytelen voltam 2 tranzakciót csinálni (amiért ugye a bank 2x vonja le a kezelési költséget), mert az alkalmazásban meg az otthoni és a másik telefonhoz tartozó számlákat nem látom. A Mobil alkalmazásba eddig számlát nem lehetett összevonni ezt szépen megoldották nincs is vele semmi baj, az otthoniakat illetve a többit eddig sem láttam benne nem is ez a baj hanem hogy az oldalon az új kezelőfelületen meg már nem látszik a részösszeg, régen látszódott mert többször is fizettem így számlát. Mert nem mindig tehetem meg hogy 40-50-60 ezreket kifizetek egyszerre telefonszámlára, ezért van hogy törten fizetem be.  És h miért ennyi az viszont már senkire nem tartozik.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello Ubulharcos, részbefizetést eddig sem és most sem mutatnak, csak a  számlákat és azt, hogy azok be vannak-e fizetve. tehát ez nem az új felülethez kötődik (saját kíváncsiság pusztán, miért fizettél részösszeget?)...

a telefonszám helyett meg azért látja mindenki a folyószámlaszámot, mert az azonosítja biztosan a számlát (ha azonos néven (folyószámlaszámon) több telefonszám van, azokhoz egy számla készül, tehát egy folyószámlaszám és több telefonszám felállásnál a folyószámlaszám a közös nevező)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most