• bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    4
  • megtekintés
    6571

Rendelj a redinner-en olcsón, friss ételt!

Be Smarter!

1597 megtekintés

A redinner célja, hogy összekapcsolja a felhasználót és az éttermeket. Meggyorsítja a kommunikációt a felhasználók és az éttermek között. Könnyedén, elérhető távolságban és akciós áron lehet ízlésednek megfelelő ételt találni.

letöltés.jpg

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

Az app letöltés, majd néhány alapadat megadása után már használható is. Az első használat előtt (és bármikor utána) beállíthatod, hogy milyen típusú ételek érdekelnek, milyen távolságban. Ezek után a releváns ajánlatokról értesítést küld az app és máris lefoglalhatod és kifizetheted a neked tetsző ételeket. A fizetés online történik, ehhez egyszer regisztrálnod kell a kártyádat. A rendelést átvenni egy az app által küldött azonosítóval lehet, ami biztosítja, hogy mindenképp te kapd meg az ételt.

A redinner nem csak a kommunikációt gyorsítja fel felhasználók és éttermek között, hanem csökkenti az élelmiszer-pazarlást is. Mindenki jól jár, hiszen a felhasználó akciósan juthat hozzá az ételhez, az étterem eladja a többletet, a környezetet pedig megkíméljük a hulladéktól.

Jó választás lehet a redinner alkalmazás, ha nincs időd főzni minden nap, de mégis valami frisset ennél, gyorsan.
0 megjegyzés


Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most