Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

DudiVok

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit DudiVok posztolt

  1. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    enterpriseclient-re próbáltad már tenni a teredo típusát? Nekem azzal elindult asztalin. cmd-be> netsh interface Teredo set state type=client netsh int ipv6 set teredo enterpriseclient Erre mit ír?
  2. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Ez mind szép és jó, csak épp nem fogod tudni visszakérni a játékod árát. Nem multiplayer only játékként van kint a piacon, szóval ha hiányosan is, de működik és nagy valószínűséggel játszottál is vele(ha nem is multiban...) arról meg nem is beszélve hogy 30 napon belül a vásárlást követőleg kell igényelned amit valószínűleg már igen csak lecsúsztál, de ha nem akkor próba szerencse. Tekerj a 16. ponthoz @Adamsfamily azt esetleg elárulod melyik csoportban volt ez?
  3. DudiVok

    Nagyobb Internet csomag

    A gyorsító opcióról ennyit tudtam én is. Csak azt nem, hogy az a bizonyos napi 10 gigás korlát létezik-e még illetve hogy szinten tartja a sebességet vagy meg is növeli? A fejlesztésnek meg örülök. hátha hozzánk is eljutnak. Köszi a választ.
  4. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    És több portot is vesz igénybe, de nem az miatt problémázik. DMZ-ben sem más a helyzet, és VPN-el kétlem, hogy eleve is működne ha a portokkal lenne a probléma. Egyébként ha bemész versenybe és végignyomod/kilépsz akkor új lobby-t keres ha beragadnál.
  5. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az jó lenne ha megtennéd. Talán lecsitítja néhány ember kedélyeit, hogy nem csak üres félrebeszélés van.
  6. DudiVok

    Nagyobb Internet csomag

    Itt fórumon is feltenném a kérdésemet, hátha valaki többet tud a dolgokról, mert az ügyfélszolgálatos kérdésemre gyakorlatilag 1 hete várom a válaszom. Szóval, egy ideje már igen csak gondolkozok abban, hogy jó lenne egy nagyobb sávszélű csomag, viszont vidéki vagyok amiből kiindulólag elvérzett ezen tervem. Több ismerősöm viszont mesélt, hogy hozzájuk is bekötötték az optikát annak ellenére, hogy nevenincs falvakban élnek ahol jóhiszeműen él 400 lakos. Ezután bukkantam rá a hálózatfejlesztési dokumentumjára a Telekomnak, ahol több közeli településnél bekötötték, viszont a település ahol én élek nem tartozott a listába. Ez a doksi viszont Október elejei végzést becsült és semmi nyomát nem találom annak, hogy a közeljövőben tovább lenne fejlesztve. Erről tud valaki valamit? Kicsit kellemetlen a tudatlanságom de bosszant is az érzés, hogy gyakorlatilag nyugat-keleti viszontagságba is van már 10km-es körzetben csak pont nálunk nincs. tl;dr: Érdekelne, hogy lesz-e a közeljövőben újabb hálózatfejlesztési terve a Telekomnak. Ezen kívül még a gyorsító opcióval kapcsolatban az a kérdésem lenne, hogy korábban láttam az adatkorlátot napi 10 gigával, viszont most nem találom semerre sem ezt leírva. Ezt most eltörölték volna vagy csak én nem találom? Illetve még talán azt szeretném tudni, hogy hogyan is működik ez pontosan. Néhányan írták, hogy semmivel sem gyorsítja meg a netet, csak stabilabban szerzi két forrásból. Jelenleg az előző csomagok közül a Netmánia M-em van és ha erre szeretném kérni ezt az opciót akkor most körülbelül mennyivel tudnék például letölteni? Válaszaitok köszönöm.
  7. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Próbálj ki más VPN-t. Tunnelbear-el nekem se ment, de az Avast 7 napos trialjával, illetve az AVG 30 naposával vígan ment. Egyébként ha valóban foglalkoznak vele ahogy állítod @btz annak felettébb örülök, de nem vagyok sem mágus, sem látnok ezért ide vagy twitterre vagy akárhová(?) leírhatnák az aktuális állapotot, nem csak annak aki rákérdez, mert a fórumos ócsáron és a lassan 1 hónapos twitterposztjuk óta nem sok fejleményt lát bárki is.
  8. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az a vicc, hogy nekem 25.-e óta megvan és azóta nem bírunk haverral, csak VPN-el multizni PC-n. Mind a kettőnknek a jó öreg Speedport entryje van. Sok megoldást írtak, bár telekomnál eleve probléma van szóval szinte bármit csinálsz akkor is csak a problémák egy részét oldod meg vele maximum(egyedül a teredot érdemes megnézned boxon). A nagyobb vicc amúgy meg az, hogy van akinek meg a telekomos mobilnettel is megy, csak kábelessel nem. Tuti nem hatalmas a probléma ami fennáll itt a telekomnál se, csak nem fő prioritása épp ennek a kijavítása, elvégre minden más meg működik.
  9. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Hát nemtudom, de jobb félni, mint megijedni. 1 hónap csak elég lesz arra, hogy orvosolják a problémát. Bár ebből ítélve, hogy egy héttel később is ugyan ott vagyunk, ahol voltunk annyi sem..
  10. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Akinek jár le az Avast secureline trialja az szedje le az AVG Secure-t. +30 nap.
  11. DudiVok

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Akinek minden passzol, és tud a 3-al játszani az használjon VPN-t a 4-hez ideiglenesen. Nagyobb ping, de legalább megy. VPN Gate with SoftEther-el engem beengedett Japán szerveren keresztül.
×
×
  • Új...