Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Üdv a fórumon, @Démon! Jól értem, hogy a hálózatkiépítés megtörtént az oszlopokon csak a házakhoz nem ért még el a vezeték? Ezesetben nem tartom valószínűnek, hogy "kihagynának" benneteket a fejlesztésből, különösen akkor, ha erről a hálózatfejlesztésről előzetesen értesítettek is. Fontos megjegyezni, hogy egy új hálózat kiépítése után szükség van arra, hogy annak használatára a szolgáltató engedélyt kapjon. A használati engedélyt tudomásom szerint az NMHH adja ki, az, hogy ez mikor történik meg nem a szolgáltatón múlik. Az új hálózat csak ezután használható. Azt tanácsolom, hogy ezen az űrlapon keresztül írj üzenetet a problémáddal kapcsolatosan, így közvetlenül az illetékes területi mérnökséghez kerül majd a kérdésed. Ők biztosan pontos információval tudnak szolgálni.
 3. Tegnap
 4. Szia @Ferenc1233, Valószínűleg rendszerhiba lehet. Frissítsd az oldalt, próbáld meg másik böngészővel.
 5. Sziasztok. Az egyeztetést a tavaly regisztrált okmányokkal tudom csak elintézni ?! Tavaly személyivel regisztráltam idén pedig útlevéllel vagy magyar vezetői engedéllyel akarom megoldani. Mivel a személyim lejárt.Amikor otthon vagyok akkor se biztos hogy időben megjönne az okmány stb ideiglenessel meg tutifix nem lehet egyeztetni. Mindent jól írok be.Nem budapesten születtem így "08"-as hiba sem áll fent azt se ronthatom el.
 6. Tisztelt Szolgáltató! Egy észrevételemre szeretnék választ kapni.A hálózat kiépítés állítólagosan befejeződött a településünkön Sárszentmihályon amit kedves kollégájuktól kapott információt meg kaptam ezzel kapcsolatban.Az utolsó oszlop amin a telepítés megtörtént nem sok távolságra van tőlünk idáig nem sikerült kiépíteni a rendszert nagyon sajnálják de ez van így jártunk kaptuk választ.Az előttünk lakó négy család illetve velünk együtt öt családdal akkor kérdezem mi lesz? A mi utcánkba az építkezés meg kezdésekor kiépítettük a rendszert új villamos hálózattal és ezek után ennyi a választ kapunk az ügyfélszolgálaton. A kérdésem az lenne valójában az lenne,hogy a meg hirdetett hálózat kiépítés és minden családban el juttatni a szolgáltatást akkor csak egy reklám fogás szolgáltató részéről,vagy mit kellene tennem hogy ez megtörténjen.Kivel kellene a kapcsolatot fel vennem a szolgáltatónál hogy ez megvalósulhasson?
 7. Ezen alkalmazás a mindennapok bevásárlásaiban segíti a felhasználót. Az app arra épít, hogy a telefon mindig kéznél van, ezért mindig egy helyen lesznek láthatók a megvásárolandó termékek. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? Az alkalmazásban létre lehet hozni különböző bevásárlólistákat, amiket meg tudunk osztani a családtagokkal, barátokkal stb. és jelölhetjük, hogy mi az, ami megvásárlásra került, illetve mi az, ami még nem. Ezáltal a bevásárlás sokkal rendszerezettebbé válhat, ami megkönnyíti mindennapjainkat. Hasznos lehet azok számára, akik osztoznak egy albérleten, de akár nagyobb családok számára is, hiszen mindenki látja a listát, és nem kell fejben tartani. Nagyban megkönnyíti például egy házibuli előkészületeit, hiszen nem kell együtt menni bevásárolni, hanem mindenki tudja úgy intézni, ahogy a szabadideje engedi. Az adott listához hozzá tudjuk rendelni az összes részvevőt, és mindenki látja, hogy mi az, amire még szükség van az önfeledt szórakozáshoz.
 8. Bizonyára megtörtént már velünk, akár egyetemi tanulmányaink során, hogy egy matematikai feladat nagy fejtörést okozott, és nem tudtuk egyedül megoldani. Ebben nyújt segítséget a Photomath: elég lefotóznunk a feladatot, és az app megoldja a műveletet. A megoldást lépésenként levezetve is megnézhetjük, ezáltal tanulásra is nagyszerűen alkalmas. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? A Google Play-ről, vagy App Store-ról letöltve szerezhetjük meg az alkalmazást. Be is jelentkezhetünk, így elmenthetjük kedvenc feladatainkat és elérhetjük ezeket bármilyen másik eszközön. Az első indításkor, egy rövid bemutatón keresztül megismerhetjük az app használatának lépéseit. A használathoz engedélyeznünk kell az appnak a hozzáférést a kamerához. A használathoz elég lefotóznunk a feladatot és a megoldást szinte azonnal megkapjuk. Ha kíváncsiak vagyunk a levezetésre, azt is megnézhetjük: lépésről lépésre megmutatja az app, hogy hogyan kell számolnunk. Ha valamiért nem tudjuk lefotózni a feladatot, akkor a fenti menüből kiválasztva be is gépelhetjük. Megoldott feladatainkat meg is oszthatjuk ismerőseinkkel a közösségi oldalakon.
 9. Ezzel az alkalmazással önkéntesek segíthetnek vak, illetve gyengénlátó társaiknak, azért, hogy minél függetlenebb életet élhessenek. Innen tölthető le: Android iOS Hogyan használjuk? Letöltés után csak el kell fogadni a felhasználási feltételeket, majd kiválasztani, hogy a felhasználó látássérült vagy látó önkéntes. Ezután egy Facebookos vagy e-mailes regisztráció szükséges, illetve a nyelv kiválasztása. A vakok és gyengénlátók számára számos szituáció adódik, amikor segítségre lehet szükségük, például egy bevásárlás során. Ekkor egy élő videóhíváson keresztül az önkéntesek segítenek megoldani a problémát. A látó felhasználók csupán egy alkalmazás segítségével önkénteskedhetnek, segíthetnek vak, illetve gyengénlátó társaiknak a mindennapi problémáikban.
