Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

oneteezy

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit oneteezy posztolt

  1. Ekkor: 2022. 02. 18. at 10:58, JuditT írta:

    sziasztok! Köszönjük az észrevételeiteket. Mi is látjuk és érzékeljük, hogy az utóbbi napokban nehézségekbe ütközik a Twitch megszokott minőségben történő használata. A probléma abból adódik, hogy jelenleg olyan útvonalon érkezik hozzánk tőlük az adatforgalom, mely túlzsúfolt, ezért azon torlódások alakulhatnak ki. A hálózatunk és a szolgáltatásunk továbbra is rendben vannak, azonban amíg a hozzánk eljutó streaming tartalom szűkített keresztmetszeten érkezik, addig a Twitch nem használja ki a Magyar Telekom hálózatának kapacitását, így továbbra is érzékelhető lesz a minőségi probléma. Érdemes a tapasztalt hibákat a Twitch felé is jelezni.
    Anyavállalatunk a Deutsche Telekom felvette a kapcsolatot a Twitch streaming szolgáltatóval annak érdekében, hogy minél gyorsabban újra a régi minőségben tudjátok élvezni a streameket!

    Türelmeteket köszönjük! 

    Miért jön elő ez a hiba az utóbbi 3 évben? Minden évben legalább egyszer 2 hétig, csak a Telekomnál.xD És miért tart ilyen sokáig jelezni a Twitch felé?

  2. 39 perce, neogtx írta:

    Ja igen, a lenti összegzőmből ezt ki is felejtettem, de szerintem nincs köze napszakhoz sem, nem "túlterheléses" probléma. Se éjfélkor nem jó, se reggel 7-kor :)

    Nálam éjfél után már "jó". A percenkénti 20 buffer, lemegy olyan 10 perc / 1-2 buffere. Már most is érezhető a javulás.

  3. Valami routing probléma van mint mindig? 10 másodpercenként kapok 1 DC-t Classicban.

    Hihetetlen, hogy ezért a fosért fizetek. Egyik hónapban a Twitch *****, aztán a League, most meg úgytűnik hogy, a Blizzard játékai. :D A decemberi wow subomat azért kifizeti ez a ***** Telekom, ugye?

  4. Egy másik fórumon olvastam hogy, valaki felvette a kapcsolatot a Telekommal és azt mondták neki, hogy direkt van korlátozva a Twitch. 9_9 Szóval jelentsétek be ti is és ha nem akarnak hibajegyet felvenni, akkor tegyetek panaszt.

×
×
  • Új...