benedict

Tag
 • Tartalmak

  30
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit benedict posztolt

 1. Szép délutánt minden olvasónak! Nos nekem/nekünk van egy Otthoni Internet 50-es csomagunk. Semmi probléma nem volt vele de egy idő után nem kaptam meg azt a várt sebességet amiére vártam ami ugye a szerződésbe is benne van tehát a 50 Mbit/s letöltési sávszélességet. Eleve mikor megkaptuk ezt a csomagot a ping eléggé felment (Előtte Netmánia L csomag volt) ping felment 37-38-ra közben meg régen olyan 24-25 volt. DSL technológia. Ha esetleg valaki tudja segíteni azt nagyon megköszönném!
 2. Üdv! Húzd ki a DSL csatlakozót pár másodpercre vagy rebootold a HGW-t ha a publikus ip címed szeretnéd "megváltoztatni".
 3. Kép magáért beszél.... Szintén hasonló problémáim vannak már jó pár hete szerencsére MÉG csak World of Tanks-nál.
 4. Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence
 5. @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta.
 6. @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás
 7. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna.
 8. Szia @Ranzer Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen.
 9. Szia @Dankoo Javaslom, hogy próbáld meg DMZ-vel, illetve használj port checker-t, ellenőrizd az ip címet. Esetleg próbáld meg a Windows Tűzfalon is kioldani a portot.
 10. Üdv. Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható Tyukod településre hálózatfejlesztés? Régebben volt 50 Mbit és ha jól emlékszem még 150 Mbit-es internet kapcsolat is. Most már csak Net S Plusz díjcsomag van az egész településen. Ennek mi az oka esetleg valaki tud valami információt?
 11. @géza22 Csinálj magadnak egy saját "Telekomot" vagy ha úgy tetszik internet szolgálatót. Ott te szabod a határokat.
 12. @géza22 Miért fontos annyira neked az optika? Ha nekem lenne koax internet kapcsolatom úgy örülnék mint majom a farkának. Szervertermet akarsz otthon üzeleltetni? ??
 13. Szép estét @Con. Próbálkozz meg ezzel a segédlettel és ellenőrizd online port checkerrel a kívánt portot, hogy sikeres volt e a port forwarding. (https://ping.eu/port-chk/)
 14. Helló. Az lenne a kérdésem, hogy Mobil S + 2 GB net díjcsomaghoz jár-e a Magenta 1 kedvezmény(ek)? Mivel láttam a Telekom oldalán, hogy korlátlan net év végéig Magenta 1-es ügyfeleknek, HBO stb.. de nem nagyon vettem észre. hogy tudnám aktíválni az alkalmazásban. UI.: Több előfizetés is van. (2x havi díjas mobil előfizetés, TV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon) Másik mobil előfizetésen aktív a Magenta 1. Üdv, Bence
 15. Üdv. Az lenne a problémám, hogy bármilyen letöltésnél legyen az pár MB-os file vagy GB-os tétel hirtelen felugrik a pingem akár 1500-2000 ms-re is akár. Egy egyszerű speedtest-nél is 500-600 ms. HGW: Speedport W 724V
 16. Lehetséges. Mi oldhatja meg a problémát?
 17. Igen gyakran előfordul packetloss is.
 18. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.
 19. Köszönöm az információt!
 20. Hol találok erre dokumentációt, hogy ez a Szupergyors Internet Program érinti-e a településemet?
 21. @btz Köszönöm a segítséget.
 22. Szép napot kedves olvasó. Az lenne a kérdésem, hogy túlterheléses támadás ellen a telekomnál mint adsl ügyfél valamilyen módon lehetne esetleg védekezni?
 23. Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".
 24. Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom.
 25. Akkor csak az ip váltás a megoldás? Mert hiába van a hgw-n firewall de az semmit nem fog meg.