H.Tibor

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

H.Tibor a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

 1. Sikerült egy alkalmazással problémát megoldani. Készülék rendszere alapértelmezett hívás szűrőként beállította, és résztelefonszámra is alkalmazható, így az összes +3620 -as kezdetű számot blokkolja. Van fehérlistája is, így a pár ismerőst kivételnek tudtam helyezni. Sajnálatos, hogy nincs más megoldás, de szoftveresen ez is megteszi most.
 2. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne az összes külföldi hívást, főleg a +3620 -as kezdetű hívás azonosítóval bejövő hívásokat letiltani. Mostanában egyre több angol nyelvű SPAM hívást kapok ami a *****os számot mond, de valójában nem létező telefonszámok. Így ha lehet az összes külföldről, de ha más nem akkor az összes +3620 -al kezdődő hívásokat leszeretném tiltani. Készülék hívás tiltás opcióban van már pár tucat szám, de random generálják, így nem sok értelme van egyeséve. Milyen lehetőség van a bejövő SPAM hívások szűrésére?
 3. Extra poén, hogy pl. Samsung S7 root -olt eszközön megy, de nem root -olt més fajta eszközök tucatjain meg nem. :-D
 4. Weben... :-D SMS -t nem tudja elolvasni sok nyugdíja, nem hogy weben követni. Egyenleg feltöltés is úgy megy, hogy ha már nem tud telefonálni, kis cetlin oda adja a számát meg a pénzt a boltba... Most is így tűnt fel az egyik néninek, hogy hiába akarta feltölteni akkor se tudott telefonálni.
 5. Hát így bő 1 év távlatából ismét új telefonszámaink lett. Megint sikerült kicsúszni a határidőkből... :-(