Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

htlecso

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

htlecso eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Nincs mit, gondoltam többeket is érinthet a dolog.
 2. Kaptam levelet a Telekomtól, hogy mégsem lesz átállás, tekintsem semmisnek az előző levelet. Nem lesz KalászNet Győrben. @teherwagon
 3. nekem nem is az volt a kérdéses, hogy a telefon és a net mennyiért lesz ezután - mert azt leírták, hogy változatlan áron. Amin én ledobtam a láncot, az az, hogy az új szolgáltatóval párhuzamosan a Magenta kedvezményeimet elbukom a mobil oldalon lévő előfizetéseimen. A tájékoztatóban ezt írták, a Telekom a saját FB oldalán meg azt hogy nem, mert adnak rá 20% kedvezményt.
 4. Azt, hogy változatlan áron kínálják.
 5. Most írtak a FB oldalon, hogy megmarad a 20% havidíj kedvezmény. Így teljes a történet. Ügy lezárva.
 6. Így is nevezhetjük. Én sokkal inkább hívnám az előfizető arconfosásának a legbalkánibb módon. Én kifejezetten és határozottan azért kötöttem előfizetői szerződést szolgáltatásokra, mert ezzel a kedvezményrendszerrel biztosították. Ezt ők egyoldalúan felborítják, majd cinikus módon az arcodba teszik, hogy ja, hát nem egy cégtől veszed, így nincs kedvezmény. Alpári, szemét ***** eljárás. Ha nem jutunk konszenzusra, azon leszek, hogy lemondjam a létező összes szolgáltatást a Telekomtól, és irány a konkurencia.
 7. Győri vagyok. Most kaptam ajánlott levelet, hogy a Telekom megszünteti az internet és telefon szolgáltatását kábelen és novembertől a Kalásznet szolgáltat. 3x olvastam el, azt hittem kitérek a hitemből. Mindennek tetejébe a pofátlanság csimborasszója, a cinizmus csúcsa, hogy mivel innentől nem a Telekomtól veszek minden szolgáltatást, ezért repül a T Magenta kedvezményem mobil oldalról is. Nem térek napirendre.
×
×
 • Új...