Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zsomborpeto

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit zsomborpeto posztolt

  1. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    többi eszköznek is. laptopon is teszteltem. a telefonom más hálózatban rendesen működik, stabil 10-20 közötti pinggel
  2. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    most meg totál behülyült..
  3. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    így néz ki pontosan.
  4. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nos, kipróbáltam, a ping most olyan 10-20 között van alapból, ahogy tegnap is volt, viszont továbbra is vannak csomagok a pingelésnél amik elvesznek, elég sok. De legalább amikor működik akkor nem 200-1000 között ugrál.. Szóval alapvetően ez nem oldotta meg a dolgot. Főleg hogy újraindítás után máskor is jobb volt valamivel.
  5. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    nos akkor itt lenne a csomag, a telefon helyi címe a 192.168.0.12, amiből egyet se találok itt szóval a géphez nem is jut el a mobilról a forgalom ezek szerint. Viszont van pár ARP kérés amit a telefon is kér, mindig a modem IP-jét kérdezi valamiért. Ennél bővebben én sajnos nem látok bele, hátha valaki tud segíteni, van-e benne bármi gyanús. Előre is köszi. Nem engedi ide feltölteni, remek... Felrakom drivera, adok egy linket akkor.. https://drive.google.com/file/d/15GuQheDfAEnw8bb8oV7EdlFRzaDJxYB2/view?usp=sharing index.hu-t szoktam. holnap írok az eredményről
  6. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    most többen nézik a TV-t itthon, nem nagyon tudok ezzel kísérletezni, holnap délelőtt kipróbálom majd. addig is csinálok egy wireshark fájlt. pingelést elindítom telefonon, megvárom míg lesz benne pár no reply is, meg hogy ugrál a ping, aztán feltöltöm ide.
  7. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    nincs. de közben megvan, ez az IPTV-hez tartozott, ha kikapcsolom utána már egy se jön
  8. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    jó hogy írtad, egy rakás UDP csomag van itt, de nem értem hogy mik ezek az IP címek. 10.1.144.1-ről (azaz egy helyi címről) megy a 239.1.4.60-ra. Az a fura hogy ilyen IP nincs a hálózatban, 192-esek vannak használatban. Bármi tipp hogy mi lehet ez? Pár perc alatt több száz ezer ilyen csomag van, elég fura.. Kihúztam a gépet a hálózatból akkor is ugrál össze vissza a ping telefonon egyébként.. Update: Közben rájöttem, ez az IPTV-hez tartozik, mondjuk ezeket az IP-ket akkor se értem.
  9. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Fent is van éppen, már használtam is. Csak egy sima capture-t indítsak rajta? Mennyi időre? Plusz alapból a wifivel van gond és nem a PC-nél. De megcsinálom.
  10. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Érdekes módon most éppen egész jól működik, 10-15 között mozog, kb minden tizedik csomag ami felmegy ilyen 100-200ra. Csináltam tesztet is megint. Mobil: http://www.dslreports.com/speedtest/29014341 PC: http://www.dslreports.com/speedtest/29014354 Szívesen csinálok több ilyen tesztet is ha tudtok mondani, hogy mit érdemes. És köszi az eddigi segítséget is.
  11. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Mobil: http://www.dslreports.com/speedtest/28998299 PC: http://www.dslreports.com/speedtest/28998475
  12. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Nincs semmi terhelés akkor is előjön a probléma. Letöltési sebességgel sincs gond wifin keresztül se, csak a válaszidő ilyen magas. Alapból 20mhz-en volt, átraktam 20/40re de akkor is csináta.
  13. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Az IPTV-vel nincs bajom, csak a wifivel kellene valamit csinálni. 1 hónapja cserélte ki a szerelő azóta ilyen. Kihívhatnám megint bár fogalmam sincs mit tudna csinálni vele..
