Helén

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Helén posztolt

  1. Köszönöm. Nekem az volna a célom, hogy ne kelljen foglalkoznom egy ennyire nevetséges, ***** dologgal, mint egy kezdőhang. Ez kb. olyan szintű dolog a gyártótól, mint amikor a 90es években az új felkapaszkodó elit, nem vágta le a bolti cédulát az öltönyéről, hogy mindenki lássa, milyen menő... Ilyen tényleg volt!!! Szóval köszönöm a tanácsot.
  2. Kedves Fórumozók, egy Lenovo Tab 8504L beállításban kérek segítséget. A problémám, hogy a bekapcsoláskor a bejelentkező animáció hangját nem tudom kikapcsolni. Mellékelem képen, hogy a Beállításokban elvileg ki van kapcsolva hang. És mellékelem a Lenovo HelpDesk levelét, amiben azt állítják, hogy ez szolgáltató függő. A Telekom telefonos segítsége (1414) azt állítja, hogy ez nem szolgáltatófüggő. Mit tehetek szerintetek, hogy bekapcsoláskor a teljes hangerővel lejátszott dallam megszűnjön??? Előre köszönöm az ötleteket, H.
  3. Szia @abit, köszönöm, de épp ez az, hogy én már azt hittem, minden le van némítva... A Lenovo HelpDesk az első válaszában írta ezt: Ez akkor szokott előfordulni, amikor szolgáltatónál vásárolja a készüléket, mert ők mindenképpen aktiválják a hangot. Üdv, a Lenovo csapata Utána telefonáltam a Telekommal... Még hol és mit kellene lenémítanom? Kösz minden továbbit is! H