Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

benedict

Tag
  • Tartalmak

    31
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit benedict posztolt

  1. benedict

    Hálózat felylesztés

    "Hálózat felylesztés" az biztosan nem lesz soha, de hálózat fejlesztés valószínű, hogy lesz pár hónapon belül ha az oszlopokon már kint a vezeték. :)
  2. Üdv! Húzd ki a DSL csatlakozót pár másodpercre vagy rebootold a HGW-t ha a publikus ip címed szeretnéd "megváltoztatni".
  3. Kép magáért beszél.... Szintén hasonló problémáim vannak már jó pár hete szerencsére MÉG csak World of Tanks-nál.
  4. @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta.
  5. @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás
  6. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna.
  7. benedict

    Optikai Internet (2000mbps) (PING)

    Szia @Ranzer Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen.
  8. benedict

    Speedport W 724v Port forwarding

    Szia @Dankoo Javaslom, hogy próbáld meg DMZ-vel, illetve használj port checker-t, ellenőrizd az ip címet. Esetleg próbáld meg a Windows Tűzfalon is kioldani a portot.
  9. Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence
  10. benedict

    optika

    @géza22 Csinálj magadnak egy saját "Telekomot" vagy ha úgy tetszik internet szolgálatót. Ott te szabod a határokat.
  11. benedict

    optika

    @géza22 Miért fontos annyira neked az optika? Ha nekem lenne koax internet kapcsolatom úgy örülnék mint majom a farkának. Szervertermet akarsz otthon üzeleltetni? ??
  12. benedict

    Port forward

    Szép estét @Con. Próbálkozz meg ezzel a segédlettel és ellenőrizd online port checkerrel a kívánt portot, hogy sikeres volt e a port forwarding. (https://ping.eu/port-chk/)
  13. benedict

    Magenta 1

    Helló. Az lenne a kérdésem, hogy Mobil S + 2 GB net díjcsomaghoz jár-e a Magenta 1 kedvezmény(ek)? Mivel láttam a Telekom oldalán, hogy korlátlan net év végéig Magenta 1-es ügyfeleknek, HBO stb.. de nem nagyon vettem észre. hogy tudnám aktíválni az alkalmazásban. UI.: Több előfizetés is van. (2x havi díjas mobil előfizetés, TV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon) Másik mobil előfizetésen aktív a Magenta 1. Üdv, Bence
  14. benedict

    Ping probléma.

    Lehetséges. Mi oldhatja meg a problémát?
  15. benedict

    Ping probléma.

    Igen gyakran előfordul packetloss is.
  16. benedict

    Ping probléma.

    Üdv. Az lenne a problémám, hogy bármilyen letöltésnél legyen az pár MB-os file vagy GB-os tétel hirtelen felugrik a pingem akár 1500-2000 ms-re is akár. Egy egyszerű speedtest-nél is 500-600 ms. HGW: Speedport W 724V
  17. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.
  18. benedict

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Köszönöm az információt!
  19. benedict

    Hálózatfejlesztés-ről kérdés

    Hol találok erre dokumentációt, hogy ez a Szupergyors Internet Program érinti-e a településemet?
  20. Üdv. Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható Tyukod településre hálózatfejlesztés? Régebben volt 50 Mbit és ha jól emlékszem még 150 Mbit-es internet kapcsolat is. Most már csak Net S Plusz díjcsomag van az egész településen. Ennek mi az oka esetleg valaki tud valami információt?
  21. @btz Köszönöm a segítséget.
  22. Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".
  23. Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom.
  24. Akkor csak az ip váltás a megoldás? Mert hiába van a hgw-n firewall de az semmit nem fog meg.
  25. Szép napot kedves olvasó. Az lenne a kérdésem, hogy túlterheléses támadás ellen a telekomnál mint adsl ügyfél valamilyen módon lehetne esetleg védekezni?
×
×
  • Új...