efi99

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

efi99 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Nem lett vége. Le lettem azzal pattintva, hogy karbantartanak valamit. Nyilván az én vonalamat csak, az éterben. Nem oldódott meg, a helyzet változatlan. A blokkolás feloldása után tök csönd, aztán ahogy küldöm az első lekérdezést fél percenként potyog az sms. A 6. körül meguntam és visszablokkoltam.
 2. Nem, a kézi lekérdezés az app nélküli sima *102#-re vonatkozik, valamint a Telekom ussd menüjéből indítottra. Az app kb fél éve fent van, eddig jól működött (frissíteni nem fogom, mert a GDPR miatt az sms-ek mozgását már nem figyelheti az új verzió, így kimenő sms után nem tudnám már automatikusan lekérni vele). A 1777-re minden más sms-t "visszajelent" a telefon, azok nem jönnek duplán. Komolyan már kezdem azt hinni, hogy büntiben vagyok, mert fél év alatt elment kb 3000 ussd lekérés, ugyebár tök ingyen, de az elektronpályákat mégiscsak koptatva, ezért minden ilyen után jön az ajánlat, hogy ugyanmár, van más lehetőség is. Ti egyáltalán kap(ta)tok ilyen promóciós sms-t, akár csak 1-et is ?
 3. Tiszteletem! 2 napja minden ussd kódos Domino egyenleg lekérés után (*102# vagy *111#-tel kezdve) folyamatosan, egymás után jön 8-10 alkalommal legalább ugyanaz az sms a 1777-ről, ami a Telekom app egyenleg lekérdezés funkcióját promotálja. Csak a szám blokkolásával lehet úrrá lenni rajta, a blokkolást feloldva az első lekérdezés után kezdődik elölről, addig viszont semmi. Más feladó sms-ével, valamint a 1777-ről érkező más sms-ekkel sincs probléma. (Az egyenleg lekérdezéshez használok hónapok óta egy applikációt, ami ezt automatikusan megteszi minden kimenő hívás és kimenő sms után és folyamatosan mutatja widget-ben, de a kézi lekérdezéssel is ugyanígy gond van). Mondjuk már az elsőt sem tudom mi váltotta ki péntek hajnalban 5:48-kor, mert akkor viszont nem volt lekérés. Tapasznyalta valaki? Ötlet? Bejelentettem telefonon, de nem sikerült megoldani.