Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szeki

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Szeki eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

 1. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Neked volt igazad hibás volt a routerem!Mostmár jóú de kábelről nem nagyon!
 2. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Ez nagyon érdekes!Nálad lehet hogy jó de nálam kábellel vagy anélkül is ugyanolyan rossz kezdetektől fogva!Lehet hogy te szerencsés ember vagy!
 3. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Engem már nem is érdekel!Tök mindegy kinek a hibája vagy nem sz***r az egész!Ahogy a microsoft ugyan úgy a telekom is sz***k bele nekem ez a meglátásom!Meg megy az egymásra újjal mutogatás hogy kinek a hibája!Am szerintem ha a telekom felhívná vagy leveleznének a microsoft-al és nem nekünk kellene irogatni(mert a userekre sz****k)talán lenne megoldás!Szerencse hogy a gamepasst vettem meg és nem a 20000ft-os illetve a 30000ft-os kiadást! Ui:.a telekomnak is csak 6 nap után esett le hogy vizsgálodni kellene nem más nap szóval ennyit a telekomról! Majd talán 1 hónap múlva játszhatunk! Pacsi
 4. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Hát akkor mind!:( de azért köszi
 5. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Boxra nem tud senki valami megoldást még ha csak ideiglenesen is?
 6. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Én sajna nem tom megcsinálni xbox-on játszok!
 7. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Srácok engem ilyen 2órával ezelött beengedett a hotizon life-ba! Lenyomtuk a haverommal a forzathon eventet meg ökörködtünk de koop versenyeket nem engedett csinálni se csatlakozni!Most meg már a horizon life-ba se enged be ugyan azzal a hibával kidob!Konvojba próbáltuk és úgy ment de hogy miért csinálta nem értem!Lehet hogy már állítgatnak valamit azt azért sikerül nem tudom!Javaslom probáljátok meg ha versenyezni nem is de szorakozni tudtok egymással!
 8. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Jöhetnél ide is!
 9. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Nem tudom pontosan hogy mi lehet a hiba de szerintem erröl a turn10 és a microsoft(részben) nem tehet a telekom-al van valami problematika mert ukrajnában illetve romániában is ez a probléma! A digisek illetve a upici-ek(kicsillagozná)probléma nélkül játszanak ha a microsoft és a turn10 lenne a hibás akkor náluk sem menne sztm!Mondom nem értek hozzá és lehet hogy nincs is igazam de szerintem itt a telekom a hunyó!
 10. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Igen sajnos még mindíg fenn áll a probléma!Ebbe csak az a legnagyobb gond hogy nem is látszik hogy intézkednének!Tegnap twitteltek egy posztot hogy tudnak róla és megkezték a kivizsgálást!De az az elötti 5 nap alatt sz***k bele!De amikor csúszok a csekkel nefélj már kapom az sms-t és telefont hogy mivan!Nembaj még két hét és lejár a hűség azt megyek át a digihez mert ami itt van az vicc!
 11. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Ez nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni de igazad van!
 12. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Ez amúgy lassan 6 napja tart és még mindíg vizsgálódnak?Ha minden így működne leállna a világ!! Ideje volt remélem ma még megoldódik! És aki úgy gondolja hogy ***** vagy netán csak türelmetlen vagyok NEM! Csak egyre több hiba van a telekommal(nem csak ezzel) és 1 hétig agyalnak hogy mit kéne csinálni!Az embernek egy idő után tele lessz a pohár!
 13. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Hát szerintem nem nagyon foglakoznak a dologgal!Szerintem nagy ívből sz******k az egészre!Egy hét alatt semmi sem változott itt magyarországon!A külföldi szolgáltatók rá tudtak jönni a probléma okára itt nem?Megkérdeztem az emberkét a t-mobilnál hogy áll a munkafolyamat és azt mondta "hogy még nem sikerült rájönni a hiba okára"!Ui:, Ha olvasnák a fórumot akkor már nem itt tartanánk!
 14. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Hurrá!Nem hiszem el hogy 1 hét után sem csinálnak semmit kész vicc az egész!
 15. Szeki

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Szerintem ez csak rád vonatkozik! Mert nekem ugyan olyan ***** mint volt!Nat-om OPEN Teredo-val sincs semmi baj!Pedig egy pillanatra elhittem hogy jó lessz!
×
×
 • Új...