 10. Utolsó hét
 11. Sziasztok. Nemrég rendeltem online uj dominó sim kártyát üzletbe. Megérkezett de nem vettem át. Napokban néztem a telekom alkalmazást és ott szerepel a rendelés. Letoltottem a renseleshez a dokumentumokat és ott egy uj számomra idegen ember nevére megkötött szerződés látható. Hogy lehetséges ez?
 12. Szia @dobiapo, OTG biztos, T3 10-en is megy. Nekem a már említett típus van, független, gyári ROM, az M5 Lite esetében nem tudom, érdeklődd meg az ügyfélszolgálaton. Viszont most gubanc van a Huawei körül, frissítések így nem is biztosak.
 13. köszi a segítséget
 14. Igazából a Tés firmware nem zavarna csak a frissítések miatt lehet érdekes. Valamikor a Huawei -es telóval is úgy jártam , hogy egyetlen egy frissítés jött meg rá a Telekom miatt, mert a többivel nemfoglalkozott a T.
 15. Hello @dobiapo, az OTG pipa (xdadevelopersen írta egy srác, hogy próbálta, és működik). a firmware-t nem tudom, de szerintem Tés van rajta
 16. Szépnapot. Egy kérdésem lenne, vagy is kettő az adott készülékkel kapcsolatban. A Huawei m5 lite-on milyen firmware van ? Eredeti globál, vagy Telekom által módosított ? (Telekom logó, előre telepített programok, stb. ) És az adott készülék támogatja e sz OTG-t ? (On-The-Go).
 17. Üdv! Add le egy T pontban, a többit ők intézik.
 18. Szervusztok! Segítséget kérnék! A napokban találtam egy sim kártyát és szeretném a tulajdonosának visszaszolgáltatni. A kérdésem az lenne, hogy a sim kártya hátoldalán található kódból ki tudom -e szűrni a telefonszámot vagy bármi módon megtudhatom -e rajtatok keresztül a tulajdonos nevét vagy telefonszámát. Előre is köszönöm segítségetek! Üdvözlettel: mikol
 19. Hali! Abba kérném Valaki segítségét, hogy a Sagemcom F@st 5655v2 ONT-hoz csatlakoztatott EXTENDER1600-as STRONG-ba dugott USB-n lévő dolgokat hogyan tudnám elérni ez internetről (FTP)? Hol és mit kell beállítani, hogy elérjem, ha egyeltalán lehetséges? A Sagemcom F@st 5655v2 ONT-ban lévő USB-k elérésére állítólag nincs lehetőség gyárilag. Jólenne legalább ha a STRONGOT el lehetne érni az internetről! Hálózaton belül mindent látok és használhatok, de kívülről nem tudom elérni. A ddns cím be van állítva.
 20. @BaksaBarnus Tegyél fel további képeket minden beállításodról Teamviewerrel tudok segíteni ma vagy holnap este 10 után.
 21. Sziasztok! Valaki tudna segíteni port forwardingba ? Minecraft servert szeretnék csinálni, de sehogy sem jó. Routerben beállítottam a dolgokat, ip, port, tcp udp, stb... De sehogy sem akar működni. A modemben is próbáltam beállítani a port továbbítást, Ip, port stb... Dmz-t is használtam és továbbra sem akarja megnyitni. Ilyenkor mi a teendő ? Hívjam fel a szolgáltatót, vagy mi legyen ?
 22. Szia! Igen hosszabbítod, de már csak 1 évre lehet, 2 évre csak akkor lehet,ha veszel eszközt is hozzá pl (tv,laptop,telo stb). Illetve nem kötelező hosszabbítanod sem, mert törvény van rá, hogy a havi díj nem emelkedhet ha lejárt a hűségidőd. Bővebben itt.
 23. Sziasztok! telekom triplában vagyok 2 éves hűségszerződéssel, ami jövőhónap közepén jár le. Jól tudom, hogy a lejárat előtti 30 napon belül mindenféle kötbér vagy más baj nélkül köthetek új hűségidőt?
 24. Szia @hugi69@citromail.hu, Ha a Domino kártyát neten rendelted meg, nincs szükség aktiválásra, miután beteszed a készülékbe, már működni is fog. Ha pedig üzletben vásároltad meg, Fix Quick típust, azt ezen a linken tudod aktiválni, vagy a 06-30/633-6366 számon.
 25. Üdv! Ma kicseréltettem a kártyát. A tabletről átmásoltam a beállításokat. Profile name: T-mobile H 03 Usernamet, passwordot magától írja be. IP type: IPV4 & IPV6 APN: wnw Nem jó. Szerintem feladom. Még egy 20-as kártyával kipróbálom. UTP kábellel csatlakozom a vezetékes hálózathoz, kilövöm a DHCP-t és gigabites switsh-nek, meg Wifinek jó lesz.Úgy működik. Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg mégis történne valami pozitív dolog, jelentkezem.
 26. Technicolor ISB2201 STB-m van, Műsorújság appal szeretném összerendelni. Az Extráknál sikerült is kiválasztani a Műsorújság összerendelést, de ha kiválasztom, betöltési hiba fogad. Valami tanács, ötlet, hogy ez esetben mit tegyek?
 27. User name és Password helyre nem kell semmi sem.
 1. További aktivitások betöltése