csib

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

csib a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sajnos nem. A @root idézés nem jart sikerrel, telefonon meg hiába keresem őket. Azt mondják feloldják de eddig se sikerült.....
 2. Köszönöm, de ezen már túl vagyok. 6x hívtam őket 3x fogalmuk sem volt róla, miről beszélek. Aztán a hölgy hibajegyet vett fel róla, de láss csodát most se jó még.... Már vagy ezer forintnyi telefonszámlám van a telefonálgatás miatt, azért fordultam ide a fórumhoz. Láttam egy ugyan ilyen postot mint az enyém és egy ROOT user nagyon gyorsan tudott cselekedni. Gondoltam hátha nekem is megnézi valaki, mert a 1414-el nem sokra mentem.
 3. Tisztelt Telekom! A levelek fogadása megy tökéletesen, de küldeni nem tudunk levelet (csak az online felületen). Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 4.7.1 <gobelin1@t-online.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20171004. Ellenőrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a fiók beállításaiban, majd próbálja újra. Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 4.7.1 <aroma123@t-online.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20171004. Ellenőrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a fiók beállításaiban, majd próbálja újra. Ha jól gondolom tiltva vannak a fiókjaink. Fel tudják oldani esetleg? Köszönöm!