Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Ha egy saját routert használsz, akkor annak a kapacitását éred el a megrendelt dijcsomagod korlátainak erejéig. Ha ez kisebb mint a saját eszközöd kapacitása, akkor azt. Ha a sajátbeszközöd kapacitása a szűk keresztmetszet, akkor azt.
 3. Üdv Püspökladányi járásban található a település. Ennek a járásnak a Szupergyors Internet fejlesztéséhez szükséges anyagi erőforrást nem a Telekom nyerte el. Így a SZIP keretében építésre kerülő hálózatokról a Telekomnak nincs információja.
 4. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2736/hogyan_aktivalhatom_az_uj_keszulekemhez_kapott__masik_meretu_sim_kartyat_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
 5. Üdv! Online felületen be tudod állítani (természetesen az online felület eléréséhez is szükséges jelszó) Ha az online nem működik, akkor e telefonon is kérheted új jelszó generálását, csak ebben az esetben fizetős. De, ha említed, hogy neten próbáltad de nem sikerült, akkor kérheted, hogy álljanak el ettől a plusz díjtól egyéni elbírálás alapján (ami vagy sikerül vagy nem)
 6. Üdv! Igen ez így van. Például ha van egy négysávos autóutad, egy kétsávos híddal, de percenként egy egy autó jön, akkor egy perc alatt át megy a kocsi, ha viszont percenként száz autó jön (nagyobb forgalom, mint a net mérése esetén) , akkor már várakozni kell (pingidő növekedése). Ha pedig ez a lassulás olyan mértéket ölt, hogy a megadott időintervallumban nem sikerül visszaérkezni a válasznak, akkor van request time out. Persze egy egészséges hálózatban az ilyen jelenség nem gyakori.
 7. Szia! Valamit biztos elírtál vagy nem jól adtál meg, mert amúgy működnie kellene.
 8. A Telekom szolgáltatásában nem elérhető, így nem tudsz kódot kérni. Érdeklődj másik szolgáltatónál.
 9. Úgytudtam a szolgáltató ad kódot. Vagy rosszul tudom? Akkor hol lehet kódot kérni?
 10. Gyakran látom a Fox+ hirdetéseket, de semmit arról hogy hogyan lehet rá feliratkozni. Engem főleg a Homeland sorozat érdekel rajta.
 11. Üdv! Itt ilyennel nem tudunk szolgálni neked.
 12. Szeretnék kérni az rtlpluszhoz egy aktiváló kódot köszönöm.
 13. Kedves válaszolni kívánók! Neki is ugrok a témának, nem akarom az idejüket húzni. Tegnap történt az eset, amikor is böngésztem a YouTube-ot és arra lettem figyelmes, hogy valamilyen okból kifolyólag nem viszi el rendesen a 1080p60;50, illetve 1080p felbontású videókat akadásmentesen az internet. Hogy szépen fogalmazzak fönn akadt a szemem, hiszen ilyen még nem igazán történt amióta új router-ünk van, nevezetes Huawei EchoLife HG8245H. Mellesleg tegnap jelent meg a probléma az előtt hibátlanul vitt mindent, gyors volt. Most is csak a YT-vel van a baj, weboldalakat mondhatni szokásszerűen tölti be. No de ha már a router-ről beszélünk, megemlítem, hogy minap megpróbáltam belépni a készülékbe interneten keresztül ugye az alap IP cím beírásával ami nem sikerült ez az egyik ok, amiért ide írok most. Tehát ahogy le van írva a kis könyvben IP címet beírtam, de nem dob ki semmit, csak annyit, hogy timed out, és nem enged be. A másik probléma ami felmerült az internetlopás veszélye, Még most is dolgozom rajta hogy kiderítsem, fennáll-e ilyen eshetőség, hogy ilyen történjen, de nem látok semmi gyanúsat... egyenlőre. Tehát első a kérdésem az az, hogy mi lehet a probléma? Esetleg fennakadások vannak Telekom-nál? Vagy valami baj lehet a router-rel, hirtelen meghibásodás? Mint mondtam tegnap jelent meg a probléma az előtt fél évvel vettük kb. ezt a routert és tökéletesen működött. Második kérdésem pedig, hogy mi okozhatja azt, hogy nem tudok belépni a készülékbe böngésző segítségével. Amikor "setup"-oltam akkor sikerült elsőre. Megnéztem jól írom be a hátulján található IP címet.
 14. Tegnap
 15. Sziasztok! Kellett csinálnom nemrég egy "hard reset"-et Galaxy A3 2007-es készülékemen, azóta nem tudom használni külföldön a díjcsomagban foglalt adatmennyiséget. A készülék beállításai - elvileg - jók, mégsem. Van esetleg valakinek tippje, mi lehet az oka? Köszönöm, előre is!
 16. Üdv forum tagok! Én egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy egy wifi hálózaton van a tv, telefon, laptop de nem tudok semmit átjátszani a masikra. (pl egy videot telefonról tv-re) Ez mind ugyan ezekkel a keszulekkel egy masik szolgáltatónált, természetesen másik routerral problémamentes volt. Sagemcom F@st 5655v2 ez a típusú routerem van most. A beállításait már átböngésztem de semmit nem találtam. Valaki tudna erre valami megoldást?
