Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

domino

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

domino eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. domino

    Dominó Most megszüntetése

    Értem én, és ezt mondtam én is. Terelik az embereket. Talán jobb kifejezés nincs is erre, hogy mennyire tartják a felhasználókat. Az én kicsike lelkemet bántja De ez a magán véleményem. Én speciel nem szeretem az "okos" eszközöket. És kifejezetten utálom a mögötte lévő kereskedelmi gyakorlatot, ökoszisztémát. Ám nem hülyék vannak a Telekomnál. Szeretnék a profilozást magasabb szintre emelni.
  2. domino

    Dominó Most megszüntetése

    Ezt mind értem. Viszont egyedülélő idős embernél nincsen család unoka...stb Talán mert egyedül él. Sok idős azt sem mindig fogja föl miért kapott smst, esetleg el sem tudja olvasni mert rosszul lát. Azt is értem hogyan lehet bekapcsolni az appban az opciót. Nem egy agysebészet. Viszont Nokia 3310 symbian s40 nincsen app. A fontos kérdés!!! Miért kell egy spec dominos opció bekapcsolási lehetőségét egy csatornára szükíten? Miért kapcsolták ki a többi lehetőséget? Ha ezt valaki elmagyarázza, nem csak általánoságokat ír, akkor minden tiszteletem.
  3. domino

    Dominó Most megszüntetése

    Sajnos akinek hagyományos telefonja van annak ez a kedvezmény megszünt. A1777 számon a domino most menüpont alatt csak visszalépni az elöző menüpontba és a főmenübe lehetséges. Bekapcsolási opció nincsen. A *111# USSD formátumnál reggel még láttam a bekapcsolás opciót. De amint aktíváltam, kidobott a rendszer. Utána már nem volt bekapcsolás opció. (*102# sem ad már egyenleg információt, csak app reklámot) Weboldalon sem aktíválható. A 1444 es ügyfélszolgálat sem tudja bekapcsolni, vagy nem engedélyzik nekik. Sejtem hogy profilozás áll a háttérben. Nem tudom mi más ok van arra hogy az Appon kivűl minden más aktíválási lehetőséget kiiktattak. Sok egyedülélő idős embertől és olyanoktól vették el ezt a lehetőséget akik utálják az Android telefonokat. Bár lehet hogy csak 4 hónapig tart még ki ez az opció. De akkor is kissé diszkriminatív az egyedül élő idősekkel és (butafon) pártiakkal,
×
×
  • Új...