Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Üdv sziasztok. Érdekelne tudja e valaki esetleg,hogy Tarnazsadány is ki húzza e esetleg az optikát a Telekom ? Tarnaméra most kezdte el
 3. Tegnap
 4. Mindenhol ez van sajnos, már az eléjen gondoltam és kizártam a sitespecifikus hibát.
 5. Sziasztok! Egy kicsi panaszkodás, ha úgy tetszik. Május 28 körül az addig nagyon jól működő, 10 Mbit/s ADSL kapcsolatom sebessége egyik napról a másikra leesett 2 Mbit/s-ra. Leteszteltem mindent, amit tudtam, lakáson belül kábelt cseréltem, az eszközt újraindítottam, de semmi javulás nem történt. Mivel a 2 Mbit rettentő kevés, bejelentettem a 1414 számon a hibát. Az automata rendszer megvizsgálta a vonalat és jónak találta. Persze, hogy jó, hiszen több, mint a garantált 1 Mbit, de egyértelműen valami műszaki oka van, hogy a korábbi, kifogástalan kapcsolat egyik percről a másikra elromlott. A hibát lezárták azzal a kifogással, hogy a vonal megfelelő. Erre válaszul írtam egy levelet, ismét megemlítettem a problémámat, amire sajnos elutasító választ kaptam, hogy a vonal ennyit tud. Kérdésem lenne, hogy kihez lehet panasszal fordulni, illetve mit tehetek azért, hogy a hiba megszűnjön. Sajnos a településen nincs sok alternatíva, hogy más típusú kapcsolatot igényeljek. Kicsit bosszantó, hogy más ugyanennyi árért gigabitet kap máshol, számomra a 10 megabit is elérhetetlen, pedig egyszerű műszaki hiba az oka.
 6. Teherwagon,az üzenet küldési alapértelmezett mindkettő félnél automatikuson volt,ezt én állitottam be,és biztos hogy sms-ről volt szó mert azt is én kűldtem a másik telefonra.Ezenkívűl valami tipp volna még?
 7. NAT volt a baj, megoldottam.
 8. hello, megvan, már üzemel a meshre kapcsolodva 80-90 Mbit van, kb 90% atmegy. Mivel ez konzisztens az egész házban, tudok vele élni ha muszáj, de keresem a megoldást. A masodikat pontositsuk. A laptopon wifin 200-250+ Mbit, vezeteken kb 100 Mbit. Telefonon wifin 300 Mbit.
 9. Hello @Agar, bárhová töltesz, ennyi, vagy csak bizonyos célhelyeknél?
 10. Hello AttilaG, kérdésekkel válaszolok a mesh rendszer megvan már? ha igen, azon mennyit mérsz? illetve azon eszközön wifin mennyit mérsz, ami kábelen 100 körüli sebességet tud?
 11. Hello @Zsiga70, szerintem "csak chat"-re van állítva az üzenetkezelő app (RCS a neve a Ténél), az meg csak net kapcsolattal megy. ezt kellene módosítani, automatikusra állítani. és/vagy a küldő valójában nem sms-t küld, hanem chat üzenetet (ami értelemszerűen csak úgy működik, ha neten lóg a küldő és a fogadó is)
 12. Hello @FHajdu, ha a leírásában szereplő módon nem sikerül felvenni a hívást, és a ki-bekapcs trükk sem segít, akkor sajna nem hiszem, hogy beállítással módosíthatnád, valószínűleg szerviz lesz a vége " Hívásfogadás Amikor megszólal a telefon csengőhangja, csúsztassa fel az ujját a hívás fogadásához. Tipp: Nem szeretné telefonját néma üzemmódra állítva használni, de az adott hívást most nem kívánja fogadni? Egy bejövő hívás némításához nyomja meg a hangerőcsökkentés gombot. A telefonon beállíthatja, hogy a csengőhang elnémuljon a telefon felemelésekor: koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Némítás felemeléskor lehetőségre, és kapcsolja be. Ha egy bejövő hívást a telefon megfordításával szeretne elutasítani, akkor koppintson a Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Fordítsa meg a hívás elutasításához lehetőségre, és kapcsolja be. Híváselutasítás Egy hívás elutasításához csúsztassa ujját lefelé a képernyőn"
 13. Üdv mindenkinek. Nemrégiben vettem egy Nokia 6.2 telekomos telefont. A problémám a következő hívás érkezésekor a telefon cseng, Viszont a kijelző sötét marad, a hívást nem lehet felvenni. Csak kinyomni. Azt szeretném megtudni mitől van ez? Ill hogyan lehet beállítani.
