Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Szia! Budapest koax, ED3.1 3890V3 vagy ED3 elozo fastv2? 3686V2-vel nekem ment anno, de azota "eloreleptem" 1000/25-re (1000/200 XXben meg nincs), gondoltam az a 3Mbs is jo lehet vmire feltoltesben, de ez a V3 HGW egy "nem talalok szavakat". Tnel tovabbra sem lehet itthon sajat HGWm ugye? Sikerult valakinek IPTV mellett bridget kapcsolni? Hulye voltam, vettem egy TVt, most 2 evig nem tudom lemondani... Koszi, Balazs
 3. Szia! Nálam ez a helyzet: - Budapest, koax, mikrotik router, DHCPv6-on cím és prefix is OK, tudok v6 címet osztani tovább. - Eger körzet, optika, mikrotik router, PPPoE, DHCPv6-on se cím se prefix. PPPoE-n link local cím sincs (fe80...). Erre a címre vonatkozólag lásd a korábbi bejegyzésemben az összefoglalót.
 4. Sziasztok, HFCn van egy csodalatos f@st 3890V3 HGWm, mely moge egy mikrotik HEXet szeretnek hegeszteni. V4 OK DMZben, de V6 prefixet nem kapok. (V6IPt kap, ha azt kerek, de ugye az igy sok mindenre nem jo.) Mukodik valakinek ezzel a HGWvel DHCP6PD? Lehet en vagyok lama, de a DOCSIS3 -as fasszal mukodott. Koszi!
 5. Köszi a választ! Akkor reménykedünk. Ez amúgy az utca másik oldala, ahol ugye nincsenek lakóépületek, mert a vasút vonala húzódik. Viszont vagy most Júliusban, vagy Augusztusban kezdik el itt az utcában a kerékpárutakat felújítani / bővíteni. Elvileg lesz némi infrastruktúra újítás is, mert pont ott az 59 környékén mindenféle jelölő oszlopok vannak már kihelyezve. Nagyon remélem, hogy ha nem is optika, de legalább egy 100Mbit lesz majd.
 6. Utolsó hét
 7. Ott van, vagy lesz valakinek internete, aki nem cég vagy intézmény ThomAce. de a mélyebb megértés sajna számomra is esélytelen (lásd előző válaszom a felület készítőjéről). az mindenesetre biztató, ha 50 méterre van tőled, szóval remélem, hozzád is hamarosan eljutnak
 8. Hello @datacom, majd ha meglesz a megoldás, ide is megírod, légyszi? azért érdekel, mert ilyet elvileg csak az EU-n kívül vagy EU-n kívüli proxyval produkálhatna (és ha nem ez van, azt remélem, a tapasztalatod alapján tudunk majd segíteni más hasonló cipőben járó tagtársnak)
 9. Azért remélem, egy ingyenes szoftver ingyenes és automata frissítésért nem kér pénzt mindenesetre akkor adott a feladat, futtass le vele egy vizsgálatot, és nézd meg, az Avast mit mond
 10. Hello @KatEdi79, nem véletlen, mert sehogyan. nem megújuló Domino cucc, így ha megrendeled, 30 napig él, aztán lejár, és eldöntheted, hogy megrendeled-e újra. ha 1-je óta még nem rendelted meg, akkor neked még biztosan nem fizetős (ha ezért kérdezted). ha meg 1-je óta rendelted meg, akkor már úgyis kifizetted 30 napra a 190 Ft-ot. ami egyébként még így is megéri, ha pl. egy Fix csomagnál hálózaton belül beszélsz legalább 12 percet (190 osztva a normál 25 Ft-os és a mostos 9 Ft-os percdíj különbségével). szóval nem örülök, de én speciel a gyereknek változatlanul be fogom kapcsolgatni (és örülök, hogy 25 helyett 9 Ft-ért dumál, mert így is, úgy is dumál )
 11. Sziasztok! A facebookon a Telekom HU csoportban már feltettem a kérdést, de sajnos nem tudtak segíteni, ezért írok ide. Nemrég olvastam a bejegyzést, hogy a Domino Most szolgáltatás június 1-je óta 190 Ft. Ezek után szeretném lemondani a szolgáltatást. Hogy tudom ezt megtenni? Előre is köszönöm! Üdvözlettel Edina
 12. Avast free antivirus, a rendszergazda ismerősöm frissíti folyamatosan!!
 13. A hiba kivizsgálásához több adat megadása is szükséges, ezért javasoltuk a TVGO írj nekünk felületet. Viszont, ha elküldöd privát üzenetben az elérhetőségedet (mobil telefonszám) és az MT ügyfél-azonosítót, ha a TVGO-t Telekom előfizetőként használod a szolgáltatást, szívesen eljutattjuk mi a kérdést.
 14. Szia! Kérlek, küldd el privát üzenetben a pontos címet, ami alapján utána tudunk nézni, hogy mi várható.
 15. Szia Gábor! Kérlek, küldd el privát üzenetben, hogy mi a pontos cím, és utána nézünk a kérdésnek!
 16. sagemcom

