Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. A délelőtti óráktól a Telekom 4G hangszolgáltatásában (VoLTE) az ügyfelek fennakadást tapasztalhattak, a hiba a mobil hangszolgáltatás mindössze kb. 10-15%-át érintette. A szakembereink azonnal megkezdték a hiba elhárítását, a szolgáltatás néhány óra múlva helyreállt. A kellemetlenségért az érintett ügyfeleink elnézését kérjük!
 3. A Telekom 4G hangszolgáltatást (VoLTE) használó mobilelőfizetői jelenleg hívásindítási és -fogadási problémákat tapasztalhatnak. A szakembereink a hiba kivizsgálását és elhárítását azonnal megkezdték. Átmenetileg javasoljuk a telefonkészülékeken a repülő üzemmód be-, majd kikapcsolását. Ügyfeleink szíves türelmét kérjük a hiba elhárításáig
 4. Hello, a kereső hoz találatokat, de valamiért csak rövid i-vel (Istvánék dolgoznak a fórum frissítésén, az majd talán megoldja). viszont nem nagyon van köztük olyan, ami vírusok detektálásával, irtásával foglalkozna, így az van, amit az urak előttem írtak
 5. Hello @Kadi0810, nem. minden eszközre újat kell kérned (hívószám marad, csak az eSIM-et kell mindig újraregisztrálnod)
 6. Tegnap
 7. Egy eSIM profilt lehet-e több eszközön egyszerre használni?
 8. A Win10 víruskeresője? 😂
 9. @varga Ha körültekintően használod a gépedet és az internetet, a W10 víruskeresője vagy az Avast fájl védelme elég. A Malwarebytes adatbázisát havonta egyszer frissítem, és gyors vizsgálattal átnézetem a gépet. A víruskeresők évente egy-két vírusos fájlt találnak, de előfordult már többéves szünet is.
 10. @varga Fel megy a láza 😃 De vicccet félreteéve, seehogyan nem lehet érzékelni, ha vírusos a géped. Tegyél fel eggy rendes vírusírtót, az majd érzékeli. Az Avastot inkább hagyjuk. Kuka.. De ez csak szubjektív vélemény.
 11. sagemcom

  Sziasztok! Láttam, hogy ebben a posztban többeknek problémája volt a PFW-al a Fast3686-on. Láthatóan néha ok "nélkül" nem működött a beállított port (pl. 443). Kérdésem az, hogy kaphatunk-e egy listát azokról a portokról, amikkel hiába próbálkozunk, mert nem lesz elérhető? Én a 25565-ös portot használnám egy Minecraft szerver létesítéséhez, de akárhogy próbálkozom, ez a port nem lesz elérhető a beállított NO-IP-s DDNS címemről. Arról meggyőződtem, hogy a DDNS-t jól állítottam be és elérhető a cím, csak a PFW nem működik. Szóval ha használható a 25565, akkor hogyan tudom forwardolni, ha nem, akkor melyik portok nem használhatók még? A választ előre is köszönöm, Barna
 12. Vírus témában kerestem esetleges "tapasztalatot", ki, hogyan érzékeli, hogy vírusos esetleg a gépe. Máshová nem, csak az ezen az oldalon a legfelső sorban kis nagyítóval jelölt, keresés... részbe írtam. Tudom sok jó vírusirtó program van. Én az avastot használom.
 13. Hello @gabrilapo, konkrétan nincs, de a helyedben én ezek közül próbálkoznék valamelyik hibakutató appal. hátha így közelebb jutsz a megoldáshoz
 14. Hello @forumista, valószínűleg be van állítva egy átirányítás nem válaszol esetre. teló menüjéből vagy telefonszámként beírt és felhívott GSM kóddal tudod szabályozni (törölni vagy hosszabbítani): Hívásátirányítás ha nincs válasz X másodpercig (min 5, max 30 másodperc 5 másodperces ugrásokkal): bekapcsolása: **61*telefonszám*11*másodperc érték 5 és 30 között# kikapcsolása: ##61# lekérdezése: *#61#
 15. Sziasztok!Van valakinek ötlete arra miért nem működik Huawei P10 telómban az OTG?Hiába az átalakító,nemolvas be semmit.Az átalakító jó,mert P9 felismer és beolvas vele mindent.Köszi a választ előre is.
 16. Hello @Hegyirabló, valószínűleg kevesen használják, azért nem ömlöttek a dícsérő vagy szidalmazó kommentek a függetlenítésre elméleti válaszom van, amikor bejött ez az online, ingyenes megoldás, én nyakra-főre függetlenítettem mindent, amit a háztartásban találtam. a legrégebbi telókra is megjött rendben a kód (igaz, volt, amire jócskán várni kellett, és volt, amire több jött, meg az is igaz, hogy BB nem volt köztük)
 17. Utolsó hét
 18. internet