 14. Utolsó hét
 15. Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért nemérkezik meg az sms a telefonra(samsung),még csak értesítés sem jön csak akkor ha telefon csatlakoztatva van a wifire.Nem az én telefonom és nem az én problémám,én csak infót kérnék? Köszönöm előre is
 16. Hello, 2 hete kötötték a Telekom 300/20 Mbit netet, ami wifin 5GHz-n hozza a max 300/20-at legtöbb esetben, de vezetéken (CAT 5 UTP, több is van itthon) csak kb 90-120-at tud, bármelyik porton. Laptoppal, masik routerrel is kimértem. Nincs semmi egyéni konfig. Mellékes info: Azért kellene vezetékes net, mert mesh routerekkel kapcsolnám össze (nagy a ház) és nem a modem wifi-jét használom (aminek egyéb limitációi is vannak, pl nem tud 30-40 iot eszközt kezelni, illetve home office: sokszor 2 videokonf megy, ami közben gyakran kell helyet változtatni....) de ha mindent lekapcsolok, akkor is ugyanolyan lassú a net, nincs hozzá köze... Igen, már újraindítottam, factory reset volt 2x és nem raktam a mikróba se.. Valami ötlet? Köszi előre is!
 17. Hazaérek, csatolok képet, mert nem láttam hibát... 😑
 18. Szép napot! Azzal a gonddal kerültem szembe, hogy a fizetett 1000/1000 net helyette amíg a letöltési sebesség teljesen rendben van a feltöltési sebességem szinte nincs. E z konkrétan azt jelenti, hogy amíg a speedtest 500-900Mb/s-t ér el, mér, ez valóságban 2-7Kb/s. Mi lehet a probléma?A kábel cat5e ha ez oszt vagy szoroz akármit.
 19. Üdv, Egy ideje nem működik a port nyitás a routeremen. Raspberry PI -on futtattam SSH szervert amire nyitottam portot, egy ideig működött rendesen, a hálózaton kívül ellehetett érni. Pár napja próbáltam egy játékszervert futtatni, amit valami módon nem lehetett elérni, és amikor megnéztem, már az SSH szervert se lehetett. Próbáltam resetelni a routert, újra beállítottam mindent, de így sem működik. DMZ -t is próbáltam beállítani, de az sem járt sikerrel. Nem a raspberry készülékkel van a baj, gépről is próbáltam futtatni szolgáltatást, de azt se lehetett elérni. Csatoltam képet a beállításokról. Az 51337 -es porton fut az SSH.
 20. Kérdésben a válasz, Új HD csatorna.( sport-természet-film) Eddig a kínálatban nem szereplő csatorna.
 21. Sziasztok! Vasaroltam egy Linksys routert a telekomos HGW melle. 1. ZTE configban bepipaltam a PPPoE Passthrought es kapott egy restartot. 2. Linksys WAN + ZTE lan port osszekotes. (IPTV maradt a zte egyik lan portjan) 3. Linksys PPPoE beallitas. Traceroute eredmenye : elso hop a linksys, a 2. pedig egy pesti telekom szerver. Kovetkezoek a problemaim. Portot sehogy nem tudok nyitni a Linksysen. Meg mindig szolgaltat internetet a ZTE router, ami azert erdekes, mert en ugy tudom Bridge modban ez nem lehetseges. Egy plex media servert szeretnek elerni remoteba, de ahhoz nyitnom kellene egy portot, ebben kernek segitseget.
 22. Kifejtenéd milyen új HD csatira gondolsz?
 23. Üdv A Telekomnál sajnos semmilyen feltételek mellett sem igényelhető ilyen kód.
 24. Milyen feltételek mellett igényelhető RTL most+ kód?
 25. Köszönöm a segítséget!
 26. Ha egy gényelted még 16-ig használhatod. Újat már nem lehet igényelni.
 27. Üdv! Évközben nem jellemző nagyobb csatornalista módosítás a Telekom TV csatorna felhozatalában.
 28. Tisztelt Szakértők! Van egy olyan helyzet, ami egyre gyakrabban elő fog fordulni és szerintem nincs rá jelenleg megoldás. De ha van, örülnék, ha tájékoztatnátok. Mégpedig. Külföldön élsz (én Németországban). Lejár a bankkártyád. és már s fizetésképtelen vagy. Hiába akarsz utalni, mert van pénz a számládon, de a bank jelszó megerősítést kér,az meg Sms ben jön. De ha több(2-3) T-Mobile számládat nem fizetted ki ( én 2 lejárt előfizetéses és egy készüléktörlesztő számlát), akkor a T-Mobile nem engedi az sms t és már sem tudsz sehová- a T-Mobilenak serm -utalni. És így elkezded görgetni a tartozásaidat. Olyan javaslatot nem kérek, hogy mi lett volna, vagy mit tegyek majd a jövőben, az nem segítség sem nekem, sem azoknak akik nem tudnak hazamenni a bankkártyáért, postáztatni meg nem szeretnék, mert hosszú idő és elkallódhat . KÖSZÖNÖM
 1. További aktivitások betöltése