Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Simi

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Simi posztolt

  1. Simi

    Huawei HA35 port forwarding

    Kiderült, hogy nem konkrétan a port forwarding-gal van baj, hanem azzal, hogy az Apache-t futtató gép le van véve a bondingról, így csak a kábeles netet használja, ezért más a public IP-címe, mint amit a a HGW a DDNS-nek továbbít. Mivel az adott gépen a gyorsító opció adatkorlátjához képest nagy az adatforgalom (és nem szeretném, hogy ez használja el az extra sávszélességet - bár olvastam olyasmit, hogy ezt a keretet nem veszik olyan szigorúan, erről mit lehet tudni?) nem szeretném levenni a bonding kivételek listájáról. Van arra valamilyen megoldás, hogy a HGW a szervert futtató gép IP-címét adja át a DDNS-nek?
  2. Üdv! Apache http szerverhez szeretném kinyitni a 80-as portot, szerintem a HGW-n mindent beállítottam. Olvasgattam hasonló témájú fórumokat, ezeknél általában az a megoldás, hogy belső hálózatról localhostot, külsőről pedig a public IP-t kell megadni a csatlakozáshoz, de nekem külső hálózatról sem engedi a csatlakozást. Helyi hálózatról, a private IP-vel rendben működik. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Csatolok néhány képet a HGW beállításairól:
  3. Simi

    Huawei HA35 bonding

    Rendben, köszönöm a válaszokat!
  4. Simi

    Huawei HA35 bonding

    És a bondinghoz még mindig a ZTE ZXHN H368N HGW jár vagy van már valami újabb eszköz?
  5. Simi

    Huawei HA35 bonding

    Jelenleg Otthoni Internet Start csomagunk van gyorsító opcióval. A szerelő szerint két érpárral lehetséges 50mbps-re növelni a sávszélességet. Ebben az esetben lehet a HA35-öt használni gyorsító opcióval vagy a vdsl bonding miatt a gyorsító opció nem jöhet szóba?
×
×
  • Új...