Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ntamas

Tag
  • Tartalmak

    83
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ntamas posztolt

  1. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    De azóta mióta ezt a kezdőposztot írtam, már eltelt jó pár hónap, akár 1 év is, nem számoltam. Megoldottam egyszerűen egy emulátorral, ahol a beállításoknál egy ki-bepipa állítja a root státuszt. Szóval engem ezek után alapból nem érdekelt, de most hogy ismét nyitva az app, már a GYÁRILAG rootolt készülékemen is tudom futtatni.
  2. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Az ugye megvan, hogy a legutóbbi frissítés óta egyszerűen csak felugrik az eddigi rootolt állapot üzenete, aztán eltűnik és használhatod az alkalmazást úgy, ahogy eddig?
  3. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Na, eldönthetnétek végre, hogy mennyibe kerüljön a "Korlátlan net 1 napra" opció az appban. Volt már 990, 790 meg 590 is.
  4. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    A mobil ünnepi korlátlanság sem rendelhető meg weben keresztül, csak az appban.
  5. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Adomány applikációból. De akit a root miatt kizártak, az adományozni sem tud így. Engem azért nem érint, mert megoldottam kerülőúton, de másoknak ez szívás lehet. Persze továbbra is várjuk a szigorú követelmények leírását, amiknek meg kell felelni az alkalmazás használatához.
  6. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Na az újabb változtatások Dominosoknak: Legújabb módosítás, hogy a Domino korlátlan net 1 napra című szolgáltatást már a weben is meg lehet rendelni 790-ért. Ugyanez az appban 590-ért van. A Travel & Surf EU L 1 GB továbbra is 1966-ért van a weben, míg az appban csak 1480. Továbbra is csak a Telekom appban megrendelhető szolgáltatások: Domino Most 70 perc 7 napra 450-ért (régen 300 perc 7 napra volt 600-ért, aminek nyoma nem volt sehol) Hálózaton belül korlátlan beszélgetés 1 napra 300-ért Domino Dupla 2700/hó-ért Díjmentes 50 MB 3 GB 3 napra 978-ért 300 MB 7 napra 444-ért
  7. ntamas

    1777-ről tömeges sms

    Butatelefonon működik 18-a óta is. Tehát igazat mondtak. Legalább ebben. Miért, wifin keresztül nem megy az app?
  8. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Semmi probléma, vannak más módszerek is, amivel megkerülhető ez a rootolt eszközös mizéria. Lehet kifejezetten trükközésre buzdítanak.
  9. ntamas

    Automatikus kiléptetés

    És volt rájuk valami reakció? Vagy azóta sem? :D
  10. ntamas

    Automatikus kiléptetés

    Ha már azt nem képes megjegyezni, hogy be vagyok jelentkezve (nem 5 percre), legalább azt megjegyezhetné, ha bejelentkeztem, hogy milyen sorrendet állítottam be előzőleg. Lehetne akár a beállítások közt is egy ilyen opció, ami a sorrendet, az egy lapon megjelenő hozzászólásszámot beállítja.
  11. ntamas

    1777-ről tömeges sms

    Az app kritikák alatt azt állították, hogy régi telókon menni fog. De pontosan mi annak az SMS-nek az érdemi része, ami erről szól? Tehát úgy értem, hogy konkrétan hogy volt megfogalmazva? Tudtommal amúgy az USSD válaszüzenet lényegében egy SMS-féle és lehet így akarnak egy rakat pénzt spórolni, hogy nem küldenek ilyen speciális "SMS-t". Csak ez telefontípustól független szolgáltatás elvileg, mert ha berakod egy akármilyen 4G modembe (bár itt elsősorban USB-sre gondolok, de tán mifin is műxik a megfelelő driverekkel), nyitsz egy terminált, akkor simán kiadhatók USSD kódok és válaszol rá. Inkább az az érdekes, hogy hogy kérdezi le a típust. Tuti van valami szolgáltatóspecifikus "silent sms", amivel ezt lekérdezik, utána meg már annak függvényében történnek a továbbiak. Szóval ha átteszed másik (nem okostelefonba és nem tabletbe) eszközbe a kártyát, miután úgy mond megszüntették, lehet továbbra is működni fog.
  12. ntamas

