Ugrás a tartalomhoz
  • bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    11
  • megtekintés
    25296

Tanulj nyelvet a Duolingo-val rugalmasan, a te szinteden!


Be Smarter!

6264 megtekintés

A Duolingo megkönnyíti az idegen nyelv tanulását: egyszerűen, napi szinten, játékosan lehet elsajátítani nyelveket, ráadásul ingyen!

duo.png

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

Az alkalmazást letöltve először kiválaszthatjuk, melyik nyelvet szeretnénk tanulni. Magyarul egyelőre az angol nyelv az egyedüli, amit tanulni lehet. A nyelv kiválasztása után meg kell adni a célt, azaz a napi nyelvtanulással eltölteni kívánt idő hosszát. (Kényelmes: 5 perc, Normál: 10 perc, Komoly: 15 perc, Őrült: 20 perc). Ezután következhet az "Útvonalválasztás". Két útvonal közül lehet választani, aszerint, hogy kezdő vagy haladó nyelvtanulók vagyunk. Akik a haladót választják, azok egy 5 perces teszttel lemérhetik tudásukat, hogy a megfelelő szintről kezdhessék a nyelvtanulást. A teszt is a válaszoló tudásához igazodik. Így egy jobb angoltudású egyén egyre nehezebb kérdéseket kap. A teszt megoldása után következik a profil létrehozása, ami azért célszerű, hogy eredményeidet elmenthesd.

Profil létrehozásához szükséges adatok: életkor, felhasználó név, e-mail cím, jelszó.

Profil létrehozása után megjelenik a kezdőlap, ahol meg is kezdhetjük az aznapi nyelvtanulásunkat. Különböző témakörök vannak, amelyeket teljesíteni lehet, és a sikeres munkáért jutalom pontok járnak.

Ajánlom ezt az applikációt, mert segíti a nyelvtudás szinten tartását, napi maximum 20 percet vesz igénybe. Napi 20 perc felesleges mobil nyomogatás helyett inkább nyomogassuk hasznosan a telefonunkat. ?

0 megjegyzés


Recommended Comments

Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Vendég
Hozzászólás

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...