• bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    4
  • megtekintés
    6.535

Fuss le könnyedén 5 kilométert az 5K Runner-rel!

Be Smarter!

1.777 megtekintés

Az app célja, hogy nulláról indulva 8 hét alatt képes legyen bárki lefutni 5 kilométert. Felkészültél? Rajt!

5k.jpg

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

A letöltés nagyon egyszerű Google Play-ből és az App Store-ból, nagyjából fél perc alatt letölthető és feltelepíthető az alkalmazás. Az alkalmazásba belépve egy jól strukturált felület fogad, könnyen és gyorsan el lehet igazodni az egyes menüpontok alatt.

Az alkalmazás legfrissebb verziója, ún. freemium szolgáltatásokat kínál, azaz a teljes programot és kiegészítő edzésterveket csak fizetés után érhetjük el. Ennek ellenére nagyon hasznos lehet egy teljesen kezdő futó számára. Én sosem szerettem futni, azonban ezzel az appal sokkal könnyebben megy.

A bal oldali, fenti sarokban található ikonra kattintva megjelenik az applikáció menüje. A Running fület megnyitva az alkalmazás kezdőlapjára kerülünk, ahol a középen elhelyezkedő Let’s go gombra kattintva megkezdhetjük edzésünket. A menüsor második fülén, a WINS-en fel lesznek sorolva az elismeréseink (pl. jelvények), amiket akkor kapunk, ha teljesítünk egy kitűzött célt. A HISTORY fülön az eddig teljesített edzések története szerepel. Az eszközünk által érzékelt mozgásból az alkalmazás méri a megtett távolságot, és ehhez hozzáadva a sebességünket az elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük. A HELP & INFO fülön különböző információk és problémamegoldások találhatók. A TRAINING PLANS fülön pedig fel vannak sorolva a különféle edzéstervek.

A menü alján található kis fogaskerékre kattintva elérhetjük a beállítások menüpontot, ahol szabályozhatjuk a hangeffekteket, valamint a lista alján lévő Profile fülre kattintva személyre szabhatjuk profilunkat.

Nagyszerű segítség ahhoz, hogy felálljunk a fotelből és elkezdjünk rendszeresen mozogni és ezáltal egészségesebb életet élni. Az app jól motivál, nincs kudarcélmény, csak sikerélmény! Töltsd le te is, fussunk együtt! :)
0 megjegyzés


Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most