Tamas586

Tag
 • Tartalmak

  268
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

Tamas586 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Amikor beszerelik a netet akkor szokta generálni a szerelő és fel is szokta írni valahova (pl a modem ismertetőjére).. Legalábbis nálam így történt.
 2. Az öszvér elé is 20 centivel kell belógatni a répát hogy meginduljon, mert 5m távolra téve meg se mozdulna, persze én tudom hogy sose fogja így se elérni.. Az emberekkel is pont így csinálják.
 3. Na végre..! 2 napon keresztül csak ígérgette a honlap hogy "még ma", "még ma", de a 3. napon végre valóban nullázta is..
 4. Kíváncsi vagyok meddig tart a "még ma", lehet hogy bevezették a 48 órás napokat..? Tegnap is még ma volt, ma is még ma van..
 5. @anonymus ez azért nem válasz arra hogy a Telekom miért nem tudja meddig tart egy nap.. vagy mi a "még ma" kifejezés értelmezése???
 6. Webes online ügyfélszolgálat tegnap is és ma is azt jelzi hogy tegnap ma használható csak fel az egyenlegem..? Szóval mikor van a mobilnet fordulónap..?
 7. Egy hosszúúú utp kábel házakon kerteken utakon át.. Hátha senki se veszi észre..
 8. Szuper ! Köszönöm !!!
 9. Sajnos ez nem megy. Ott csak az 50-es csomag szerepel a Start csomag nem.. Tavaly már rendeltem az 50 csomagot, de fél év után értesítettek hogy nem tudják biztosítani, és ez idő alatt hűségszerződést se lehet hosszabbítani.. (mert meglevő módosítás folyamatban, csak az után) Tehát ezzel megszívnám.
 10. Nem tudom mi az a My T-home. Viszont van PC-m windowsal és web böngészővel ahol látom a számláimat, előfizetésem állapotát, tudnék díjcsomagot váltani..
 11. Sziasztok! Meglevő ADSL előfizetésem (OtthoniInternetStart) hűsége 1 hónapon belül lejár. A kérdés az hogy ez weben keresztül hogy hosszabbítható meg? (csak díjcsomagváltást találtam, meglevő előfizetés mosszabbítását nem, magasabb díjcsomagra váltásra nincs esélyem). Tájékoztató szerint októbertől megszűnik a OtthoniInternetStart is.. Azért akarom meghosszabbítani mert különben megdrágul hűség nélkül. Tudom hogy telefonon vagy személyesen ez intézhető de én web-en keresztül szeretném.
 12. @btz Pontosabban ha ezen városok kerületekben 1 db előfizetőnek is javult a helyzete, akkor az egészre azt mondták hogy kész, teljesült. :(( Pl én Bp 18.kerben vagyok ami szerepel a listában pedig már évek óta nem bírnak 14Mbps nél többet adni (xDSL) Persze fizetési szempontból 'teljesítve' hiszen 30 at fizetek. :((
 13. Állítólag a dslam és a központ közt van a bibi.. (a dslam csak 100m re van) Lehet hogy a vdsl-t az iptv seknek tartják fenn itt. De ez nem magyarázza az 1Mbps es UPot.
 14. Próbáltam már több PCvel, telefonnal, wifin és kábelen. Ennyit adnak. Éjfél előtt sosincs meg az 1Mbps se, éjfél után max 1.3Mbps-ig megy fel. Amikor visszamondták az 50Mbps igényemet akkor is valami olyanra hivatkoztak hogy a többi előfizető elől venném el a sávszélességet ha nekem többet adnának mint másoknak. Ezen VDSL kompatibilis eszközt is csak azzért hozta a szerelő hogy bebizonyítsa hogy 'nem rajta múlik'.. (?) de vdsl-re nem voltak hajlandók átkapcsolni. Egyébként a ZTE-t csak modemnek használom, a pppoe dekódolást a routerem (TP-Link TL-WDR4300) végzi.
 15. @btz Speedport-al mértem, természetesen.