kispalika

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kispalika a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. A gmail-t mindenképpen megpróbálom majd, remélem jó lesz. A flottában nekem nem része a mobilinternet a díjcsomagnak.
 2. Nekem is volt ilyen gyanúm, hogy a Telekom variált valamit. Tulajdonképpen édesanyám levelező programjáról van. szó. Nem tud róla, hogy kapott volna t-online-os e-mail címet. Neki csak Dominós telefonja van. Nekem van előfizetéses, de szerintem ahhoz nem jár t-email.hu cím, mert céges, flottás előfizetés. A g-mail-ost viszont meg fogom próbálni nála, köszönöm a tippet. Írtam helyette egy levelet a Telekom online hibabejelentőre, másnap felhívták, elmondtak neki pár dolgot, hogy mit állítson be, de nem is nagyon értette, meg nem is sokat ért, amit mondtak. Utána egy Telekomos e-mail címre is elküldtem, képernyőfotókat mellékeltem az összes beállításról, ott meg nem is válaszoltak.
 3. Nincs t-online-os e-mail címem. Azt hiszem ezt ők írták be egy alkalommal, mikor ugyanígy jártunk, hogy egyszer csak elromlott, ami addig jó volt. Emlékeim szerint nem adtak meg két jelszót.
 4. Üdv! A freemail-es címet Outlookban használom. Eddig tökéletes volt. A beállításokban semmit nem változtattunk, de egy ideje csak fogadni lehet, küldeni nem. Hibaüzenet: Az üzenetet nem lehet elküldeni. Ellenőrizze a fiók tulajdonságai között az e-mail címet (itt a freemailes címem van). A kiszolgáló válasza: 421 4.7.1 Sender address rejected: ail-outd.mail.t-online.hu Ezek a kimenő beállításai: A kimenő üzenetek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel – ez ki van pipálva. Bejelentkezés a következő adatokkal: Felhasználónév: mail.test@t-online.hu Jelszó: amit a szolgáltató megadott az internethez Jelszó tárolása – kipipáva. Speciális beállításokban a kimenő üzenetek portszáma: 25, titkosított kapcsolat használata: nincs. Próbálkoztam más beállításokkal, ennek hatására kitörölte a kimenő üzenetekhez tartozó jelszót. Mindent visszaállítottam az eredeti beállításra. De most hiába írom be a szolgáltatótól kapott internethez tartozó jelszót, mindig feldob egy ablakot, hogy a mail.t-online.hu kiszolgálóhoz, mail.test@t-online.hu felhasználónévhez tartozó jelszót adjam meg. Mindegy hogy kipipálom-e vagy sem a jelszó megjegyzését, újra feldobja az üzenetet. Mi lehet a hiba?