Tamas586

Tag
 • Tartalmak

  250
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

Tamas586 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sikerült már letesztelned???
 2. @atti73 "én csak az érzetről beszélek" Beszéld be magadnak hogy sokat javult és akkor elégedett leszel.. (Egyébként még mindig nem mutattál képernyőmentést se a speedtest.net ről se a hgw paraméteroldaláról.)
 3. Tudtommal mobil IPv6 on is tiltva van a bejövő kezdeményezés. Ezért csak 18/20. https://www.telekom.hu/rolunk/ipv6/mit_kinal_a_magyar_telekom
 4. Telefonon engedélyezd az adatroamingot (alapból tiltva van).
 5. Inkább 24 kB képeket küldözgess emailben.. De ~500kB ba már 8megapixel képek is elférhetnek..
 6. Nagy valószínűséggel SNR LOCKOT kaptál, ez annyit jelent, hogy a központ lejjebb veszi a sebességedet. Valamilyen műszaki hiba miatt vagy tévesen. Nem tehetsz mást, mint jelzed a 1412 felé a problémát. Valószínűleg 8-10 Mbps sebesség összejöhet.
 7. Köszönöm. Kipróbáltam és most kikapcsolhatók az átirányítások hangposta mellett is, tehát a hibát kijavították. OK így már használható. kop-kop.
 8. @teherwagon Legkisebb gond az időzítés. Ez talán akkor is ment amikor pár éve (~2-4) próbáltam. Az átirányítás kikapcsolása ami nem működött, se a "telefon nem elérhető" se a "hívott nem válaszol" esetében ha volt hangpostafiókom. Mind kóddal, mind menüből ki lehetett kapcsolni, a művelet OK-val végződött, de újra lekérdezve az átirányítás ugyanúgy ott maradt. Más (magam által megadott) számra se lehetett az átirányítást megváltoztatni. Akkoriban bevittem ügyfélszolgálatra, negyed óráig próbálkozott rajta nyomkodta, de kikapcsolnia nem sikerült, ők javasolták hogy naponta 2x vagy többször hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot (este megrendelni a hangpostát, reggel meg lemondani). Ezért kérdeztem hogy ez még ma is így van? (ha csak ilyen bonyolultan lehet, akkor inkább nem kell)
 9. Az a hiba még mindig fönnáll hogy ha rendelek hangpostát az előfizetésemhez (post-paid) akkor nem tudom az átirányításokat kezelni? Pl. ha csak naponta 16-23 óra közt akarom hogy ~10s csörgés után a hangposta vegye át a hívó üzenetét, de 06-16 óra közt akár 50 másodpercig is csörögjön és semmiképp se menjen hangpostára az most is csak napi 2x ügyfélszolgálatra való betelefonálással oldható csak meg?
 10. a DSL 360R egy ADSL modem. Az ADSL max 20/1 Mbps tcpip sebességet tud, ez az elvi maximuma. Nálam is kicserélték a DSL 360R -et egy HGW-re, de semmi sem változott, mivel a T nem volt hajlandó ADSL-ről VDSL-re váltani (megtagadták az 50-es csomagra váltást). a DSL 360R a vonali paramétereket jobban mutatja mint bármelyik HGW, úgyhogy a lecserélése inkább visszalépés mint előny csomag-/profil-váltás nélkül.
 11. @btz Gondoltam hogy műszakilag megoldható, csak azt nem hogy a T ezt hogy implementálta. Annyit nem ér meg a FON hogy tesztelgessek miatta, hiszen semmi hasznom belőle (mivel nem kaptam belépési kódot), ha csak 1 beállítás lett volna akkor ok, de a passthrough -ról nem mondok le.
 12. @btz - ez volt a kérdés. Kellene sugároznia FON-t Pass-trough módban? (1.kép) Csak mert nem teszi, csak egy sima ssid-t sugároz, úgy egy hete, mert akkor egyszercsak bekepcsolódott valamitől a wifije, ami ugye sehova se vezet.
 13. @btz : firm: ?
 14. Sziasztok! Több mint negyed éve kaptam a Speedport Entry 2i HGW-t. Saját routerrel használom.: Kérdés: Így nem is fogok FON elérést kapni? Levélben sem küldtek FON jelszót. A FON melyik IP-n megy a HGW 100.102.139.* -on vagy a saját routerem 5.38.*.* ágán menne? Mert ha nem kapok FON-t akkor egyszerűbb ha letiltom rajta a WIFI-t.. És IPv6 címet sem kaptam még mindig, pedig ez a hgw szerepel az IPv6 listában.
 15. Engem telefonon értesítettek a (szerződés megküldése után fél évvel) hogy nem tudnak 50Mbps csomagot adni kapacitáshiány végett, maradok ADSL-en 14Mbps -en.. De a következő 5éves tervben már szerepel a fejlesztés (földmunka kell, ami az önkormányzat miatt lassú)