Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

benedict

Tag
  • Tartalmak

    31
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

benedict eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. benedict

    Hálózat felylesztés

    "Hálózat felylesztés" az biztosan nem lesz soha, de hálózat fejlesztés valószínű, hogy lesz pár hónapon belül ha az oszlopokon már kint a vezeték. :)
  2. Üdv! Húzd ki a DSL csatlakozót pár másodpercre vagy rebootold a HGW-t ha a publikus ip címed szeretnéd "megváltoztatni".
  3. Kép magáért beszél.... Szintén hasonló problémáim vannak már jó pár hete szerencsére MÉG csak World of Tanks-nál.
  4. @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta.
  5. @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás
  6. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna.
  7. benedict

    Optikai Internet (2000mbps) (PING)

    Szia @Ranzer Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen.
  8. benedict

    Speedport W 724v Port forwarding

    Szia @Dankoo Javaslom, hogy próbáld meg DMZ-vel, illetve használj port checker-t, ellenőrizd az ip címet. Esetleg próbáld meg a Windows Tűzfalon is kioldani a portot.
  9. Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence
  10. benedict

    optika

    @géza22 Csinálj magadnak egy saját "Telekomot" vagy ha úgy tetszik internet szolgálatót. Ott te szabod a határokat.
  11. benedict

    optika

    @géza22 Miért fontos annyira neked az optika? Ha nekem lenne koax internet kapcsolatom úgy örülnék mint majom a farkának. Szervertermet akarsz otthon üzeleltetni? ??
  12. benedict

    Port forward

    Szép estét @Con. Próbálkozz meg ezzel a segédlettel és ellenőrizd online port checkerrel a kívánt portot, hogy sikeres volt e a port forwarding. (https://ping.eu/port-chk/)
  13. benedict

    Magenta 1

    Helló. Az lenne a kérdésem, hogy Mobil S + 2 GB net díjcsomaghoz jár-e a Magenta 1 kedvezmény(ek)? Mivel láttam a Telekom oldalán, hogy korlátlan net év végéig Magenta 1-es ügyfeleknek, HBO stb.. de nem nagyon vettem észre. hogy tudnám aktíválni az alkalmazásban. UI.: Több előfizetés is van. (2x havi díjas mobil előfizetés, TV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon) Másik mobil előfizetésen aktív a Magenta 1. Üdv, Bence
  14. benedict

    Ping probléma.

    Lehetséges. Mi oldhatja meg a problémát?
  15. benedict

    Ping probléma.

    Igen gyakran előfordul packetloss is.
×
×
  • Új...