Törölt_tag5730

Cat B25 hívószám küldés

Kérdés

Üdv. Mindenkinek!

Cat B25 duál SIM-es készülékem  nem küldi el a 30-as hívószámomat, a másikat elküldi. A 30-asról SMS küldésnél, elküldi a számomat. A hívószám kijelzés nincs letiltva, mert a SIM kártyát másik telefonba helyezve, elküldi.  A telefon menüjében, nem találok beállítási lehetőséget. Tudna e valaki segíteni? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello öreg, van már megoldás? ha nincs, a levadászott használati alapján próbáld meg átállítani ezt:

6.2 Hívásbeállítások 6.2.1 Hívásbeállítások Caller ID (hívó fél azonosítója): Módosíthatja a rendszer alapértelmezett beállításait (szám elrejtése vagy megadott szám küldése), amennyiben ezt a hálózati szolgáltató lehetővé teszi.

ha ez sem segít (nem egyértelmű, hogy ez a csak központilag állítható hívószámkijelzésre vagy a központilag és alkalmas telóban is állítható saját szám küldésre vonatkozik), akkor a telódban nem állítható ez a funkció, és a központi beállítás érvényesül, ami ebben az esetben a saját szám nem küldése (a másik telóban szerzett tapasztalat sajnos semmit sem jelent, ha a telón állítható ez a funkció, akkor az felülvezérli a központi beállítást). ha így lesz, akkor a központi beállítást kell módosítanod vagy a Tével módosíttatnod. a legegyszerűbb sms-ben, küldd a

-szamtiltas szöveget a 1430-ra (ha előfizetésed van, jelszó is kell hozzá, -szamtiltas(szóköz)jelszó)

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most