 17. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért nem tudom openra állítani a nat type-t? Hiába adtam hozzá port továbbítást, és DMZ-t, így se teszi openre, és így játékból folyamatosan ledobál ( Call of Duty). Sajnos már mindent megpróbáltam, esetleg valami ötlet még?
 18. Utolsó hét
 19. Helló! 30 Mbps ADSL-em van, ZTE Speedport Entry 2i modem/routerrel. Több éve jól működött, de néhány hete vettem észre, hogy időnként lecsatlakozok némely szerverről, majd vissza. Próbáltam rájönni, hogy mi lehet a gond. Pingeltem a netet, de nem láttam problémát. Egyszer csináltam egy sebességmérést pingelés közben, akkor vettem észre, hogy terhelésre megugrik a pingidő, sőt, néha nem is érkezik válasz. Ez mindig van, nem köthető időintervallumhoz. Mellékeltem egy fájlt a pingelésről. Üresjáratban 18ms a pingidő, tökéletes. A 25. sortól indul egy letöltés, a pingidő 100ms fölé megy, illetve néha nem is érkezik válasz (Request timed out.). Megmutattam a szerelőnek, aki telefonált egy "nagyon okosnak", ő azt mondta, ez teljesen természetes egy ADSL-nél. Mindenesetre valami történt, mert tulajdonképpen a koronavírussal együtt jött ez a baj is. Én megkérdezném ebben a fórumban is, tényleg normális az, hogy terhelésre így megnő a pingidő, illetve néha egyáltalán nem is jön válasz a pingre? ping.txt
 20. Tegnap a Blizzard nem volt elérhető, ma meg központi hiba miatt semmi. Hogy lehet egy szolgáltaltó ilyen rákos *****?
 21. Tisztelt Fórum! két hete vettem a tétől egy iphone xs mobilt. Azt vettem észre,időnként beszéd közben foglaltat jelez,megszakad,es kiirja,hogy a hivas sikertelen. Ilyen dolog a huawei mate 20 pro val is volt,azzal sokkal tobb,mint az iphone-al.Az apple nel csinaltak hardveres es szoftveres diagnosztikat,es mindent rendben találtak.Kartyacsere is volt.Az elozo mobilom Huawei Mate 20pro volt,azelott p 9 plusz. mindegyik csinalta ezt gyakran,az iphone sokkal kevesebbszer.Altalaban 20 perc vagy felora,esetleg 40 perc beszed utan.A masik fel azt veszi eszre,hogy megszakadtunk.en meg foglalt hangot hallok.Megneztem a hivaslustat is,nem volt nem fogadott hivasom.Mi lehet a gond? köszönöm valaszukat!
 22. Sziasztok, Egy olyan kérdéssel fordulnék a fórum tagjaihoz, hogy van egy bérelt lakás ahol IPTV és internetszolgáltatás elérhető. Sajnos az internet nem elérhető sem wi-fin sem pedig vezetéken. Valószínűleg le lett resetelve és a DSL connections oldalon a felhasználónév alapértelmezettre váltott(3play_cpe@telekom.hu). Hogyan tudhatnám meg az előfizetéshez tartozó username, jelszó párosítást, ha semmi információval nem rendelkezem az előfizetéssel kapcsolatban.
 23. Hogy lehet sím kártyát aktiválni?
 24. Sziasztok! Nem tudom tudna e valaki válaszolni azzal kapcsolatosan, hogy Biharnagybajom, Béke telep területen elérhető-e már a SZIP? Anyósomék már hosszú évek óta küszködnek azzal a problémával, hogy nem lehetett kiépíteni náluk a vezetékes internet szolgáltatást, mert egy vasút vonal választja el őket attól a résztől, ahol már van DSL technológia. És szeretnék utána járni, hogy történt e valami változás az évek alatt? A telefon póznán van valami szürke doboz, de azt nem tudtam eddig mire vélni, hogy mi lehet az. Nemrég került oda. Köszönöm a választ, Kálmán
 25. Kedves OldMike! Tökéletes , köszönöm! Megoldottad
 26. A családi mobil opció az online ügyfélszolgálaton nem mondható le. Minden más szolgáltatásnál ott a gomb a megrendeléshez vagy lemondáshoz. (Lásd a csatolt képeket.)
 27. Jó napot. Sajnos még a mai napig nem érkezett frissítés. Esetleg valakinek érkezett már note 10-re andorid 10-es?
 28. Köszi a választ, ha jól értelmeztem az eddig látottak alapján, marad amit kapunk eredetileg a telepítéskor, és "mögötte" mehet a saját? Nem vagyok otthon annyira az ilyen kifejezésekben, az utolsó kérdésem annyi lenne, hogy amennyiben gyorsabb Wi-fi sebességet tudna nyújtani egy saját készülék 2000 mbit-es internet esetén (ha jól láttam 800 körül mozog 5 ghz-en a Sagemcom), mivel "mögötte" megy, azt a sebességet tudnám csak elérni, vagy az Asus által kiírt 1300 mbit-et is (amennyiben egyáltalán ez elérhető természetesen, ez már nem tőlünk függ)? Szóval a kapott router kapacitása megy a saját routeren keresztül, vagy kiaknázható egy jobb router ereje amennyiben az lehetséges? Nyilván nem mérnék ekkora sebességeket, csupán az érdekel, hogy papíron jobb-e.
 1. További aktivitások betöltése