Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Tamas586

Tag
  • Tartalmak

    352
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

2 Követő

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Tamas586 eredményei

ELNÖK

ELNÖK (12/13)

  • Internet guru
  • 50 posztom van
  • 100 posztom van
  • 300 posztom van
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Tamas586

    Kinek mekkora - a net?

    1. - 30/5 Mbps (net plusz vdsl Bp) 2. - 93/25 Mbps 3. - 110/60 Mbps (mobilnet kültérben, lakásban tizede)
  2. El kéne gondolkodnod azon hogy nem net szolgáltatós emailt használj.. 🤔
  3. Tamas586

    FTPS hiba

    Valamitől megoldódott..
  4. Tamas586

    FTPS hiba

    Senkinek nincs ötlete hogy javítható ezen FTPs hiba? Senki sem tud segíteni? 10 millió magyar közül csak én használok FTP-t ???
  5. Tamas586

    FTPS hiba

    Sziasztok! 1éve még nem volt gond. Az a probléma hogy otthoni VDSL előfizetésen nem működik a FTPS protokol (FTP+TLS). Sima titkosítatlan FTP működik csak rendesen. Nem nálam van a gond, valamit a szolgáltató elkonfigurált a saját hálózatán.. 😒 Tények: Nem vagyok szolgáltatói nat mögött; mobilnetről ftp kapcsolat felépül (portforvardok beállítva) de ha bepipálom kliensben a tls-t (ftps) akkor már a másodlagos port nem épül fel, kapcsolat megszakad; ha lanon belül (netet kihagyva) de ugyanúgy routeren natolva próbálkozok akkor viszont működik az ftps. Ebből tudom hogy nem nálam a hiba; a ftps szerveremre webes ftp teszt site is hibát dob ftps-re; külföldi ftps szerverre viszont tudok kapcsolódni. Mit lehet tenni hogy biztonságosan működjön ftps-el a megosztás? (kamera és családi képek)
  6. Miért nem használtok (jóval) 1000 feletti portszámokat..?
  7. Tamas586

    Namecheap dyndns beállítás

    dynamic DNS -t nemcsak routeren lehet beállítani hanem bármi máson is. Pl PC-s programmal...
  8. Csak megjegyzem hogy ott nekem is 100.102.x.x ip cím van. Mégsem vagyok natolva, igaz bekapcsolt PPPoE Pass-through-ot használok. Az szerintem a felügyeleti ip cím. Inkább a wan ranget nullázd ki végig. (legalább teszthez)
  9. Tamas586

    Sagemcom F@st 5670 + saját router

    Az ont és az asus ip címe különbözzön! Ha az ont 192.168.1.1 akkor az asus legyen 192.168.2.1 Ellenőrizd a wan oldali (fix) címét is.
  10. Tamas586

    csengés ideje

    Ezen kérdést eleveníteném fel. Tehát a "nem válaszol" átirányítás max 30s lehet. De meddig csörgeti a központ maximum a (mobil) telefont? (ha az átirányítások ki vannak kapcsolva) Mintha régebben évekkel ezelőtt 50 másodpercet mértem volna. Vezetékesnél még többet. Mi ma a helyzet?
  11. @Patrik2991 Én is kb 8 évig szenvedtem 13-15 Mbps nettel ugyanitt. A kábelezés azóta se változott. Helyi szerelő szerint az utolsó 100m (utcai föld) kábel csapnivaló, árokásás után lesz csak gyorsabb. Aztán mégis csak lett újrahúzás nélkül. Egy éve kb 20 percre kiesett a net (minden előjel nélkül). Mikor visszajött, az addigi 15 helyett már 95 Mbps netem volt. Úgyhogy csodák még léteznek. Az változott hogy addig ADSL-t kaptam, onnantól VDSL-t. Bosszantó hogy annyi évig miért nem cseréltek kártyát az utcai dslam szekrényben.. Ilyen 'apróságokon' múlhat...
  12. Tamas586

    Mobil adat és hang egyszerre

    A 16 éve bevezetett 3G mobiltelefon rendszer egyik nagy újdonsága volt hogy tudott egyszerre hang és adathívást is. Nálad inkább az a baj hogy a Domonósokat bünteti a T és nem biztosít számukra VoLTE-t, így visszadobb régebbi technológiára és ahol nincs 3G (2100MHz) ellátottság ott 2G-n (900MHz) találod magad múlt évezredbeli színvonalon..
×
×
  • Új...