  AMK És ez ellen mit lehet tenni? Szolgáltató mit javasol? Csináltam egy gyári visszaállítást a modemen és lekopogom, egy napja hibátlan, de majd kiderül.
 17. Üdvözlet Körülbelül egy hónapja végig húzták az optikai kábelt az utcában. Fél éve kiépítették az utca 90 százalékában, most értek végig teljesen. Kisebb keresgélés után kiderült, hogy az én házszámom alatt, nem érhető el semmilyen optikai kábel által nyújtott szolgáltatás, ezért az ügyfélszolgálathoz fordultam. Ők azt mondták, nem tudnak mit tenni, mert a rendszerükben nincs benne, hogy itt van ilyen kábel, így rögzítettek nekem egy kérelmet. Pár napra rá a kérelmemet olvasva felhívtak, hogy igen, ott van a kábel, viszont a tényleges bekötés előtt a telekom munkatársai elvégeznek egy mérést, hogy pontosan mi is az amit tudnak nyújtani nálam(megjegyezném 10 házzal arrébb, ahol fél éve kötötték be, minden elérhető, maximális sebesség, tv stb.), így menjek be egy üzletbe, vagy ügyfélszolgálaton rendeljem meg. Bementem a legközelebbi üzletbe, elmagyaráztam hogy hívtak, hogy tesztelni kell a hálózatot stb. és elküldtek hogy nincs benne a rendszerben, ne siettessem, nem tudnak mit csinálni én meg otthagytam az egészet. Írtam ügyfélszolgálatnak, onnan azzal ráztak le, hogy hiába van itt a doboz, hiába kötnék be a kábelt, mivel nincs a rendszerükbe, ugyan úgy nem kapok semmit, így vettek fel megint bekötési kérelmet. Én úgy gondolom, nem véletlenül kerestek meg telefonon hogy intézhetem, de senki nem akar kiküldeni ide valakit, aki megnézné. Az utca első felében, amikor még csak rakták fel, már ismerős rendelte és még azon a héten bekötötték. Most akkor kinek higyjek? Kihez forduljak, aki hajlandó megvizsgálni a kérésemet, anélkül hogy elküld mert nem vagyok a rendszerben? Előre is köszönet a válaszért Tisztelettel: Virág Gábor
 18. Szia @teherwagon! És az pontosan mit takar, hogy lakossági igényhely? Nekem ez nem túl beszédes. Ez pl. tőlünk kb. 50 méterre található. Most akkor mit is jelent ez?
 19. Hello @zsoke12, a SZIP-ben elvileg idén. de hogy közelebbit tud-e valaki mondani...
 20. Hello @Kanteta, a zöldek a lakossági igényhelyek
 21. sagemcom

  Amióta a frissült a SW, azóta kb. a következő események tapasztalhatóak elkezd szaggatni az IPTV, az internet elérés belassul majd egyes eszközökön szinte teljesen elérhetetlenné válik. A SageCom admin felülete kivárhatatlanul belassul. Ekkor jön egy reboot és minden meggyógyul a következő 5-7 napra.
 22. sagemcom

  Sziasztok! Nekem most a legújabb sw van fent? Napi szinten *****zok lassan, hogy valamelyik eszközömön nincs net. Eddig csak a Tenda AC10U-val bohóckodott, de 2 napja elkezdte a raspberry-vel is. Modem->tenda switch->Tenda router. Az iptv az közvetlenül a modemre csatlakozik, a switchre csatlakozik a router,raspberry, pc. A router jelenleg AP módban van. A pc-n mindig van net.
 23. Sziasztok! Nézegetem ezt a kifü térképet, de nem jövök rá, hogyan is kellene értelmezni... segítene valaki? Azok a zöld megjelölők micsodák?
 24. Sziasztok. Lepsényben várható valamikor nagyobb internet csomag a 150/5-nél? Polgárdin ami 10km-re van már 2 éve megy az 1000/1000-es net. Köszi a válaszokat előre is.
 25. Helló. Ugye. 992 és tv cod. Azt addig mig le nem nemul addig nyomni a némít gombot. Ha lenémitotta, akkor ok. Ha hangerő ok+hangerő fel vagy le és műszik. Külön megjegyzés : szerintem a régi távirányító sokkal jobb volt. Laci
 26. A problémát már jeleztem telefonon, a 1414-es számon, mert gondoltam, úgy gyorsabb lesz! Hát nem! Az érdeklődésemre az volt a válasz, hogy ha mobilneten megy, de a kábelneten nem, akkor nem a TVGO-val van a probléma! Hát ez nem volt nagy segítség. Azért próbálkoztam itt, hátha másnál is előfordult ez a jelenség és esetleg kapok valami kézzelfogható ötletet!
 1. További aktivitások betöltése