Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csülök

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Csülök posztolt

  1. June 15, 2018 már írtam erről: "Hello" szöveg megjelenése a stáblista valamelyik szereplőjének megnyomásakkor a kereső mezőben.

    Sokszor előfordul hogy ha rányomok egy szereplőre a stáblistából, hogy lássam a műsorban szereplő szinész filmjeit, akkor ezt írja ki a kereső találati mezőjében hogy "hello" Nagyon unom már a Telekomnak ezt a szívatását. Talán rákellene fordítaniuk néhány percet (többet biztosan nem igényelne a hiba kijavítása, megkeresni a hello szót és törölni. Ez még programozói tudást sem igényel). Ja és ha nem javítják a hibát akkor 1 hónap múlva naponként fogok egy ilyen új bejegyzést írni ide és a Facebook oldalukra. Sajnos egy mezei User többet nem tehet.

  2. Rákerestem a stáblistáról Morgan Freemanre és a keresőben azt írta ki, hogy "hello". :U Brávo! :D Tud valaki valamit mondani róla? Ez a Telekom részéről a felhasználó szándékos szívatása. Másképp értelmezhetetlen a dolog. :W Nagyon sok névre keresve ugyanezt adja ki. Ha manuálisan írom be a nevet akkor rendesen keres. Ahhoz viszont, hogy beírhassam a kereső szót, törölnöm kell a hello-t. Nem lehetne, hogy üresen hagyná a kereső mezőt? Akkor egyszerűbb lenne az adott keresőszó beírása. Ezért gondolom, hogy ez szándékos szívatás. Azt márt nem is merem feltételezni, hogy nem ismerik ezt a hibát. Cisco set top boxom van. Miért kell a felhasználót szándékosan szívatni? Tudna válaszolni erre valaki valami értelmeset?

    1.jpg2.jpg

  3. Sziasztok,

     

    Tegnap a telekomos szerelő resetálta a modememet, mert nagyon nehezen tudtam belépni az eszköz setupjába. Sajnos utána is ugyanolyan nehéz belépni, viszont azóta a táblagépem és a telefonom nehezen tudja kapcsolni a hálózatot, ha többszöri kapcsolgatás után belépek utána sokszor megszakad a kapcsolat. A reset előtt semmi problémám nem volt a WiFi-vel. A modemhez IP TV és IP telefon is csatlakozik.

×
×
  • Új...