benedict

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

benedict a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Kép magáért beszél.... Szintén hasonló problémáim vannak már jó pár hete szerencsére MÉG csak World of Tanks-nál.
 2. @btz Köszi szépen a segítséget de NAT volt a probléma. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a szakértő simán megoldotta.
 3. @Hollywood Hulk Hogan nem mindenki lehet szerelő ez jogos hiszen én sem vagyok szerelő de legalább találnád fel magad Google a barátod. https://hu.lmgtfy.com/?q=Ethernet+kábel+vásárlás
 4. Ki se küldenének szerelőt ha ilyen indokkal betelefonálna.
 5. Szia @Ranzer Előre leszögezem nem szeretnék okoskodni mivel tuti vannak okosabb emberek a forumon én csak egy átlag user módján tudok véleményet alkotni, tanácsot adni. Az a porbléma, hogy a garantált sebességet biztosítják számodra szóval ez cumi. Javaslom, hogy ügyfélszolgálaton egyből kérj szakértőt hátha tudnak javítani a sebbességen, pingen.
 6. Szia @Dankoo Javaslom, hogy próbáld meg DMZ-vel, illetve használj port checker-t, ellenőrizd az ip címet. Esetleg próbáld meg a Windows Tűzfalon is kioldani a portot.
 7. Szép napot. Ki szeretnék oldani egy SSH portot egy Speedport Entry 2i HGW-n de nem nagyon akar sikerülni. DMZ-vel is próbálkoztam de úgy sem sikerült. Próbálkoztam már IP váltással is de ugyan azt a IP-t kapom már 3x, más portal. Tudnátok segíteni? UI.: Én feltételezésem szerint NATolt IP-m van. Üdv, Bence
 8. @géza22 Csinálj magadnak egy saját "Telekomot" vagy ha úgy tetszik internet szolgálatót. Ott te szabod a határokat.
 9. @géza22 Miért fontos annyira neked az optika? Ha nekem lenne koax internet kapcsolatom úgy örülnék mint majom a farkának. Szervertermet akarsz otthon üzeleltetni? ??
 10. Szép estét @Con. Próbálkozz meg ezzel a segédlettel és ellenőrizd online port checkerrel a kívánt portot, hogy sikeres volt e a port forwarding. (https://ping.eu/port-chk/)
 11. Helló. Az lenne a kérdésem, hogy Mobil S + 2 GB net díjcsomaghoz jár-e a Magenta 1 kedvezmény(ek)? Mivel láttam a Telekom oldalán, hogy korlátlan net év végéig Magenta 1-es ügyfeleknek, HBO stb.. de nem nagyon vettem észre. hogy tudnám aktíválni az alkalmazásban. UI.: Több előfizetés is van. (2x havi díjas mobil előfizetés, TV, Otthoni Internet, Vezetékes telefon) Másik mobil előfizetésen aktív a Magenta 1. Üdv, Bence
 12. Lehetséges. Mi oldhatja meg a problémát?
 13. Igen gyakran előfordul packetloss is.
 14. Üdv. Az lenne a problémám, hogy bármilyen letöltésnél legyen az pár MB-os file vagy GB-os tétel hirtelen felugrik a pingem akár 1500-2000 ms-re is akár. Egy egyszerű speedtest-nél is 500-600 ms. HGW: Speedport W 724V
 15. @scania471 Ajánlom bérelj VPS szervert pár ezer forintos tétel. Otthoni internet szolgáltatás szerintem nem feltétlen szerver(ek) üzemeltetésére való. PTR rekordot is simán be tudod állítani saját domain-re.