oneteezy

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

oneteezy a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Valami routing probléma van mint mindig? 10 másodpercenként kapok 1 DC-t Classicban. Hihetetlen, hogy ezért a fosért fizetek. Egyik hónapban a Twitch *****, aztán a League, most meg úgytűnik hogy, a Blizzard játékai. A decemberi wow subomat azért kifizeti ez a ***** Telekom, ugye?
 2. Ma még nem volt buffer, talán megjavult?
 3. Day 4: Most is nézhetetlen
 4. Egy másik fórumon olvastam hogy, valaki felvette a kapcsolatot a Telekommal és azt mondták neki, hogy direkt van korlátozva a Twitch. Szóval jelentsétek be ti is és ha nem akarnak hibajegyet felvenni, akkor tegyetek panaszt.
 5. Ma már délután 5-ig se bírta, 14:30-tól ismét nézhetetlen az összes Twitch stream.
 6. Tegnap és ma is folyamatosan bufferelt délután 5-től. Kb éjfélkor fog rendbe jönni.
 7. sagemcom

  Amikor disconnectel a netem, akkor a DHCP alapján új ip-t kaptam. Kiprobáltam a statikus ip-t, a foglalást és felemeltem a DHCP Lease Timet 1 napra és fél napra is, de ugyan úgy frissíti az ip-t. Teendő?
 8. sagemcom

  Hali! Tegnap kaptam meg ezt a cuccot és sajnos az internet megszakad óránként kb 5-10 másodpercre, ami elég zavaró online gamekben. A TV és azok az eszközök nem dobják el a kapcsolatot amik wifivel vannak kapcsolódva csak a laptopom ami kábelről van csatlakozva. Az ipconfig /flushdn etc. parancsokat lefutattam.