• bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    4
  • megtekintés
    6.535

Tedd egyszerűbbé a csoportmunkát a ProofHub App-pal!

Be Smarter!

1.552 megtekintés

Az applikáció célja, hogy csoportmunka esetén megkönnyítse a kommunikációt, a feladatok kiosztását, valamint nyomon követését.

458657-proofhub.jpg

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

Az alkalmazás AppStore-ból vagy Play áruházból egyszerűen letölthető. Használatához szükséges regisztráció, de név és email cím elegendő hozzá. 30 napos próbaidőszak van, addig ingyen használható. Regisztráció után személyeket lehet hozzáadni, név és email cím megadásával. Ezután már hozzáadhatók projektek. Az alkalmazás a munkahelyi, de akár egyetemi csoportmunkák megkönnyítője lehet. Az app lehetővé teszi a csoporttagok közötti kommunikációt, valamint keretein belül feladatok kiosztására, azok áttekintésére és megjegyzések hozzáfűzésére is van mód. Nyomon követhető a feladatok aktuális állása is, sőt egy a feladat elvégzését igazoló átadás-átvételi folyamat is helyet kapott benne. A felhasználók tevékenységei visszakövethetők, így például a tévedésből törölt elemek visszaállítására is van lehetőség. Külön előny, hogy a ProofHub összekapcsolható a Google Naptárral, a Google Drive-val, az Outlookkal és a Dropbox-szal is.

Ajánlom azoknak, akik sok csoportos projektben vesznek részt a munkájuk során, valamint egyetemisták számára is hasznos eszköz lehet.
0 megjegyzés


Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most