Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ntamas

Tag
 • Tartalmak

  83
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

ntamas eredményei

Mindenttudós

Mindenttudós (10/13)

 • Egyéb guru
 • Telefon guru
 • 50 posztom van
 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  De azóta mióta ezt a kezdőposztot írtam, már eltelt jó pár hónap, akár 1 év is, nem számoltam. Megoldottam egyszerűen egy emulátorral, ahol a beállításoknál egy ki-bepipa állítja a root státuszt. Szóval engem ezek után alapból nem érdekelt, de most hogy ismét nyitva az app, már a GYÁRILAG rootolt készülékemen is tudom futtatni.
 2. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Az ugye megvan, hogy a legutóbbi frissítés óta egyszerűen csak felugrik az eddigi rootolt állapot üzenete, aztán eltűnik és használhatod az alkalmazást úgy, ahogy eddig?
 3. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Na, eldönthetnétek végre, hogy mennyibe kerüljön a "Korlátlan net 1 napra" opció az appban. Volt már 990, 790 meg 590 is.
 4. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  A mobil ünnepi korlátlanság sem rendelhető meg weben keresztül, csak az appban.
 5. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Adomány applikációból. De akit a root miatt kizártak, az adományozni sem tud így. Engem azért nem érint, mert megoldottam kerülőúton, de másoknak ez szívás lehet. Persze továbbra is várjuk a szigorú követelmények leírását, amiknek meg kell felelni az alkalmazás használatához.
 6. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Na az újabb változtatások Dominosoknak: Legújabb módosítás, hogy a Domino korlátlan net 1 napra című szolgáltatást már a weben is meg lehet rendelni 790-ért. Ugyanez az appban 590-ért van. A Travel & Surf EU L 1 GB továbbra is 1966-ért van a weben, míg az appban csak 1480. Továbbra is csak a Telekom appban megrendelhető szolgáltatások: Domino Most 70 perc 7 napra 450-ért (régen 300 perc 7 napra volt 600-ért, aminek nyoma nem volt sehol) Hálózaton belül korlátlan beszélgetés 1 napra 300-ért Domino Dupla 2700/hó-ért Díjmentes 50 MB 3 GB 3 napra 978-ért 300 MB 7 napra 444-ért
 7. ntamas

  1777-ről tömeges sms

  Butatelefonon működik 18-a óta is. Tehát igazat mondtak. Legalább ebben. Miért, wifin keresztül nem megy az app?
 8. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Semmi probléma, vannak más módszerek is, amivel megkerülhető ez a rootolt eszközös mizéria. Lehet kifejezetten trükközésre buzdítanak.
 9. ntamas

  Automatikus kiléptetés

  És volt rájuk valami reakció? Vagy azóta sem? :D
 10. ntamas

  Automatikus kiléptetés

  Ha már azt nem képes megjegyezni, hogy be vagyok jelentkezve (nem 5 percre), legalább azt megjegyezhetné, ha bejelentkeztem, hogy milyen sorrendet állítottam be előzőleg. Lehetne akár a beállítások közt is egy ilyen opció, ami a sorrendet, az egy lapon megjelenő hozzászólásszámot beállítja.
 11. ntamas

  1777-ről tömeges sms

  Az app kritikák alatt azt állították, hogy régi telókon menni fog. De pontosan mi annak az SMS-nek az érdemi része, ami erről szól? Tehát úgy értem, hogy konkrétan hogy volt megfogalmazva? Tudtommal amúgy az USSD válaszüzenet lényegében egy SMS-féle és lehet így akarnak egy rakat pénzt spórolni, hogy nem küldenek ilyen speciális "SMS-t". Csak ez telefontípustól független szolgáltatás elvileg, mert ha berakod egy akármilyen 4G modembe (bár itt elsősorban USB-sre gondolok, de tán mifin is műxik a megfelelő driverekkel), nyitsz egy terminált, akkor simán kiadhatók USSD kódok és válaszol rá. Inkább az az érdekes, hogy hogy kérdezi le a típust. Tuti van valami szolgáltatóspecifikus "silent sms", amivel ezt lekérdezik, utána meg már annak függvényében történnek a továbbiak. Szóval ha átteszed másik (nem okostelefonba és nem tabletbe) eszközbe a kártyát, miután úgy mond megszüntették, lehet továbbra is működni fog.
 12. ntamas

