atti73

Tag
 • Tartalmak

  19
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

atti73 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Tulajdonképpen mindegy is. A lényeg, hogy működik. :-)
 2. kikapcsoltam. Nincs változás.
 3. Nem látok ilyet egyelőre.
 4. Igen, működik.
 5. Nem adtam meg IP-t, portot. Csak bepipaltam, a port forwarding - ot.
 6. be is kapcsoltam és működik is. Már csak azt nem tudom, hogy így különösebb pontosítás nélkül mit engedett át? Mennyire biztonságos ez így? Köszi!
 7. Újabb problémába ütköztem. A saját routeremre csatlakoztatott NAS-t nem érem el kívülről. Erre is lenne ötletetek? Köszi!
 8. Na úgy néz ki megoldódott. A hibaüzenet valami olyasmi volt, hogy visszaállt élő adásra, mert másik stb-on nézik ... A megoldást az hozta, hogy mindent újraindítottam megfelelő sorrendben. 1. HGW 2. Felvevős stb 3. második stb Az 1,3,2 nem jó. Ezt próbálta a szerelő mikor itt volt. :-)
 9. a boxok a HGW-re vannak kötve és a TV megy is, csak a felvétel nem. A PPPOE adatok meg lettek változtatva így a HGW-be be kéne írni, de mikor megpróbálom átírni, olyan mintha nem tenné meg. de lehet, hogy a pöttyök száma megtévesztésből nem változik. :-)
 10. Valami nem kerek sajnos. pppoe pasthrough mellett nem működik a stb felvevő funkciója. Ha visszaállítom a HGW-t, megjavul. Van erre orvosság?
 11. Már bebeszéltem, mert most, hogy bekapcsoltam a pppoe passthrough-t, jobbnak tűnik a net. A speedtest értékeiből semmi nem látszik.
 12. még egy eszköz.... :-( Köszi!
 13. Jogos, csak az a baj, hogy több eszközöm van mint ahány port a routeremen. A kettő együtt pont tele volt :-) Köszi!
 14. Sikerült beállítani a kapcsolatot. :-) Egy kérdésem van még. A HGW-re csatlakoztatott eszközöket sehogy nem tudomelérni a saját routeremen keresztül? PL NAS-t. Köszi
 15. Köszönöm, ez elég egyelőre. csinálok mérést előtte és utána is. Gondolom a dhcp-nek is futni kell a saját eszközön, mert most ki van kapcsolva.