Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zsomborpeto

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit zsomborpeto posztolt

  1. nos akkor itt lenne a csomag, a telefon helyi címe a 192.168.0.12, amiből egyet se találok itt szóval a géphez nem is jut el a mobilról a forgalom ezek szerint. Viszont van pár ARP kérés amit a telefon is kér, mindig a modem IP-jét kérdezi valamiért. Ennél bővebben én sajnos nem látok bele, hátha valaki tud segíteni, van-e benne bármi gyanús. Előre is köszi.

    Nem engedi ide feltölteni, remek... Felrakom drivera, adok egy linket akkor..
    https://drive.google.com/file/d/15GuQheDfAEnw8bb8oV7EdlFRzaDJxYB2/view?usp=sharing

    11 perce, anonymus írta:

    Okay, újraindítás után iptv-t NE dugd vissza :D Pingelésnél nagyon remélem hogy nem a 192.168.0.1-et pingeled... az megöli a gui-t. (Szándékosan védelmi mechanizmus )

    index.hu-t szoktam. holnap írok az eredményről :D

  2. jó hogy írtad, egy rakás UDP csomag van itt, de nem értem hogy mik ezek az IP címek. 
    10.1.144.1-ről (azaz egy helyi címről) megy a 239.1.4.60-ra. 
    Az a fura hogy ilyen IP nincs a hálózatban, 192-esek vannak használatban.
    Bármi tipp hogy mi lehet ez? Pár perc alatt több száz ezer ilyen csomag van, elég fura..
    Kihúztam a gépet a hálózatból akkor is ugrál össze vissza a ping telefonon egyébként..

    Update: Közben rájöttem, ez az IPTV-hez tartozik, mondjuk ezeket az IP-ket akkor se értem.

  3. újraindítottam, gépen a ping visszaállt a normálisra, IPTV is rendben működik, de telefonon továbbra is megvan a jelenség csak most nem olyan nagy a ping, hanem csak 10-100ig, néha van NO REPLY is de ritrább mint újraindítás előtt.
    csak az a probléma hogy ez korábban se oldotta meg mert egy idő után mindig jelentkezett az hogy felment a ping és sokkal több volt a NO REPLY

  4. 18 perce, anonymus írta:

    Random jön elő a hiba vagy pingelni szoktad és az váltja ki ?

    Többször is előfordult már és akkor töltöttem le telefonra egy alkalmazást amivel pingelni lehet, és az is ezt bizonyítja.
    Weblapot például legtöbbször betölti jól annak nem baj a nagy (200-500) ping, de ha valamihez folyamatos kapcsolat kell (pl. hívás) akkor már nem olyan jó ha néha kimarad 1-1 másodpercre, vagy néha több 10 másodpercig nem érkezik válasz.

  5. Sziasztok!

    Telekom előfizető vagyok, pár hete cserélték ki a modemet (Sagemcom), azóta a modem wifi-jét használva a ping néha nagyon megugrik, van hogy néha teljesen elveszik a kapcsolat (pingelésnél nem jön vissza válasz). Az újraindítás néha segít neki de aztán újra jelentkezik a probléma.
    A hálózatban van 2 switch, összesen 3 IPTV és 2 számítógép is vezetékesen bekötve, ezekkel semmi gond nincs, itt a ping is normális 10 körül mozog.

    Az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldást javasoltok, van egy ősrégi router itthon, azzal próbáltam beállítani a wifit, de kis idő elteltével az egész rendszert megfagyasztotta, és csak a modem újraindítása után volt újra net. (a modemen a wifit kikapcsoltam közben).
    Jó lehet ez a router is, csak én rontottam el valamit a konfigurálásnál, vagy vegyek egy újat, az megoldja a problémát? Ha igen, akkor milyet ajánlotok?

    Üdv,
    Zsombor.

  6. Sziasztok!

    Telekom előfizető vagyok, pár hete cserélték ki a modemet (Sagemcom), azóta a modem wifi-jét használva arra lettem figyelmes, hogy a ping néha nagyon megugrik, van hogy néha teljesen elveszik a kapcsolat. Letöltöttem egy Pingelésre alkalmas alkalmazást Androidos telefonomra, ez is ezt bizonyította. Az újraindítás néha segít neki de aztán újra jelentkezik a probléma.
    A hálózatban van 2 switch, összesen 3 IPTV és 2 számítógép is vezetékesen bekötve, ezekkel semmi gond nincs, itt a ping is normális 10 körül mozog.

    Az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldást javasoltok, van egy ősrégi router itthon, azzal próbáltam beállítani a wifit, de kis idő elteltével az egész rendszert megfagyasztotta, és csak a modem újraindítása után volt újra net. (a modemen a wifit kikapcsoltam közben).
    Jó lehet ez a router is, csak én rontottam el valamit, vagy vegyek egy újat, az megoldja a problémát? Ha igen, akkor milyet ajánlotok?

    Üdv,
    Zsombor.

×
×
  • Új...