    1777-ről tömeges sms

    Faék egyszerű butatelefonnal, még színes kijelzője sincs.
  13. ntamas

    1777-ről tömeges sms

    Semmi extra! Az Ön egyenlege: xxFt. Aktív: évhónapnap Üdvözlettel: Telekom Semmilyen SMS nem jön. Állítólag az okostelefon vs. butatelefonsághoz van köze. Állítólag csak okostelefon használóknak fog megszűnni. Mondjuk nem teljesen világos, hogy az USSD szolgáltatás elérése miért telefontípushoz kötött. Vagy így akarják felmérni, hogy kinek van okostelefonja és kinek nincs?
  14. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Kedvenc tanácsom tőlük: Addig is azt javasoljuk, hogy ügyeidet intézd Online felületünkön. Igen és felsoroltam, hogy mik nem elérhetőek, csak a Telekom alkalmazásból. Akár az is lehetne a topic címe, hogy a Telekom vs. következetesség. Gyűjtök ide pár következetesség hiányát tükröző furcsaságot: 1. Domino Mobil S -> korlátlan hívás a Telekom mobil hálózatán és a Telekom vezetékes hálózatára Domino Mobil L -> korlátlan hívás bármely mobil és vezetékes hálózatra Hát ugye van ez a kettő, ami mindkét helyen megrendelhető. A weben viszont meghagyták a Domino S és Domino M csomagokat is, amik drágábbak, de ugyanezeket tudják pepitába, csak vezetékes irány helyett ingyenes SMS van. Tehát, hogy akkor a Domino S és M opciókat nem kéne esetleg törölni? 2. Volt appon belül megrendelhető 300 perc 7 napra opció 600-ért, de ez hirtelen eltűnt. Persze az ÁSZF 9. mellékletében az akciók közt nem is volt felsorolva. De te azért tudjad, hogy: A szolgáltatás október 31-ével kivezetésre került kínálatunkból. Ezt miért az app alatti kritikákra viszontválaszból kell megtudni? Általános tájékoztatás smafu? 3. Nem logikus, hogy ha a webre sikerült a Korlátlan beszélgetés kezdetű opciók közül hármat felvinni, akkor a Korlátlan beszélgetés hálózaton belül 1 napra 300-ért opciót miért nem? 4. Ugyanez vonatkozik a Domino korlátlan net kezdetű opciókra is. A vicces, hogy az 1 napos verzió eltűnt a webről, ára pedig 990-ről 790-re módosult. Itt sem logikus, hogy miért csak ezt kellett eltüntetni a 3 napra miért maradhatott mindkét helyen. Arról nem is beszélve, hogy ha beleolvasol a fent idézett akciós mellékletbe, akkor onnan kiderül, hogy: Az opció díjának megfelelő egyenleggel rendelkező aktív Domino előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a mindenkori legfrissebb verziószámú Telekom alkalmazáson keresztül tudják megrendelni. Ez egy szimpla hazugság, mivel a weben is elérhető a 3 napra meg a 30 napra verzió is, csak nemrég távolították el az 1 napra opciót. 5. Az ominózus dokumentumban szerepel egy ilyen is: 70 perc beszélgetés bármely belföldi alapdíjas irányba 7 napra, 450 Ft-ért Ezzel az a bibi, hogy bár hivatkozik a Telekom appra, de se ott, se a weben nem rendelhető meg. Szóval nagyon üdvös lenne, ha végre szinkronba hoznák a Telekom appot, a webes felületet és persze a honlapot is meg az ÁSZF 9. mellékletét, mert nagyon nincsenek szinkronban, gyakorlatilag napról napra történik valami anomália. Az meg igencsak érdekes, hogy egyes opcióknak sem a bevezetéséről, sem a kivezetéséről nincs tájékoztatás.
  15. ntamas

    1777-ről tömeges sms

    És ez nincs a neten valahol leírva, hogy 18-ától megszűnik?
  16. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Megoldási javaslat az alkalmazással való *****akodás elkerülésére a kedves Telekomnak: Legyen következetesen elérhető az összes megrendelhető/lemondható szolgáltatás mindhárom helyen: Telekom alkalmazásban, a Telekom weboldalán ÉS SMS kóddal IS! A három közül valamelyik csak fog működni valamikor. Így nem állhat elő az a kissé méltatlan helyzet, hogy a csak Telekom alkalmazásban elérhető szolgáltatások (lásd fent/lent egy részét, melyet korábban összeírtam) nem rendelhetőek meg másképp. Következmény: az ügyfél így járt. Telekom vállat von. => Köszönjük.
  17. ntamas

