Gilles

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Gilles a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Az új TV GO frissítéssel megoldódott! Köszönöm a hozzászólásokat.
 2. Ó, köszönöm jelzésed! Az a fura, hogy laptopon bejönnek a TV GO csatornák. Megpróbálom telefonon megint. Ha végképp nem megy, a fiam a Telekomnál dolgozik, megkérem, hogy könyörögjön valakinek segítségért. Sok jót!
 3. Megpróbáltam írni: Hibajelzéssel jött vissza. Reménytelen. This is the mail system at host mtmail01d.mail.telekom.hu. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The mail system <info@tvgo.hu>: host mx.virtualoso-email.hu[84.2.44.11] said: 550 5.1.1 <info@tvgo.hu>: Recipient address rejected: Recipient address does not exist (in reply to RCPT TO command)
 4. Köszönöm! Megpróbálok írni, a telefon reménytelen. (30 perce vártam.)
 5. Megtaláltam az összekapcsolást (ki gondolta, hogy a fizetési módoknál van?) beírom az MT ügyfélazonosíót, erre kiírja, hogy erre már regisztráltak, írjak be másikat. Teljes zsákutca. Az újratelepítés megvolt. Pls. HELP!
 6. Egy előfizetőnek t-online címmel miért nem automatikus?
 7. Az összerendelést hogyan kell? Azt írják, hogy az applikációban is lehet, de nem találom. Eddig sosem kellett ez.
 8. Üdvözlet! Ipadon használom a TV GO szolgáltatást több éve, nem is volt gondom. Most nem megy. Minden csatornánál azt írja ki, hogy nincs ilyen az előfizetésemben, ami nem igaz. Tudom, hogy frissítették a TV GO-t, de hogyan tudom újra használni? Kérem segítsen valaki! A telefonos ügyintézést fél óra várakozás után feladtam. Köszönöm!