Törölt_tag5707 Posztolva ekkor: 2015. december 23. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. december 23. Történt, hogy 2-3 hete bejelentettem a Magenta 1-re váltanék. Ezer éves full Telekom előfizetőként gondoltam. Kaptam egy üzenetet, hogy munkatársuk rövidesen megkeres. Azóta is várom. Rendeltem egy TV-t is. Arra még választ sem kaptam. Jó edzett Telekomosként bementem és személyesen is bejelentettem. Azóta sem történt semmi. És rendeltem előtte egy mobilt is, azt rendben megkaptam. Most akkor mit kéne tennem, hogy a többit is elintézzék, vagy csak válaszoljanak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. március 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. március 5. 1412-es központi telefonszámot is megpróbálnám de írhatsz levelet is ide. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5707
Történt, hogy 2-3 hete bejelentettem a Magenta 1-re váltanék. Ezer éves full Telekom előfizetőként gondoltam.
Kaptam egy üzenetet, hogy munkatársuk rövidesen megkeres. Azóta is várom.
Rendeltem egy TV-t is. Arra még választ sem kaptam. Jó edzett Telekomosként bementem és személyesen is
bejelentettem. Azóta sem történt semmi.
És rendeltem előtte egy mobilt is, azt rendben megkaptam.
Most akkor mit kéne tennem, hogy a többit is elintézzék, vagy
csak válaszoljanak?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.