Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

KinGo

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

KinGo eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. KinGo

    Gyerek Okosóra

    Hello @teherwagon sajnos jelenleg okosóra szinten sincsen megoldás , jelzik a gyártónak , hogy az ismeretlen számokat is tudja majd tiltani az óra , de az majd egyszer jön firmware frissítéssel. Addig azt mondták állítsak be ne zavarj módot az órán , az iskolai időszakra. Ez sem túl jó mert azt tudom állítani , hogy pl 8 tól 15 ig , de az a hét minden napjára vonatkozik , így hétvégén nem szabad elfelejteni , hogy ki kell kapcoslni a ne zavarjanakat. Jelenleg ez van , de még mindig jobb mintha órán csörög a közvélemény kutató. Amennyiben szolgáltató szinten a rendszer technikailag képes lenne ezt kezelni , szerintme egy előfizetéses kárgyát simán lehetne belőle csinálni. Aki vesz okosórát (inkább nevezzük nyomkövető , szűlőhívónak ) a gyerekének vagy bármlyin hasonlót az fizetne is ezért , mielőtt kitiltják az iskolákból a csörgések miatt.
  2. KinGo

    Gyerek Okosóra

    Szia! Köszi a gyors választ! Én még nem használtam ilyen appot, de amit letiltasz azt nem az app jegyzi meg ? Amennyiben tudsz olyan appot ami a simre is le tudja tenni a tiltást akkor kérlek , mond meg melyik az , hogy le tudjam szedni Köszi mégegyszer.
  3. KinGo

    Gyerek Okosóra

    A kérdésem az lenne , hogy a rejtett számról érkező bejövő hivásokat le lehet -e tiltani Telekom szolgáltatás szinten .Az okosóra a telefonkönyv alapján tudja,hogy kit hívhat meg kitől fogadhat hívást , de a rejtett számokat nem kezeli. Így csak ma 2 telemarketinges cég hívta. Ez egy dominos kártya , szívesen átváltanám előfizetésesre , ha a bejövő rejtettek hivását telekom szinten tudnák adott számra tiltani. Az óra forgalmazójával is felvettem a kapcsolatot hátha az ő oldalukról is van valamiféle megoldási lehetőség. Segítséget előre is köszönöm.
×
×
  • Új...