Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

buub

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit buub posztolt

  1. buub

    IPTV nincs jel és adás

    @OldMike igen ejelentettem először személyesen bementem egy üzletbe elmagyaraztam hogy mi a szitu és a képeket is megmutattam hogy ne azt gondolják megint csak egy olyan bejelentés ahol csak nincs bedugva valami. El is indult a hiba feldolgozása 2 óra múlva kaptam egy SMS-t hogy nem találtak hibát az eszközben sem a szolgáltatásban, viszont a helyzet változatlan... Aztán hívtam a1414-et szintén elmondása a lényeget és hogy box cserét szeretnék kérni, erről a második hibajelentésről még nincs fejlemény egyenlőre csak várok.
  2. buub

    IPTV nincs jel és adás

    Esetleg egy box resetelés? a hátulján ott van a kis gomb bár nem tudom hogy utána be tudnám e üzemelni csak nem olyan nagy ördöngösség Az a legrosszabb benne, hogy még nincs egy hete hogy beszerelték, illetve mi a teendő ha pl áramszünet van vagy ilyesmi? akkor sem kellene ilyet csinálnia nem?
  3. buub

    IPTV nincs jel és adás

    Köszönöm a válaszokat! A TV típusa a mellékelt képen. Kipróbáltam másik HDMI kábellel, nem jó. Összekötöttem a számítógépet a HDMI kábellel, mellékelt képen látszik hogy tökéletes, tehát nem a kábel és nem a csatlakozó a rossz. A box hátulján az Ethernet kábel csatlakozó melletti kis led viszont nem világít (nem tudom van e jelentősége... mellékelt kép) Az input-al nem tudok más bemenetet választani mivel csak 1 db van a tv-n (mellékelt kép). Amíg ezt írtam egy egy kimerevedett m1 csatorna kép jelent meg a tv-n de semmire nem reagált, ki és bekapcsolás után ugyan úgy nem érzékel jelet.
  4. buub

    IPTV nincs jel és adás

    Köszönöm a választ! Sajnos a TV-n csak egy HDMI dughely van. Nem tudom máshova beduin.
  5. buub

    IPTV nincs jel és adás

    Kedves közösség! A problémám a következő lenne: a tv-n nincs jel a jelenlegi bemenetből A napokban szerelték be az új lakásunkba a tv-t és internetet. Kaptunk egy Sagecom F@st 5655v2 digitális elosztót és egy HDMI Dolby digital plus set-top-boxot. Beszerelés utáni kábelrendezés után (hogy ne a szoba közepén legyenek) nem működött az internet amit a szakember segítségével sikerült megoldani, viszont egy másik kábelrendezés miatt (mikor a boxok a helyükre kerültek a tv asztal polcán) az internet működött viszont nincs adás illetve azt írja a tv- hogy nincs jel a jelenlegi bemenetből. Minden össze van dugva, minden a helyén, ledek világítanak, kap áramot, a használati útmutatóban lévő hibaelhárítási lépéseket is kipróbáltuk, újraindítás, (nem reset) stb de sehogy sem jó. Valaki találkozott már hasonlóval? Mi lehet a probléma? Valaki tud segíteni esetleg? Köszönettel Dávid
×
×
  • Új...