    Automatikus kiléptetés

    Ja az engem kevésbé érint, mert van Textarea cache nevezetű Firefox addon. Ez leveszi a válladról a folyamatos mentegetés terhét. Még az is zavaró egyébként, hogy a hozzászólások sorrendjének beállítását sem jegyzi meg. Állandóan újra kell rendeznem, hogy a legújabb legyen legalul, mert ha a legújabb van legfelülre állítom, akkor az első post rögzítve van és ez zavaró, azt a hatást kelti, mintha összevissza lennének a postok.
  18. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Köszi, na legalább ez megvan. Ezek szerint akkor számos bank az ügyfelekre hárítja a felelősséget. De a GDPR már régóta életbe lépett, eddig ez a kutyát sem zavarta? Most hirtelen igen?
  19. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Akkor nézzük csak meg, hogy milyen lehetőségek vannak még az alkalmazáson kívül a szolgáltatások megrendelésére. Elvileg a webes felület, ahol jó pár dolog hiányzik azon szolgáltatások közül, amiket az appban meg lehet rendelni. Mellékelek is egy listát. Illetve van még SMS kód, amellyel pár dolog szintén megrendelhető azok közül, amik weben nem, de appban megrendelhetőek. Adódik a kérdés: Ha van technikai lehetőség arra, hogy SMS-ben megrendelj és lemondj dolgokat, akkor arra miért nincs lehetőség, hogy ugyanezeket a webes felületen is megtehesd? Íme a lista a csak appból megrendelhető szolgáltatásokról: Hang egyszeri: Domino Most 300 perc 7 napra hálózaton belül korlátlan beszélgetés 1 napra Adat megújuló: Domino Dupla Adat egyszeri: Díjmentes 50 MB 3 GB 3 napra 300 MB 7 napra Furcsa anomália, hogy a Travel & Surf EU L 1 GB ára appban: 1480 Ft, weben: 1966 Ft. (itt most csak a kártyás szolgáltatásokat hasonlítottam össze)
  20. ntamas

    Automatikus kiléptetés

    Egyetértek. Nem tudom mekkora a bejelentkezési állapotot nyilvántartó cookie-knak az érvényességi ideje, de az, hogy örökösen kidob és legfeljebb 1 óráig tart beléptetve, elég érdekes. Volt olyan, hogy megírtam egy üzenetet és azért nem tudtam elküldeni, mert közben kiléptetett.
  21. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Természetesen továbbra sem működik, a mai verzióval sem.
  22. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    EU-s szabályozással összhangban lévő Telekomos biztonsági követelmények Ez lenne itt a lényeg. Milyen EU-s szabályozás? És milyen biztonsági követelmények?
  23. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Na, egyre "jobb" a Telekom kommunikációja. Lássuk most mivel kábítják a népet: EU-s szabályozással összhangban lévő Telekomos biztonsági követelmények értelmében a telefonodon jelenleg nem használhatod a Telekom alkalmazást. Hol van ez az EU-s szabályozás? A PSD2 tudtommal a pénzügyi szolgáltatókra és biztosítókra vonatkozik. A Telekom mióta pénzügyi szolgáltató? Dolgozunk azon, hogy a root detektálás a lehető legpontosabb legyen Remélem ez a root ellenőrzés enyhítését fogja jelenteni, mert ez azokon továbbra sem segít, akiknek gyárilag rootolt készüléke van. A bankok applikációi csak figyelmeztetést küldenek, utána saját felelősségre használhatod. Miért érzi a Telekom, hogy szigorúbb szabályozás alatt van, mint a bankok?
  24. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Társaságunk külön feltételekhez szabja az alkalmazás használatát, azonban több jelzést is kaptunk tőletek ez ügyben, ezért már vizsgáljuk, hogy a kapott hibaüzenetet egy téves jelzés vagy hiba okozhatja. Ebben az esetben lehet, hogy át kéne gondolni, hogy mi a fontosabb: Rávenni az embereket az alkalmazás használatára vagy feltételekhez kötni az alkalmazás használatát. Mert a kettő erősen ellentmond egymásnak. Azt leszámítva, hogy minimum Android 5.0 legyen, talán esetleg megismerhetjük ezeket a külön feltételeket is?
  25. ntamas

    Telekom app rootolt eszközön

    Igen, kénytelen voltam visszatenni egy régebbit, amivel még megy. A bankos appot is kötelezővé tették nálunk (nem tudsz bejelentkezni nélküle a PC-s/webes verzióba sem), de az csak értesít, hogy rootolt a cucc és továbbléphetsz.
×
×
  • Új...