  1777-ről tömeges sms

  Faék egyszerű butatelefonnal, még színes kijelzője sincs.
 13. ntamas

  1777-ről tömeges sms

  Semmi extra! Az Ön egyenlege: xxFt. Aktív: évhónapnap Üdvözlettel: Telekom Semmilyen SMS nem jön. Állítólag az okostelefon vs. butatelefonsághoz van köze. Állítólag csak okostelefon használóknak fog megszűnni. Mondjuk nem teljesen világos, hogy az USSD szolgáltatás elérése miért telefontípushoz kötött. Vagy így akarják felmérni, hogy kinek van okostelefonja és kinek nincs?
 14. ntamas

  Telekom app rootolt eszközön

  Kedvenc tanácsom tőlük: Addig is azt javasoljuk, hogy ügyeidet intézd Online felületünkön. Igen és felsoroltam, hogy mik nem elérhetőek, csak a Telekom alkalmazásból. Akár az is lehetne a topic címe, hogy a Telekom vs. következetesség. Gyűjtök ide pár következetesség hiányát tükröző furcsaságot: 1. Domino Mobil S -> korlátlan hívás a Telekom mobil hálózatán és a Telekom vezetékes hálózatára Domino Mobil L -> korlátlan hívás bármely mobil és vezetékes hálózatra Hát ugye van ez a kettő, ami mindkét helyen megrendelhető. A weben viszont meghagyták a Domino S és Domino M csomagokat is, amik drágábbak, de ugyanezeket tudják pepitába, csak vezetékes irány helyett ingyenes SMS van. Tehát, hogy akkor a Domino S és M opciókat nem kéne esetleg törölni? 2. Volt appon belül megrendelhető 300 perc 7 napra opció 600-ért, de ez hirtelen eltűnt. Persze az ÁSZF 9. mellékletében az akciók közt nem is volt felsorolva. De te azért tudjad, hogy: A szolgáltatás október 31-ével kivezetésre került kínálatunkból. Ezt miért az app alatti kritikákra viszontválaszból kell megtudni? Általános tájékoztatás smafu? 3. Nem logikus, hogy ha a webre sikerült a Korlátlan beszélgetés kezdetű opciók közül hármat felvinni, akkor a Korlátlan beszélgetés hálózaton belül 1 napra 300-ért opciót miért nem? 4. Ugyanez vonatkozik a Domino korlátlan net kezdetű opciókra is. A vicces, hogy az 1 napos verzió eltűnt a webről, ára pedig 990-ről 790-re módosult. Itt sem logikus, hogy miért csak ezt kellett eltüntetni a 3 napra miért maradhatott mindkét helyen. Arról nem is beszélve, hogy ha beleolvasol a fent idézett akciós mellékletbe, akkor onnan kiderül, hogy: Az opció díjának megfelelő egyenleggel rendelkező aktív Domino előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a mindenkori legfrissebb verziószámú Telekom alkalmazáson keresztül tudják megrendelni. Ez egy szimpla hazugság, mivel a weben is elérhető a 3 napra meg a 30 napra verzió is, csak nemrég távolították el az 1 napra opciót. 5. Az ominózus dokumentumban szerepel egy ilyen is: 70 perc beszélgetés bármely belföldi alapdíjas irányba 7 napra, 450 Ft-ért Ezzel az a bibi, hogy bár hivatkozik a Telekom appra, de se ott, se a weben nem rendelhető meg. Szóval nagyon üdvös lenne, ha végre szinkronba hoznák a Telekom appot, a webes felületet és persze a honlapot is meg az ÁSZF 9. mellékletét, mert nagyon nincsenek szinkronban, gyakorlatilag napról napra történik valami anomália. Az meg igencsak érdekes, hogy egyes opcióknak sem a bevezetéséről, sem a kivezetéséről nincs tájékoztatás.
 15. ntamas

  1777-ről tömeges sms

  És ez nincs a neten valahol leírva, hogy 18-ától megszűnik?
×
×
 • Új...