• bejegyzés
  21
 • hozzászólás
  4
 • megtekintés
  6.535

Nem jutsz előbbre? A Waze segít!

Be Smarter!

1.647 megtekintés

A WAZE egy kiváló alkalmazás a biztonságos és egyszerű közlekedéshez. A többi autóssal megoszthatjátok egymás között a közlekedési és útinformációkat, időt és üzemanyagot spórolva egymásnak!

1200x630wa.png

 

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

 • Google play-ből vagy az App Store-ból való letöltést után egyből használatba is tudjuk venni az alkalmazást. Az alkalmazást regisztráció nélkül is lehet használni, vagy regisztrálhatunk a Facebook fiókunk segítségével.

 • Ezután a képernyőnk bal alsó sarkában a keresés ikonra kattintva megadhatjuk az úti célunkat. Miután kiválasztottuk, hogy hova szeretnénk menni, az Ide gombra nyomva elkezdődik a navigáció. Ha le szeretnénk állítani a navigációt, akkor azt a Stop gombbal tehetjük meg. Az alkalmazás a térképen mutatja az útlezárásokat, baleseteket és a forgalmat. A beállításoknál megadhatjuk az autónk adatait, valamint azt is, hogy gyorshajtás esetén, hogyan jelezzen az alkalmazás.

 • Ha már megvan a tervezett utunk, de tankolni vagy a boltba szeretnénk menni, a Waze ebben is segít. A legegyszerűbben a köztes pontot úgy lehet megadni, ha alul megérintjük a képernyőt (ÉVI sáv), majd az Útvonal mentén a feliratra kattintunk. Ekkor megnyílik a kereső ablak, és akár az ikonok segítségével tudunk egy benzinkutat vagy boltot keresni, vagy beírjuk a keresőbe, amit szeretnénk. Ha kiválasztjuk, a Waze beiktatja a köztes célt az útvonalunkba. Azt is látjuk a keresőben, hogy hány perces kitérőt jelent nekünk az eredeti úthoz képest.
0 megjegyzés


Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most