Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

csib

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit csib posztolt

  1. csib

    Levelezés 4.7.1-es hiba

    Sajnos nem. A @root idézés nem jart sikerrel, telefonon meg hiába keresem őket. Azt mondják feloldják de eddig se sikerült.....
  2. csib

    Levelezés 4.7.1-es hiba

    Köszönöm, de ezen már túl vagyok. 6x hívtam őket 3x fogalmuk sem volt róla, miről beszélek. Aztán a hölgy hibajegyet vett fel róla, de láss csodát most se jó még.... Már vagy ezer forintnyi telefonszámlám van a telefonálgatás miatt, azért fordultam ide a fórumhoz. Láttam egy ugyan ilyen postot mint az enyém és egy ROOT user nagyon gyorsan tudott cselekedni. Gondoltam hátha nekem is megnézi valaki, mert a 1414-el nem sokra mentem.
  3. csib

    Levelezés 4.7.1-es hiba

    Tisztelt Telekom! A levelek fogadása megy tökéletesen, de küldeni nem tudunk levelet (csak az online felületen). Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 4.7.1 <gobelin1@t-online.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20171004. Ellenőrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a fiók beállításaiban, majd próbálja újra. Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 4.7.1 <aroma123@t-online.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20171004. Ellenőrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a fiók beállításaiban, majd próbálja újra. Ha jól gondolom tiltva vannak a fiókjaink. Fel tudják oldani esetleg? Köszönöm!
×
×
  • Új...