Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

pepe4life

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit pepe4life posztolt

  1. 6 perce, btz írta:

    @pepe4life

    Szerintem az nem teljesen jogszerű, hogy áthúzod a szomszédból utp-n, így ennek a kitárgyalását inkább hagyjuk a fórumon ?

    Úgy értettem, hogy a családi HQ-n 400 km-re :D De mivel ott borzasztó a hálózat (óváros) maga csak a dolog elvi működését tudnám tesztelni, munkára nem lenne alkalmas. Arra gondoltam hogy az itteni lakásban ha van rá lehetőség koax helyett valami másra váltani, de szerintem mire a T ezt elintézné leállamvizsgázok. :D Marad a vadászat egy jó proxy szolgáltatóra.

  2. 2 perce, anonymus írta:

    Hát ott a lejárt dátuma ottan körül kikapcs majd be és lesz új ip címed. Dinamikus ip címed van de mindig ugyan azt kapod vissza mert *****i nagy a kölcsönzési idő stb stb. Kevesebb adminisztrációs teher hárul így a T-re.   

    Persze megértem, hogy miért osztják vissza ugyanazt a címet, csak mivel több kolléga is így spórol a proxykon gondoltam egy próbát megér. :D Azért a lejárati idős áramtalanításnak is adok egy esélyt, hátha bejön. :) Köszi a tippet!

  3. 1 perce, btz írta:

    @pepe4life

    Koax? Ott is dinamikus van, csak nagyon ritkán változik. Karbantartásokkor vagy ha sokáig áramtalanítod a nálad lévő cuccot. 

    Hát akkor azt hiszem ez elég gyorsan kiderült :D Gondolom váltani nem lenne túl egyszerű. Marad a VPN/proxy havidíj. :D Köszi a villámgyors választ! @btz ;) Sajnos az overnight áramtalanítás nem túl életszerű, mivel többen is használjuk a hozzáférést. :( Elméletben egy UTP-re váltás orvosolná a dolgot?

×
×
  • Új...