  @jagerm Nincs 30mbps csomag, ezt már a fórumon több tagnak is jeleztem. Amennyiben Net S Plusz csomagod van, az ÁSZF szerint az alábbiak mérvadóak: "Az előfizetői hozzáféréseken rendes körülmények között általában elérhető, illetve aktuálisan elérhető sebességértékeket a hozzáférés típusa, az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai, valamint a központtól való távolság határozzák meg. Amennyiben ezek alapján az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy Szolgáltató a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozza a kínált értékben, hanem annál magasabb sebességű szolgáltatást is elérhetővé tehet. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebesség kínált sebessége, elméleti maximuma 100 Mbit/s is lehet. *ADSL hozzáférés esetében, valamint Perkáta kábelhálózattal ellátott területein a kínált letöltési sávszélesség maximum 20 Mbit/s; kínált feltöltési sávszélesség maximum 1 Mbit/s. **A Szupergyors Internet Program keretében fejlesztett területeken a kínált letöltési sebesség 30 Mbit/s, garantált letöltési sebesség 7,5 Mbit/s, kínált feltöltési sebesség 6Mbit/s, garantált feltöltési sebesség 1,7 Mbit/s, VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával, IPTV használata nélkül." Tehát a lényeg a Net S Pluszban, hogy sebességed a rendes vonali körülmények szerinti sebesség. VDSL esetén lehet akár 100mbps is, annaknellenére, hogy a kínált sebesség 30mbps. ADSL esetén maximum 20mbps vagy amennyit a vonalad hibamentes állapotban elbír. Konklúzió : Gyakorlatban nincs 30mbps-re beállított csomag DSL technológián, mindenki annyit kap, amennyit a vonala hibamentes környezetben fizikailag teljesíteni tud. Természetesen nyugodtan idézd a hozzászólásokat az ügyintézőnek.
 19. internet

  Ohh na hát ez érdekes... Akkor nem tudom miért a 32Mbit/s a legnagyobb csomag errefelé... Majd ezt is szóváteszem akkor, köszi hogy szóltál! Igazából a gyorsító opciót is csak azért kértük, hogy megdobja ezt a gyér 32Mbit-et, de ha lehetne kérni 100-ast, már az is nagyon jó lenne ezen a vidéken Ha meg meg lehet fejelni még a gyorsítóval is, az lenne a legjobb! Megint bemegyünk majd, és addig nem engedem ki az ajtón, amíg nem stabil a dolog Ha nem bánod, ezt a beszélgetésünket idézem majd az ügyfélszolgálatnak. Ha minden kötél szakad, akkor az lesz!
 20. Köszönöm! Amúgy szomorú, hogy még mindig nincs normális sebességű internet ebben a régióban!
 21. @remora A Telekom megújított felülete szerint a következő 90 napban nem várható szupergyors internet fejlesztés a településen a Telekom által. A Szupergyors Internet Program keretében új hálózatot építenek, amely megfelel a program által támasztott minimum 30mbps névleges letöltési sebességet nyújtó hálózatnak. Ez lehet optikai vagy réz alapú is, a háttér optika közelebbhozásával a felhasználó felé (Pl VDSL2) A Szupergyors Internet Program végső határideje 2020 Szeptember 30, ahogy a fenti ismertetőben is olvasni lehet.
 22. Üdv! Érdeklődnék, hogy az internetfejlesztés érinti ezt a települést is? 3587 Tiszapalkonya Ha igen miben fog változni, ha nem, mikorra várható? Köszönöm előre is!
 23. sagemcom

  Szuper, az jó lesz. Még annyi, hogy lesz majd valami másik ( jobb, erősebb, esetleg más gyártmányú ) HGW is, vagy egyelőre csak ez lesz?
 24. Honor 9 Lite telefonom van ami 15 mp-ig csörög. Utána vissza kell hívnom vagy sms-t kell küldenem neki. Hogyan kell átállítanom hoszabb csörgetési időre?"
 25. internet

  @jagerm Simán tudna 100 mbps-t már önmagával a DSL-el is, mivel látható a képen hogy a szinkron simán hozza a 100 megabitet. Ha az LTE ág is szuper lenne és az összes tunnel működne, akkor még több is kijönne a csövön. Ha maximumon van a térerő, akkor kap "jelet" rendesen, ha az ablak mellett van, többet már nem lehet tenni az ügy érdekében, mert közben ellenőriztem, hogy ezen sehol nincs külső antenna bemenet. Érdemes ellenőrizni mobil eszközzel is a sebességeket a beltérben, hol lehet a legtöbbet kihozni az LTE-ből és oda áthelyezni a digitális elosztót. Ha nem akarod lemondani a gyorsító opciót, akkor mindaddig kell hibára bejelenteni, amíg meg nem oldják, hogy ne kapcsoljon ki sem egyik, sem másik tunnel önkényesen. Ha nem lehet mit tenni, akkor a gyorsító opció lemondásával és Speedport Entry 2i-vel egy stabil 90-100mbps neted lenne.
 26. Úgytudom, hogy lehetséges hozzáadni az előfizetést több Telekom fiókhoz is, de ez csak bizonyos jelszavak birtokában lehetséges, így nem valószínű, hogy ez történt volna.
 27. Köszönöm a választ! Kipróbálom 😊 Amúgy az lehetséges, hogy hozzáadták a számom? Köszi
 28. Üdv! Nagy valószínűséggel, ha ezt csak a steam esetében teszi a hálózat, akkor a magával a steam szervereivel van egy kis gubanc, vagy esetlegesen letöltési korlátot/prioritást állítottál.
 1. További aktivitások betöltése