Tamas586

Tag
 • Tartalmak

  261
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

Tamas586 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Szuper ! Köszönöm !!!
 2. Sajnos ez nem megy. Ott csak az 50-es csomag szerepel a Start csomag nem.. Tavaly már rendeltem az 50 csomagot, de fél év után értesítettek hogy nem tudják biztosítani, és ez idő alatt hűségszerződést se lehet hosszabbítani.. (mert meglevő módosítás folyamatban, csak az után) Tehát ezzel megszívnám.
 3. Nem tudom mi az a My T-home. Viszont van PC-m windowsal és web böngészővel ahol látom a számláimat, előfizetésem állapotát, tudnék díjcsomagot váltani..
 4. Sziasztok! Meglevő ADSL előfizetésem (OtthoniInternetStart) hűsége 1 hónapon belül lejár. A kérdés az hogy ez weben keresztül hogy hosszabbítható meg? (csak díjcsomagváltást találtam, meglevő előfizetés mosszabbítását nem, magasabb díjcsomagra váltásra nincs esélyem). Tájékoztató szerint októbertől megszűnik a OtthoniInternetStart is.. Azért akarom meghosszabbítani mert különben megdrágul hűség nélkül. Tudom hogy telefonon vagy személyesen ez intézhető de én web-en keresztül szeretném.
 5. @btz Pontosabban ha ezen városok kerületekben 1 db előfizetőnek is javult a helyzete, akkor az egészre azt mondták hogy kész, teljesült. :(( Pl én Bp 18.kerben vagyok ami szerepel a listában pedig már évek óta nem bírnak 14Mbps nél többet adni (xDSL) Persze fizetési szempontból 'teljesítve' hiszen 30 at fizetek. :((
 6. Állítólag a dslam és a központ közt van a bibi.. (a dslam csak 100m re van) Lehet hogy a vdsl-t az iptv seknek tartják fenn itt. De ez nem magyarázza az 1Mbps es UPot.
 7. Próbáltam már több PCvel, telefonnal, wifin és kábelen. Ennyit adnak. Éjfél előtt sosincs meg az 1Mbps se, éjfél után max 1.3Mbps-ig megy fel. Amikor visszamondták az 50Mbps igényemet akkor is valami olyanra hivatkoztak hogy a többi előfizető elől venném el a sávszélességet ha nekem többet adnának mint másoknak. Ezen VDSL kompatibilis eszközt is csak azzért hozta a szerelő hogy bebizonyítsa hogy 'nem rajta múlik'.. (?) de vdsl-re nem voltak hajlandók átkapcsolni. Egyébként a ZTE-t csak modemnek használom, a pppoe dekódolást a routerem (TP-Link TL-WDR4300) végzi.
 8. @btz Speedport-al mértem, természetesen.
 9. @btz hibás tipp.
 10. @btz Igazad van, akkoriban az Annex M ről beszéltünk, ez meg J. A csatolt képed alapján nagyon hasonló, de eszerint mégse kompatibilisek. A régi modemet feltéve nem is hajlancsó csatlakozni AnnexM-el, csak AnnexB-vel, csak ez a speedport viszi az AnnexJ -t. A furcsa az hogy a valódi (IP) feltöltés így se megy 1Mbps fölé. Le vagyok korlátozva.
 11. @norbi86 A voip hátránya hogy FAX berendezés nem működik vele. és nincs visszatérés róla, mert mindenkit terelnek voip-ra. @btz Annex J nincs bevezetve, ezért előnye sincs.. Legalábbis ezen topikon (is) ezt hirdették amikor kérdeztem régebben - függetlenül attól mit ír ki a hgw, de majd letesztelem rendes modemmel is.
 12. Sikerült már letesztelned???
 13. @atti73 "én csak az érzetről beszélek" Beszéld be magadnak hogy sokat javult és akkor elégedett leszel.. (Egyébként még mindig nem mutattál képernyőmentést se a speedtest.net ről se a hgw paraméteroldaláról.)
 14. Tudtommal mobil IPv6 on is tiltva van a bejövő kezdeményezés. Ezért csak 18/20. https://www.telekom.hu/rolunk/ipv6/mit_kinal_a_magyar_telekom
 15. Telefonon engedélyezd az adatroamingot (alapból tiltva van).