oneteezy

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit oneteezy posztolt

 1. Valami routing probléma van mint mindig? 10 másodpercenként kapok 1 DC-t Classicban. Hihetetlen, hogy ezért a fosért fizetek. Egyik hónapban a Twitch *****, aztán a League, most meg úgytűnik hogy, a Blizzard játékai. A decemberi wow subomat azért kifizeti ez a ***** Telekom, ugye?
 2. Tegnap a Blizzard nem volt elérhető, ma meg központi hiba miatt semmi. Hogy lehet egy szolgáltaltó ilyen rákos *****?
 3. Nahát, megint elqrták
 4. Ma még nem volt buffer, talán megjavult?
 5. Day 4: Most is nézhetetlen
 6. Egy másik fórumon olvastam hogy, valaki felvette a kapcsolatot a Telekommal és azt mondták neki, hogy direkt van korlátozva a Twitch. Szóval jelentsétek be ti is és ha nem akarnak hibajegyet felvenni, akkor tegyetek panaszt.
 7. Ma már délután 5-ig se bírta, 14:30-tól ismét nézhetetlen az összes Twitch stream.
 8. Tegnap és ma is folyamatosan bufferelt délután 5-től. Kb éjfélkor fog rendbe jönni.
 9. sagemcom

  Amikor disconnectel a netem, akkor a DHCP alapján új ip-t kaptam. Kiprobáltam a statikus ip-t, a foglalást és felemeltem a DHCP Lease Timet 1 napra és fél napra is, de ugyan úgy frissíti az ip-t. Teendő?
 10. sagemcom

  Hali! Tegnap kaptam meg ezt a cuccot és sajnos az internet megszakad óránként kb 5-10 másodpercre, ami elég zavaró online gamekben. A TV és azok az eszközök nem dobják el a kapcsolatot amik wifivel vannak kapcsolódva csak a laptopom ami kábelről van csatlakozva. Az ipconfig /flushdn etc. parancsokat lefutattam.