somkutim

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit somkutim posztolt

  1. Sziasztok! Én bridge módba raktam, rossz adatokat adtam meg a sagem felhasználónevénél, és a saját routeremen jelentkeztem be a thome-os adatokkal. A ppoe passtrough be van kapcsolva. Az IPTv működik a sagem lan portjairól, úgy is, hogy rosszak a bejelentkezési adatok.
  2. Van egy Synology DS218play NAS-om. Nem rég kicserélték a router egy F@st 5655v2 AC tipusú, Sagemcom gyártmányúra. Első alkalommal siekrült a portokat összekonfigurálni a NAS saját szoftverével, szépen upnp-n megnyitotta az összes portot amire szükség volt, hibtlanul elértem a ddns-en. Most viszont újra kellet konfigolnom a NAS-t, és már nem ismeri fel az upnp-t, azt írja nincs a hálózaton ilyen adatútválasztó. A routeren be van kapcsolva az upnp, de az istenért nem akar műkődni. Már indítottam újra a NAS és a routert is, factory reset, minden megvolt. Teljesen tanácstalan vagyok, és így használhatatlan a NAS-om.
  3. A szolgáltatások egy része működik, de nincs kedvem olyan sok portot nyitogatni... olyan kényelmes volt eddig. Bármi plusz összetevőt telepítettem, egyből frissült...