benedict

Tag
 • Tartalmak

  15
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

benedict a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.
 2. Köszönöm az információt!
 3. Hol találok erre dokumentációt, hogy ez a Szupergyors Internet Program érinti-e a településemet?
 4. Üdv. Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikorra várható Tyukod településre hálózatfejlesztés? Régebben volt 50 Mbit és ha jól emlékszem még 150 Mbit-es internet kapcsolat is. Most már csak Net S Plusz díjcsomag van az egész településen. Ennek mi az oka esetleg valaki tud valami információt?
 5. @btz Köszönöm a segítséget.
 6. Van VPS-en azon futtatom a kis voice(TeamSpeak 3) szerverem és egy kis web de nem is ez a lényeg. TeamSpeak-en megtudják egyes emberek nézni az ip címem és jól szórakoznak, hogy "kifagyok".
 7. Routert támadtják szerintem UDP 80-as porton de nem tudom.
 8. Akkor csak az ip váltás a megoldás? Mert hiába van a hgw-n firewall de az semmit nem fog meg.
 9. Szép napot kedves olvasó. Az lenne a kérdésem, hogy túlterheléses támadás ellen a telekomnál mint adsl ügyfél valamilyen módon lehetne esetleg védekezni?
 10. Helló kedves közösség. Az lenne a kérdésem, panaszom, hogy miért van az, hogy néha random felugrik a pingem 700-1500-ig? DSL net nem tudom ez mennyire lényeges. Üdv, Bence
 11. Na bocsi azt a linket nem figyeltem! Így működik!
 12. Ezzel az a problem, hogy az ip átirányít a speedport.ip-re.
 13. @btz Sajnos ez a web nem hoz be semmit se!
 14. Szép délutánt minden olvasónak! Nos nekem/nekünk van egy Otthoni Internet 50-es csomagunk. Semmi probléma nem volt vele de egy idő után nem kaptam meg azt a várt sebességet amiére vártam ami ugye a szerződésbe is benne van tehát a 50 Mbit/s letöltési sávszélességet. Eleve mikor megkaptuk ezt a csomagot a ping eléggé felment (Előtte Netmánia L csomag volt) ping felment 37-38-ra közben meg régen olyan 24-25 volt. DSL technológia. Ha esetleg valaki tudja segíteni azt nagyon megköszönném!