Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

konzolmester

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit konzolmester posztolt

  1. konzolmester

    Gyorsító opció

    Valóban tilos használni,de a szolgáltató ezt nem tudja. Havi 1x indítasz egy hívást egy mobilról majd vissza rakod a sim routerbe és ennyi. Sokan így használják a mobilinternetüket
  2. konzolmester

    Gyorsító opció

    Menj a **** mobilhoz. Veszel hozzá sim routert, havi 1x ellősz egy kamu hívást azt pá. Most hogy korlátlan vagy havi 100 gb arra nem emlékszem de ugyan azon apróbetűs szabályok vannak ott is mint itt, viszont a ******nál lekorlátozni nem fognak. Legalábbis sehol sem olvastam róla.
  3. konzolmester

    Gyorsító opció

    Valamit csinálni kell a mobilhálóval mert túlságosan gyakran szakad meg a bonding. Ez így nem mehet sokáig. Töröljék el a gyorsító opció árát mert eleve nem tudják biztosítani az előfizetett sebességet. Ennek a hibának a korrigálása nem lenne szabad az előfizető még több pénzébe kerülni. És mi történik ünnepek alatt? Valami updatet közölhetnének mik a közel jövőbeli tervük.
  4. konzolmester

    Gyorsító opció

    Igaz már késő de 100MB ot akartam írni Érdekesség hogy ugyan az a konstrukció mint a CAT5e de még sincs hitelesítve hogy 1000MB ot bírjon. Talán kis googlizással utána lehetne olvasni miért.
  5. konzolmester

    Gyorsító opció

    Vagy a router gyári hibás, vagy maga a régi réz kábel lehet rossz állapotban ami elég valószínű is. Ennek tényleg nem lehet mit csinálni,csak új kábelt húzni amit meg már ha meg is tesznek is egy CAT5 optikai kábel lesz ami 100Mbit et bír el. Az én városomban több mint a fél lakosság 5-6 mbitért fizet, akinek van rá igénye pár száz forintért korlátozottan megkaphatja azt a sebességet amiért eredetileg is fizetett ugye, sokan már évek óta. De ez is egy kompromisszum ami elfogadható. Mondjuk nekem is most Down a LTE mivel hétvége van ugye, és le van terhelve a mobilhálózat. Neked viszont Erdemes lenne egy helyi szolgáltatóhoz menned ha van, sok helyen pont a kiépítés hiánya végett kezdtek mikrohullámú internetszolgáltatást ami igaz 1 ip címen fut de 15-20mbit és afölötti sebességet ad. Vagy körbe nézned más szolgáltatók közt https://www.telenet.hu/
  6. konzolmester

    Gyorsító opció

    @btz Sok felhasználó írta hogy a letöltési sebesség nem befolyásolja a napi letöltés limitet.
  7. konzolmester

    Gyorsító opció

    Lehetséges hogy bővítették a napi letöltési limitet mert dél óta 15 Gb ot töltöttem és még mindíg max a mobil hálózati le-fel töltésem. Valaki meg tudná ezt erősíteni ?
  8. konzolmester

    Gyorsító opció

    Egyébként csak a letöltésre van korlát? A feltöltés korlátlan?
  9. konzolmester

    Gyorsító opció

    http://fogyasztovedelem.kormany.hu/panaszom-van Bár nem hiszem hogy tudnának bármiben is segíteni.
  10. konzolmester

    Gyorsító opció

    Detto. Ilyen "stabil" kapcsolattal előbb megszakad az LTE mint hogy elhasználd a napi 10Gb od
  11. konzolmester

    Gyorsító opció

    Lehetséges akkor hogy pont rosszkor jött ez a hibrid router nálam,mert elég gyakran ledob a mobilhálóról az utóbbi napokban. Meg idegesít is mert nem tudom kitapasztalni, csak azt tudom amit forumokon olvasok. Egyébként azt írták ph forumon, hogy 10Gb után 5mbitre korlátoznak, 30gb után 1mbitre. De idáig úgy volt hogy egyszercsak hopp megszűnt az egész LTE, Ha töltöttem ha nem. Ezért vakargattam a fejem itt napok óta hogy mi lehet a probléma.
  12. konzolmester

    Gyorsító opció

    Nekem is ezt mondta múlthéten a szerelő hogy idén nálunk is lesz fejlesztés, egyébként teljesen őszinte volt meg a szomszéd utcánkban is lakik Viszont beszéltem egy szabolcsi szerelővel ő meg azt mondta hogy nekik is igérgetik már évek óta de semmi. Amúgy tőlem két utcával feljebb már megy a 100mbit es net, gondoltam magamba az minimum cat5 kábel lehet aka optikai kábel. Minden esetre jövö tavasszal jár le a hűség, addígra van idejük fejleszteni. Ha nem helyi szolgáltatóhoz megyek. És bár vannak mikro szakadások, még mindíg jobban megéri mint hogy búcsút mondjak a torrentnek vagy bármilyen kliensről való nagyobb letöltésnek. Esküszöm ha nem is töltök semmit csak megy a torrent kliens 1-2kb os feltöltéssel is ledob a mobil hálózat. Nagyon bűzlik ez nekem.
  13. konzolmester

    Gyorsító opció

    Nekem ergo 6.3 mbit van de úgy hogy meg kellett tolnom mert a gyári profiluk 4mbit volt. Viszont a 6.3 még stabil kapcsolatot ad. Lehetne itt sokféle megoldás, de tény hogy profitorientáltak mint minden cég. Ha nem lenne a magyar határozott és elszánt kb ott tartanánk mint németország, legtöbb faluban mobil internet van csak. Van egy falu (Bodenkirchen) ahol 2016 ban lett létesítve internet. Eszméletlen mi hülyítés mehet ott
  14. konzolmester

    Gyorsító opció

    Ebben a gyorsító opcióban van egy adat korlátozási rész aminek a szabályait nem közlik senkivel. Nekem egész délután ment a youtube,meg mozifilm stream, még néhány rövid videót is töltöttem fel, aztán most este 6 kor eldöntöttem hogy letöltök már 1 gb nyi játékot (megjegyzem szoftverrel mérem a napi adatforgalmam) mert még 2gb volt a 10gb ból. Nesze neked, bonding megszakadt. Sunyiság a javából. Jövö márciusra lejár a szerződés váltok helyi mikrohullámú internetre. Már tavaly kellett volna... Legalább adnának egy olyan opciót hogy a teljes sebesség helyett mondjuk az 1/3 át kapod vagy hasonló elv, mert a környéken ennyit meg lehet engedni. Szerintem ésszerűbb mint minden cat3 kábelest megdobni 30mbittel azt leterhelni az egész mobil hálózatot.
×
×
  • Új...