brothers

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

brothers a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ez az error mennyiség 2 nap alatt soknak számít?
 2. Írtam fentebb, hogy dsl Egyébként nem lenne bosszantó ha idáig nem lett volna tökéletes. Sajna 3 hete ez van. Ügyfélszolgálat meg nem tud semmit ugye. (Megmérjük a sebességet aztán annyi)
 3. Hiába szabályozom már a sávszél felénél is szakad az egész.
 4. Sziasztok! Sajnos már kb 1 hónapja tapasztalok mikro laggot és szokatlan pingeket. (Itt gondolok a régi norml 35-45 helyett 80-90). Egy 50 megabites DSL internetem van, idáig semmi probléma nem volt, de 1 hónapja elég rossz. Legfőképp online játékra használom a netet, de ha pl. elindítok egy youtube videót 1080p-ben megszakad a net egy pillanatra. Mit tudok ez esetben tenni? A választ előre is köszönöm!
 5. Megértettem, hogy sajnos itt nem igazán tudtok segíteni, de egy felsőbb rangú műszaki embert, hogyan lehetne elérni?
 6. Pontosítok! A játékkal keresem a pénzt ahol ugye a ping számít és eddig semmi problémám nem volt.
 7. Jó megértem sajnálom... De tudod aki ezzel keres pénzt annak elég rossz ez az egész.
 8. Most ez direkt? Jól esik trollkodni?
 9. De ők sem tudtak mondani semmit... Meg ugye mi az hogy nem érkezett panasz ilyenre?
 10. Amikor mondtam, hogy kapcsoljon már olyanhoz aki ért is hozzá, vissza kapcsolt az általános ügyfélszolgálathoz. Mert ők többet tudnak mondani...
 11. Sziasztok! Megint írok... Ma próbáltam beszélni az ügyfélszolgálattal akik ide oda kapcsolgattak. Elmondtam,hogy központi hiba van mert nagyon sok telekomosnak ez a baja. Azt mondták ilyen panasz még nem érkezett! Nem is értem hogyan lehetséges ez amikor szinte mindenkinek ez a problémája. 1 hete folyamatosan 120-as pingem van online játékokban, de nem csak nekem. Sajnos ők nem tudnak segíteni. Idáig nem volt ilyen probléma. Tudnátok segíteni abban, hogy kihez tudok fordulni ezzel kapcsolatban? Van valami magasabb szintű műszaki ember aki meg értené a problémámat?
 12. Hát sajnálom... Csak tudod nekem már semmilyen szerver sem jó... Holland szerver szintén 100ping meg 10% packet loss stbstb...
 13. Szóltam már be! Kijött a szerelő annyit mondott "itt minden zöld" mármint abban a központi dobozban...
 14. Sziasztok! Már egy hete olyan problémával küzdök, hogy a pingem 100 alá nem megy online játék során... PL.: német szerveren idáig 30-40 volt most ott is 100. Nem használja semmi más a netet és nem töltök le közben semmit. Mit lehetne ez ellen tenni?