Törölt_tag5849 Posztolva ekkor: 2016. január 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. január 20. Sziasztok elutaztam kicsit messzebre... 7 óra eltolodás. Az üzletben megkérdeztem minden működni fog? Persze.... természetesen..... Na semmi nem működik, vagy mégis!! A viber!! sms-t nem kapok! Hivásértesítöt sem... Pedig be van állítva... Tud valaki segíteni...???? Repjegyem is sms ben szokott jönni! Így elég ciki, nem tudok chakkolni köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. Hello arnold, külföldön nem megy a hívásértesítő, a számlánk védelme érdekében a Té lekapcsolja a működéshez szükséges átirányításokat. az sms fogadási gond fura, annak elvileg mennie kellene szinte mindenhol. előfizetésed van vagy Dominód, hol vagy, a hívások mennek, illetve honnét tudod, hogy nem kapsz sms-t (biztosan küldtek, de nem kaptad meg)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5849
Sziasztok
elutaztam kicsit messzebre... 7 óra eltolodás.
Az üzletben megkérdeztem minden működni fog? Persze.... természetesen.....
Na semmi nem működik, vagy mégis!! A viber!!
sms-t nem kapok! Hivásértesítöt sem... Pedig be van állítva...
Tud valaki segíteni...???? Repjegyem is sms ben szokott jönni! Így elég ciki, nem tudok chakkolni
köszi előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.