Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Sziasztok! Feleségem telefonját / Iphone 11 garanciális cserét eszközöltek,elötte Esimmel használta,elötte fizikai simmel. Vettünk időközben Multisim kártyát,de megjött a telefon,és a multisim kártyának más száma (0630) is van.A régi szám természetesen él. Hogyan tudom az új készüléken az Esim szolgálltatást aktíválni? A QR kód már nem működik,újjat kell kérjek?
 4. Arra van lehetőség hogy ha nem vagyok megelégedve a készülékkel amit rendeltem havi díjjal, idő előtt leváltsam?
 5. Szia btz, köszi a választ. Ráírok @anonymusra. Üdv, Berci
 6. Utolsó hét
 7. Mondhatni ez már ismert hibajelenség. Jobbat nem tudsz tenni, mint, hogy mindent uninstallálsz és újrainstallálsz, aztán vagy megoldódik vagy nem.
 8. Ilyen törvény nincs. Semmilyen piaci szereplő, de még magánszemély sem kényszeríthető olyan szerződés fenntartására, ami neki anyagi hátrányt okoz.
 9. Vezetékezz, ezzel sok bosszúságtól megkíméled magad.
 10. A tömegközlekedés is bukóvári mégis fenntartják. De apropó, a mai hírközlési törvények mennyire engedik ezt meg hogy felmondja a szerződést mert "neki nem éri meg" ? . Vagy semennyire, pont ezért nem is kötnek be még akkor sem ha kifizetjük a költségeket?
 11. Gondolom nekik is mekkora szinten érheti meg a dolog.
 12. Igen, az elég nagy gond .
 13. Csak az áramszolgáltató a telekomosokkal ellentétben nem mondhatja azt hogy felmondja a szerződést ha elromlik. Csak az áramosok is csak akkor cserélnek ha kivitte a vihar! De tegyük fel zsír új betonoszlopok vannak... akkor is esélytelen lenne? :-)
 14. Üdv! Nem ismert ilyen probléma. Szabvány eszköz, szabvány wifi. Semmiben nem tér el más hasonló szabványt alkalmazó eszköztől.
 15. Nade a vicc az hogy pont az ilyen helyekre ahová reális költséggel be lehetne húzni ( 100-500 méter) nem húzzák be, holott még lenne is aki kifizeti a bekerülést. Míg ahol most lakom ahol se címem , sőt 7km-re van a legközelebbi végpont és még oszlop sincs, na ilyen helyekre megértem hogy nem húzzák be. Nade ahol 300 méter van és még oszlop is van hozzá...
 16. DuplaNat, HomogénLAN vagy PPPOE passtrough
 17. Ahogy írod... Szerintem ilyen helyeken már csak 5G-lesz , nem fognak +100 méteres vezetékezni.
 18. Webes adminisztrátori felületen keresd. Típusa válogatja, hol és milyen menüpont alatt érhető el... A Telekom digitális elosztó egy extra szolgáltatás. Vannak szolgáltatók, ahol például csak egy ethernet végződést kapsz a többi az efi dolga. Régen a T-nél is volt, hogy kaptál egy modemet, a routolás pedig saját eszközzel ment. Persze abban igazad van, ha már adnak egy eszközt, az menjen rendesen. Szerintem addig kérj újat, amíg a hiba fennáll. Ha kell akkor naponta. 72 órán túli hiba esetén pedig kötbér, amit a köv havi számlán jóváírhatnak.
 19. Akkor jó tudni mert csak úgy venném meg az ingatlant ha ez beköthető. Állítólag régen volt rubicom koaxos kábel, áthúzták még 10 évvel ezelőtt mikor kifizette a volt ottlakó a bekerülési költségeket. Aztán a villám kivitte az erősítőt. A szolgáltató felmondta a szerződést a javítás helyett, kábelt meg visszabontották.. A villanyoszlopok csoda hogy önmagukat tartják. De távtartók vannak, tehát optikánál erősítőre se kellene költeni, de gondolom akkor már csak terv meg engedély szinten sem menne át a dolog.
 20. Ilyesmihez saját routert javaslom, bár szerintem teljesen felesleges, csak akkor érdemes cserélgetni, ha a Telekomossal valami probléma van.
 21. Talán @anonymus tud neked mondani valamit Bpesti optika témában.
 22. Szia! Helyi kiérkező szerelők ezt kiszállás után műszaki vizsgálattal, de még lehet, hogy előtte is, pontosan meg tudják mondani, mit tudnak adni az adott utcában. Nem hiszem, hogy lenne az a pénz, amit egy lakossági előfizető kiperkálna egy ilyen fejlesztésért. Akár milliós költsége is lehet egy ilyennek. Na meg engedélyek hosszú sora, mire kivitelezhető, műszakilag átadható stb stb...
 23. Sziasztok! Hamarosan költözünk Székesfehérváron a Zágoni utcába. Sajnos a szomszédoktól még nem tudtam tájékozódni, hogy milyen internet és TV szolgáltatás érhető el az adott részen, de feltűnően sok a parabola.. A 2 párhuzamos utcában biztos, hogy van szélessávú internet (talán másik szolgáltatóktól is), valamint most húzták a merőleges utcába is a konkurens szolgáltató kábelét. Telefonon érdeklődtem az ügyfélszolgálatostól, de nem sok infoval rendelkezett a hölgy. A kérdésem az lenne, hogy miből tudom meg, hogy esetlegesen egy villanyoszlopon Telekomos berendezés van? Az utca egyik feléről látom, hogy néhány beton villanyoszlopon a villany vezeték alatt kb fél-1 méterrel lejjebb megy egy másik vezeték amin néhol ilyen kerek harang alakú cucc van. Az lehet a Telekomos osztó? Érdekesség, hogy a weblapon megjelenített szolgáltatás keresővel 30MBes szolgáltatást találok néhány házszámra, de mivel újra lett számozva az egész utca ezért ez nekem tökre nem releváns. Honnan tudnám meg, hogy milyen szolgáltatás érhető el nálam? Esetleges önálló befektetéses hálózat fejlesztés milyen nagyságrendű összegbe kerülne? Mi lenne, ha összefognánk az utca lakóival és szétosztva a költségeket megkérnénk a Telekomot, hogy húzzon be optikát vagy szélessávú netet. 30 körüli családi ház van egy kb 500m hosszú utcában. Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv, Gábor
 24. Akkor jól megválaszolom magamat! Valami kompatibilitási probléma biztosan van, mert egy újabb routert betéve a kábelmodem után, azonnal csatlakoztak az IP eszközök.
 25. A sebességből az látszik, hogy nem gigabittes a lan kapcsolat. Vagy a hálózati kártya nem tudja, vagy a kábel nem cat5 vagy jobb.
 26. A gép paraméterei is elégségesnek kell lennie a gigabites sebességhez.
 1. További aktivitások betöltése