  14. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Továbbra is fennáll a probléma, tudtok bármit ajánlani, hogy mit kellene csinálni ezzel? Szívesen veszek egy routert is, ha az megoldja a problémát, mert ez nagyon idegesítő, hogy gyakorlatilag használhatatlan a wifi. Most például 200-900ig mozog a ping, kb minden ötödik csomagnál nem érkezik válasz a pingelésnél átlagban.
  15. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    újraindítottam, gépen a ping visszaállt a normálisra, IPTV is rendben működik, de telefonon továbbra is megvan a jelenség csak most nem olyan nagy a ping, hanem csak 10-100ig, néha van NO REPLY is de ritrább mint újraindítás előtt. csak az a probléma hogy ez korábban se oldotta meg mert egy idő után mindig jelentkezett az hogy felment a ping és sokkal több volt a NO REPLY
  16. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    íme a jelenség számítógépen, eddig ezt csinálta wifin keresztül laptopon és telefonon is. telefon továbbra se csatlakozik, az IPTV is akadozik, 192.168.0.1 nem tölt be. lehet újra kéne indítani..
  17. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    5ghz ki van kapcsolva, de a 2.4 ugyanaz. javítom magam, 20mhz volt, átraktam 20/40mhz-re, most gépen is ugrál a ping és néha nincs válasz, IPTV-k is akadoznak. telefon egyáltalán nem akar csatlakozni a wifihez.
  18. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Többször is előfordult már és akkor töltöttem le telefonra egy alkalmazást amivel pingelni lehet, és az is ezt bizonyítja. Weblapot például legtöbbször betölti jól annak nem baj a nagy (200-500) ping, de ha valamihez folyamatos kapcsolat kell (pl. hívás) akkor már nem olyan jó ha néha kimarad 1-1 másodpercre, vagy néha több 10 másodpercig nem érkezik válasz.
  19. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Telekom előfizető vagyok, pár hete cserélték ki a modemet (Sagemcom), azóta a modem wifi-jét használva a ping néha nagyon megugrik, van hogy néha teljesen elveszik a kapcsolat (pingelésnél nem jön vissza válasz). Az újraindítás néha segít neki de aztán újra jelentkezik a probléma. A hálózatban van 2 switch, összesen 3 IPTV és 2 számítógép is vezetékesen bekötve, ezekkel semmi gond nincs, itt a ping is normális 10 körül mozog. Az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldást javasoltok, van egy ősrégi router itthon, azzal próbáltam beállítani a wifit, de kis idő elteltével az egész rendszert megfagyasztotta, és csak a modem újraindítása után volt újra net. (a modemen a wifit kikapcsoltam közben). Jó lehet ez a router is, csak én rontottam el valamit a konfigurálásnál, vagy vegyek egy újat, az megoldja a problémát? Ha igen, akkor milyet ajánlotok? Üdv, Zsombor.
  20. zsomborpeto

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Telekom előfizető vagyok, pár hete cserélték ki a modemet (Sagemcom), azóta a modem wifi-jét használva arra lettem figyelmes, hogy a ping néha nagyon megugrik, van hogy néha teljesen elveszik a kapcsolat. Letöltöttem egy Pingelésre alkalmas alkalmazást Androidos telefonomra, ez is ezt bizonyította. Az újraindítás néha segít neki de aztán újra jelentkezik a probléma. A hálózatban van 2 switch, összesen 3 IPTV és 2 számítógép is vezetékesen bekötve, ezekkel semmi gond nincs, itt a ping is normális 10 körül mozog. Az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldást javasoltok, van egy ősrégi router itthon, azzal próbáltam beállítani a wifit, de kis idő elteltével az egész rendszert megfagyasztotta, és csak a modem újraindítása után volt újra net. (a modemen a wifit kikapcsoltam közben). Jó lehet ez a router is, csak én rontottam el valamit, vagy vegyek egy újat, az megoldja a problémát? Ha igen, akkor milyet ajánlotok? Üdv, Zsombor.
×
×
  • Új...