benedict

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

benedict a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. @btz Köszönöm a segítséget.
 2. Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".
 3. Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom.
 4. Akkor csak az ip váltás a megoldás? Mert hiába van a hgw-n firewall de az semmit nem fog meg.
 5. Szép napot kedves olvasó. Az lenne a kérdésem, hogy túlterheléses támadás ellen a telekomnál mint adsl ügyfél valamilyen módon lehetne esetleg védekezni?
 6. Helló kedves közösség. Az lenne a kérdésem, panaszom, hogy miért van az, hogy néha random felugrik a pingem 700-1500-ig? DSL net nem tudom ez mennyire lényeges. Üdv, Bence
 7. Na bocsi azt a linket nem figyeltem! Így működik!
 8. Ezzel az a problem, hogy az ip átirányít a speedport.ip-re.
 9. @btz Sajnos ez a web nem hoz be semmit se!
 10. Szép délutánt minden olvasónak! Nos nekem/nekünk van egy Otthoni Internet 50-es csomagunk. Semmi probléma nem volt vele de egy idő után nem kaptam meg azt a várt sebességet amiére vártam ami ugye a szerződésbe is benne van tehát a 50 Mbit/s letöltési sávszélességet. Eleve mikor megkaptuk ezt a csomagot a ping eléggé felment (Előtte Netmánia L csomag volt) ping felment 37-38-ra közben meg régen olyan 24-25 volt. DSL technológia. Ha esetleg valaki tudja segíteni azt nagyon megköszönném!