Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kreuz39

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit kreuz39 posztolt

  1. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Srácok! Kicsit túrtam a neten és ezt találtam. https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/360001991068-FH4-Known-Issues Idézek belőle, 5 órája frissítették a posztot. " Cross-Platform Unresolved Issues FIXED: Stutter when connecting to Horizon Life server. FIXED: Crash when saving a photo during Initial Drive. FIXED: Crash during reward flow for Horizon Stories. Tuning - Accessing Downloadable Tunes before all details have been populated results in incorrect error message 'Incompatible Tune'. Team Adventure - Ranked Adventure - Incorrect message given when attempting to matchmake while LSP is down/cannot be reached (user incorrectly sees message “You need to play in unranked first to unlock ranked play” when you should see something telling them the server is unavailable). Engine Audio does not change gear in replay mode (possibly Scorpio 60fps only). Antique Restorer Achievement not unlocking. Formula Drift Cars not showing as free in game for Game Pass Subscribers. " Lehet hogy ez kizárólag csak a cross-platform-ra vonatkozik. De mindjárt megnézem. :)
  2. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Igen. Tesznek ránk nagy ívben és kussolnak hogy mivan. Bezzeg ha nem fizetné be az ember a számlát mert nem javították ki a hibát akkor lenne felháborodás és büntető kamat meg behajtó, stb stb. Ez így rohadtul nem fair. Akkor legalább írnák ki hogy sz*rnak ránk. ?
  3. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Üdv! Én is szenvedek ezzel a problémával. Nekem okt 4/5 óta van meg azóta a multhéten egyszer engedett be a horizon life engem is 10 percre. De akkor is csak a telekom wifiről. Kábelen azóta sem. ? Elég bosszantó hogy sehol nem mondanak semmit az üggyel kapcsolatban. Legalabb mondhatnának annyit hogy amúgy fogalmuk sincs mi a gond. De szerintem magasról tesznek az egészre. ?
  4. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    @McBelaba Magyarul akkor DualStack-em van. Vajon ha felhívom T-éket és ezt elmagyarazom Nekik és kérem az IPv6 tiltását vagy kikapcsolását akkor ( ha ez lehetséges ) működhet a FH4 online? Vagy én értettem valamit nagyon csúnyán félre? Előre is köszi a választ! ☺️
  5. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Üdv újra, a helyzet az hogy a router átállítása megoldást nem, de Dual Nat-ot hozott magával. Szóval egyenlőre ez is kilőve. ?
  6. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Érdeklődnék hogy ennek a funkciónak mi a pontos magyar illetve angol neve? ( IPv4 bújtatás ) Azért kérdezem mert Nekem a Sagecomm F@st 5655v2-n egy az egyben látszik, hogy IPv4 és IPv6 protokoll is elérhető. Onnan tudom, hogy úgy van össze kötve a rendszer, hogy Sagecomm F@st 5655v2 - Asus RT-N56UB1 ( Bridge módban ) na most ha így kábelen csatlakozom a hálózathoz akkor IPv4 és IPv6 kapcsolatot ír ki. Azon gondolkozom per pillanat, hogy vissza rakom router módba, bejövőn csak IPv6 ot engedélyezek es Lan oldalon pedig csak IPv4-et. Ez így vajon működhet-e. Már csak ez a kérdés. Előre is köszönöm. ☺️
  7. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Az úgy jó. ??? Remélem azért nem kell annyit várnunk. ???
  8. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    @Adamsfamily Ez így tök jó, hogy tudnak róla csak egyenlőre ez nem segít. Sőt ami az előző frissítés volt én arra már azt hidtem, hogy az a megoldás lesz. Ez volt a kb 230mb -os update. De nem nyert hangszórót. ? ( Jelzem továbbra is hogy XOne -on érdekes számomra a téma. ? )
  9. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Szóval arra tippelsz ha jól értem, hogy a kapcsolat "formája" nem megfelelő? ( IPv4 ) Ellenben ha ez a probléma forrasa akkor egy zsáknyi eszközt kellene ujra firmware-lni ami viszont egy frissítéssel megoldható lenne. Kérdés az, hogy a hálózat mennyi egyidejű kapcsolódástól rogyna térdre. De nem hiszem, legalábbis nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a probléma. Sajnos. ?
  10. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Akkor Ő egy fokkal jobb helyzetben van mint mi egy jópáran. Ha ez az MS és a T közötti hiba, akkor nem értem miért nem kommunikálnak a két cég magyarországi kirendeltségei az ügy megoldásának érdekében. Ellenben valahol olvastam, hogy Romániában is egy másik szolgáltatónál ugyan ez a helyzet áll fenn. Biztos hogy ez nem "régió" függő probléma? Gondolok itt arra, hogy abban az esetben amint az imént írtam annyival előrébb vannak a hiba megoldásával kapcsolatban, hogy a kapcsolat Frankfurtban akad el mivel onnan jön a gerinc hálózat. Tehát ha ott elakad a kapcsolat akkor nem vagyok benne biztos, hogy ezt a hibát mondjuk lokálisan mo-n kellene keresni ( először ).
  11. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Csak nem értem, hogy alapvetően ha DNS hibát ír ki es nem találják a telekomnál akkor miért nem módosítják a szerver dns címét. Nem lehet hogy azzal változna a probléma?
  12. kreuz39

    Forza Horizon 4 DNS hiba

    Sziasztok! Én október 3.án vettem meg a játékot ( XboxOne ) és azóta sem sikerült egyszer sem csatlakozni a Telekomos netről az onlinehoz. Sagecomm F@st 5655v2 modemmem van. Se kábelen se wifin nem megy. Olvastam valahol, hogy az ipsec bekapcsolása megoldás lehet de az sem volt jó megoldalás rá. Ami vicc hogy T-e-l-e-n-o-r-os mobilnetről hibátlanul üzemel. Kíváncsi leszek mikor lesz változás az ügyben ha a telekom valóban foglalkozik ezzel a hibával. ( Bár nem hiszem. )
×
×
  • Új...