Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    11
  • megtekintés
    26175

Fuss le könnyedén 5 kilométert az 5K Runner-rel!


Be Smarter!

9436 megtekintés

Az app célja, hogy nulláról indulva 8 hét alatt képes legyen bárki lefutni 5 kilométert. Felkészültél? Rajt!

5k.jpg

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

A letöltés nagyon egyszerű Google Play-ből és az App Store-ból, nagyjából fél perc alatt letölthető és feltelepíthető az alkalmazás. Az alkalmazásba belépve egy jól strukturált felület fogad, könnyen és gyorsan el lehet igazodni az egyes menüpontok alatt.

Az alkalmazás legfrissebb verziója, ún. freemium szolgáltatásokat kínál, azaz a teljes programot és kiegészítő edzésterveket csak fizetés után érhetjük el. Ennek ellenére nagyon hasznos lehet egy teljesen kezdő futó számára. Én sosem szerettem futni, azonban ezzel az appal sokkal könnyebben megy.

A bal oldali, fenti sarokban található ikonra kattintva megjelenik az applikáció menüje. A Running fület megnyitva az alkalmazás kezdőlapjára kerülünk, ahol a középen elhelyezkedő Let’s go gombra kattintva megkezdhetjük edzésünket. A menüsor második fülén, a WINS-en fel lesznek sorolva az elismeréseink (pl. jelvények), amiket akkor kapunk, ha teljesítünk egy kitűzött célt. A HISTORY fülön az eddig teljesített edzések története szerepel. Az eszközünk által érzékelt mozgásból az alkalmazás méri a megtett távolságot, és ehhez hozzáadva a sebességünket az elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük. A HELP & INFO fülön különböző információk és problémamegoldások találhatók. A TRAINING PLANS fülön pedig fel vannak sorolva a különféle edzéstervek.

A menü alján található kis fogaskerékre kattintva elérhetjük a beállítások menüpontot, ahol szabályozhatjuk a hangeffekteket, valamint a lista alján lévő Profile fülre kattintva személyre szabhatjuk profilunkat.

Nagyszerű segítség ahhoz, hogy felálljunk a fotelből és elkezdjünk rendszeresen mozogni és ezáltal egészségesebb életet élni. Az app jól motivál, nincs kudarcélmény, csak sikerélmény! Töltsd le te is, fussunk együtt! :)

2 megjegyzés


Recommended Comments

Köszönöm a megosztást.

Ekkor: 2023. 02. 06. at 20:51, PiersHunter írta:

Az, hogy az 5K Runner alkalmazással könnyedén lefuthatsz-e egy 5 km-es távot, számos tényezőtől függ, például a jelenlegi fittségi szintedtől, a fizikai egészségi állapotodtól és a futótapasztalatodtól. Az 5K Runner alkalmazást úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek fokozatosan felépíteni a futóképességüket, és elérni az 5 km-es céljukat. Az alkalmazás strukturált edzéstervet használ, amely idővel fokozatosan növeli a futás távolságát és intenzitását, így a felhasználók fokozatosan fejleszthetik állóképességüket és erejüket. Személy szerint, amikor ezt az alkalmazást használtam, a célom a fogyás volt. És az alkalmazáson kívül a https://arcpa.hu/delislim oldalon vásárolt Delislim is segített.

Köszönöm a megosztást.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: PiersHunter
Link kommenthez
Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...